icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

vaneska
4. jan 2018

@yennn mne dovolili len preto lebo som mala doprovod. Ze mozem si ist sadnut niekam a ked, tak pit len cistu vodu. Ale hej, co citam tak kazda to mala nejak inak. Ja nejak nechapem tie glukozove testy, kde to maju baby vypit este doma a prist az po tych 2 hodinach. Ved tam uz fakt nie je co s cim porovnat

katus226
4. jan 2018

Mne sestricka kazala v klude sediet a nakoniec mi este aj poradnu spravili pocas cakania 😮 a jedna tak odisla z cakarne, ale mala doprovod

vaneska
4. jan 2018

@katus226 mne tiez urobili aj poradnu a potom som sla na tu "kavu" 😂

jannny333
4. jan 2018

Ja mám vypiť doma glukózu a prísť po 2 hodinách na krv. Tiež nechápem význam toho vyšetrenia.

jaruska13
4. jan 2018

Mňa čaká glukóza zajtra, tak som zvedava ako to bude prebiehať u nás. Ja idem priamo do labaku, dúfam, že to zvládneme 😉

simmsi
4. jan 2018

@katus226 ved praveze nehodilo. Tak neviem.

katus226
4. jan 2018

@jannny333 to je ozaj divne, lebo mne najskor zobrala krv, potom som vypila glukozu a o 2 hodiny mi znovu brala krv. Cize dva razy na porovnanie. Mozno tebe to porovna so starsimi vysledkami, nebola si v poslednom case na odbere? Alebo iba vyhodnotia tie po glukoze...

jannny333
4. jan 2018

@katus226 Čakám tretie a glukózu idem pit 1x. Krv mi brali naposledy v 16tt. Čiže neviem s čím to chcú porovnať

martinkamm
4. jan 2018

Ja som to absolvovala pred Vianocami.Prisla som rano vzali mi krv a doniesla som moc,dali mi to vypit a po hodine zasa vzali krv a moc a po dvoch hodinach opat.Cize u nas som davala moc aj krv 3krat.

nikusska26
4. jan 2018

@jannny333 ide o tehotenskú cukrovku... ak sa prejaví po odbere, riešia liečbu ako pri diabetikoch.. a keďže sa pri tehu cukrovke rodia veľké detičky, tým pádom pôrod je vyvolávaný skôr..ja mám také info o tejto glukóze a pijem ju už 3x.. odber krvi z prsta po dvoch hodinách od vypitia...

aduska_ba
autor
7. jan 2018

Babulky chcem sa opýtať, už 3 týždeň každé ráno vraciam a ukrutne ma boli žalúdok . Už mám nenávisť k jedlu a schudla som 3kg/ do teraz mám len 2kg naviac. Mám to začať riešiť u lekára? Bojím sa o drobčeka a na poradňu idem až 17.1

vaneska
7. jan 2018

@aduska_ba skus zajtra zavolat lekarke. Ja by som to urobila tak. Co citam, tak pokial aj nepriberes ale babo prosperuje ako ma a dostava vsetky ziviny, tak to ze nepriberes nejak moc neni asi az tak zle. Ved sa spytaj lekarky. Ja som napriklad tiez najprv len chudla, a zrazu v decembri mi vyskocilo aj brusko a aj som zrazu mala k pociatocnej váhe + 10kg, až sa toho desim 😀

miirka25
10. jan 2018

ahojte baby, včera mi doktor povedal, že mám na tento týždeň strašne veľké brucho, že ako keby som čakala dve. Mám 11kg navyše už - keď som otehotnela som mal 45kg. A brucho mám strašne napnuté, bolí ma to neskutočne. Mám seknuté pod lopatkou ( to som mala aj pri prvých deťoch) a plus ma strašne bolí pod rebrami na pravej strane, až ma to páli. Strašná bolesť.

Možno sa opýtam hovadinu, ale je možné že by doki nevidel že by boli dve?? takto: ja mám prvých chalanov z prvého vzťahu - jednovaječné dvojičky a priateľ je z jednovaječných dvojičiek. bola som aj na 3D sono pred mesiacom.

heregova
10. jan 2018

@miirka25 nemyslim si,ze toto sa da prehliadnut,urcite nie na 3D sone..to by bol teda obrovsky omyl a ten lekar by mal odovzdat diplom😂

zuicy
10. jan 2018

Ahojte, uz vyberate kociky? alebo ich uz mate? dajte nejake inspiracie 🙂

simmsi
10. jan 2018

@zuicy no ja vyberam ale uz mi sibe z toho. Mam topky mamas&papas alebo bugaboo bufalo.

zuicy
10. jan 2018

@simmsi podobne a navyse manzel ma uuuplne iny vkus :D ides do trojkombinacie? mna vsetci odhovaraju,ze sportovu cast nevyuzijem,lebo si budem chciet kupit lahky sportovy kocik ...

martinkamm
10. jan 2018

@zuicy toto je nas vozovy park 🙂 oba su dvojkombinacie.Cerveny dala dcerka pre braceka kedze to je jej dostala k Vianociam k reborn babikam a ten vyssi sme kupili novy za facku a neodolali a je suuuper vysoky 🙂

spajky
10. jan 2018

@simmsi ja mam

@zuicy kocky ja mam obyc hlboky a potom vlete asi pojdem do m&p armadillo flip xt2 al so m&p sola ten som mala pri malom bol super ale chcem vyskusat opat nieco nove 🙂 pri dvoch detoch som mala 9 kocikov 😀

simmsi
10. jan 2018

@spajky mne sa paci ta sola 2 ale vraj kolieska nie su odpruzene a ze to trasie velmi. Je to tak? Ale kym nepredam po synovi,nic nekupujeme 😂

simmsi
10. jan 2018

@zuicy ano to je pravda. Ja som pri synovi dostala dobre poradene. Kupili sme za 100e kocik z bazarika a po 6 mesiacoch sme sli do noveho sportoveho. Vela kamaratok co sme podobne rodili kupili drahe 3kombinacie a potom este sportaky kupovali. Ja asi len spekulujem. Lebo na malo sportakoch sa da otocit dieta v protismere,s tym nie som tak zmierena. Ale isto by som nesla do noveho. Potom ma nebude mrziet ak bude treba sportak kupovat.

sisa53
10. jan 2018

@zuicy no za mna to bude isto kocik Neo Nato Puro - laska na prvy pohlad:D, pri prvej dcerke sme mali klasiku za 350 eur, a je to riadny rozdiel, ked si clovek priplati, kocik ide pomaly sam :D

mayka10
10. jan 2018

My už máme objednaný ABC design viper 2018 🙂

spajky
10. jan 2018

@simmsi daju sa dokupit nafukovacky zadne a ze to dost pomoze ja som bola spokojna mala som solu1 5r dozadu a na moje odporucania si svagrinka kupila teraz solu 2 a tiez je spokojna 🙂 ja tak od 1,5r planujem uz iba golfac opat asi peg perego pliko mini

simmsi
10. jan 2018

@spajky tak to je super. Sola je opat v hre😁 my mame teraz sportak peg perego a nemam k nemu vyhrady.

miriss18
11. jan 2018

Ja som už pri druhom neodolala Quinny,prišiel na trh keď mala prvá dcérka 2roky a odvtedy len na ne kukam 😂

miirka25
13. jan 2018

@sisa53 aj my neonato...

simmsi
13. jan 2018

@miirka25 neonato je krasny. To je 2-alebo 3- kombinacia? Povies mi aj kolko vas vysiel? Ja sa neviem dopatrat k cene.

sisa53
13. jan 2018

@miirka25 uz mate? a spokojnost? ja chcem brat az koncom februara 🙂

bafka
14. jan 2018

@martinkamm zdravím 🙂 čítam v diskusii, že termín máš 6.4 a rodiť chceš v BN 🙂 Tak možno sa tam vidíme 🙂 Ja mám rovnaký termín a tiež chcem rodiť tam 🙂