Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@tinuuu ahoj,no mne napr.nepomohlo vobec nic..Ale lieky ani cukriky..stale som chrumkala obyc.slane tycinky,a ladova cola maly dusok mi zvykla ulavit..ale uz ked to prislo tak nepomohlo nic,treba asi len cas kym to polavi.Ani teraz mi este nie je dobre,rano to byva fajn ale poobede to zacne a k veceru..koniec uz.Zimnica,spatne,vadia mi vone vsetky..Drzim ti palce je to hrozne poznam to.
@tinuuu a na ranajky si zvyknem kamilkovy caj osladeny dat a upecenu hrianku cistu s kuskom masla potretu..to je jedine co uz treti tyzden zvladnem bez problemov zjest.
@janinamojka ziadne lieky ti nepomohli mne doktorka sice dala ale bojim sa nimi dopovat ale vkuse mi je na grc ☹ som slaba a tazobu a kyselinu citim stale
Baby,caute..aj mne je stale zle,sice nevraciam,obcas akoby rano len sliny,ale inak mi je hrozne tazko..hlavne vecer je to katastrofa,strasne ma bolieva zaludok..uz nech je ro za nami,drzte sa
Pridavam sa aj ja k vam, termin cca 23.4.2018,je mi vkuse zle, nevolno, som 8+0 tt, uz nech je za mnou prvy trimester, snad bude lepsie, ledva sa postaram o 2r.synceka
@spajky chcel mi dat lekar toreccan cipky ale zas nezvraciam tak ze stale tak ich nechcem,predsa len je to uz chemia..Ale spatne mi bolo takmer stale teraz uz prevazne od obeda do vecera len...len😖ale ziadne volnopredajne lieky nepomohli,nic..a od siedmeho tyzdna som iba lezala cely den,nic som nebola schopna robit..uz som aj vycitky mala,ved mam dve deti ale nevladala som ani zit..
@janinamojka torrecan neber,pokial nevracias..to je vyslovene,ked je najhorsie a pregrcias cely den..ja som ich brala pri prvom tehu,ale to som grcala stale..proste musime vydrzat
@spajky ale vraj najhosie to byva do deviateho tt,potom to pomaly ustupuje..tak asi ano ale teda velmi velmi pomaly...
@heregova ani som si nedavala tie cipky,viem co to je za svinstvo..ved clovek si obycajny paralen neda aby babe neublizil nie to este toto..Ale stale nieco jem,zobkam..nesmiem citit hlad,tak sa to da prezit..
@janinamojka jo,ja nesmiem zostat hladna,ale ani sa nemozem prejest,ani nic tazke..ale ten hnusny pocit pokazeneho zaludka..minule tehu som grcala do 16tt,snad toto skonci skor..
@heregova presne..ta chut v ustach..ja mam aj tic tac pri posteli a hocikedy aj v noci si musim dat,to mi zvykne pomoct.A najlepsie.je ze vecer zaspim o osmej a o polnoci sa zobudim,az do tretej sa prehadzujem v posteli..kazdu noc😲
@janinamojka ahoj som na tom podobne teraz som 8+2 a uz 2 tyzden som ako zdochlina stale je mi zle som slaba
@janinamojka inak ked idem do auta,davam si vzdy zuvacku,dost mi to pomaha
@janinamojka dakujem za radu urcite odskusam 🙂
Ahojte, ako sa máte dnes dievčatá?
@jannyr ahoj...straaaasne nam chuti papat..😉
@janinamojka 😁😁😁 aj nám... najem sa a vyzerám ako v šiestom mesiaci 😁😁😁
Dievčatá uz ste čosi pribrali? Ja mam zlu skúsenosť z predošlého tehu, pribrala som 30 kg, takze teraz sa vyhýbam prejedaniu a sladkostiam, uz mam +2kg
Ja som pri oboch pribrala 25 kg😲..ale hned to islo vsetko dole na povodnych 55 a tych sa drzim stale..pri tomto tretom som si povedala ze uz nepriberiem tolko,no ale da sa to ked sme stale hladni,a ked mu nedam papat tak mi robi zle😉
Aj ja mam uz 2 kg k plusu teraz..ale neboj,po porode sa dame dokopy a zas budeme stihle a, krasne😂😉
@janinamojka no jo, mne to však trvalo dva roky cvičenia 😁 Uvidíme ako to bude teraz, dám si pozor na to co jem, najlepšie po menších porciach a častejšie a hlavne bez tých sladkosti 😁
@mimkaa10 ja som.praveze toho ani nejako vela nepojedla ani sladke v tehu mi nechuti..a mam rada zdrave papanie atd..ale to sa nejako vsetko na mna lepilo,hadam aj z vody som priberala..
veru sladkosti robia vela pri dcere som mala +24kg a pri synovy som mala dietu koli cukrovke a iba +7 a to bol tahsi skoro o kilo od sestry 🙂
Ahoj baby mi sme zatial nepribrali stojime na vahe kedze mam problem s jedenim lebo zo vsetkeho mi je zle ale uz mam pocit ze to pomaly ustupuje pri prvej dcerke som pribrala 20kg a nepodarilo sa mi dat na povodnu vahu zislo nejakych 10 kg ale rada papam :P takze asi je to vomne ale teraz si musim dat pozor ze co vsetko a snazim sa zdravo aby babetko malo vsetko a ja tie kila pomenej nerada by som sa dostala na nejakych 9o kil myslim si ze neni to dobre pre obe
Tak ja asi zatiaľ vediem... + 3,5 kg, ak to takto pôjde ďalej bude zo mna Fiona zo Shreka 😱
@jannyr neboj sa,nie si v tom sama,tiez sa gulatim cela nejako..🙂..

@martinkamm musim to aj ja skusit sice mi doktorka dala cipky a lieky ale tie vedlajsie ucinky ma odradzaju ☹