icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

bokroska
8. apr 2013

@jaja018 ja som robila dva testy a ten druhy len preto,ze som si kupila dva v baleni,tak aby sa nepokazil 😀 .a aspon som mala istotu,ze ciarka zosilnela.
Inac baby odvcera mam v ustach taku divnu chut,furt si umyvam zuby aj zujem zuvacku a chut je stale.nema to niektora z vas?

isabellaa
8. apr 2013

@bokroska ahoj ja som to mala, taka kovova divna, hnusna chut, aj sucho v krku a v ustach som mala. Ja som si jazyk oskrabala lyzicou a bolo trochu lepsie a vela pit 😉

danteska
8. apr 2013

ahojte tehulky,co nove u vas? my nic,bez zmeny..k mudr sa chytam asi o 2 tyzdne..ved to taci myslim si..pekny vecer vsetkym..

bokroska
8. apr 2013

@danteska ahoj.nejako to tu viazne,ze?sme tu vacsinou len my.u nas tiez pohoda,cele poobedie vonku v piesku,takze sme obidve prijemne unavene a hlavne- mala uz davno spi.doktor neviem kedy,uvidim na kedy ma objedna a vtedy pojdem.pekny vecer.

evellin26
8. apr 2013

No mna dr objednal na buduci pondelok, som sa ho pytala, ze kedy mam prist lebo vobec netusim, a povedal ze v pondelok na krv a prehliadku, tak som zvedava co a ako 🙂

hunka
9. apr 2013

Ahojte baby, tak aj ja sa k vam pridavam a verim, ze bublinke sa v brusku bude pacit do decembra 🙂..tiez sme na "TO" , tie vytuzene // cakali rok a pol 🙂 a teraz tomu ani nemozem uverit 🙂 Tak nam vsetkym prajem, aby sme to dotiahli spolu do uspesneho decembra 😉 pekny dnik 🙂

evellin26
9. apr 2013

@hunka Vitaj a gratulujem 🙂 drzim nam palceky nech to vsetko dobre dopadne.... 🙂 krasny pocit po takej dlhej dobe snazenia ze 🙂 tiez som si presla tym istym... 🙂

danteska
9. apr 2013

@hunka vitaj a gratulujem 🙂
@bokroska no viazne ale este sa isto popridavaju nejake nove tehulky..🙂 my sme este na piesku ani neboli,momentalne som u nasich a domov sa chystame tak o tyzden tak aj preto toho lekara nechavam na potom..s malym som tiez tak bola-12.4.sme na to "vlitli".12.5.som robila test a 24.5 bola u doktora a bolo to akurat,aj tak ma len prezrel,skontorloval srdiecko a kazal dojst o 3 tyzdne pre knizku...tak si myslim ze je zbytocne ist tak skoro k lekarovi..

hunka
9. apr 2013

@evellin26 a pozeram, ze by sme mali mat rovnaky datum 🙂 no krasny pocit..az som neverila tomu co vidim..a myslela som si, ze som sa pozrela na test uz "neskoro" 😀 ale tolko testov..by sa oklamat nedalo... 🙂 a bola som aj na krvi...takze je to tam... 🙂

hunka
9. apr 2013

@danteska dakujem 😉

danteska
9. apr 2013

@hunka ja mam mat termin 9.12.ale aj sa bojim to sem do profilu dat aby som to nezakrikla 🙂 ale ked pojdem k mudr a budem mat istotu ze je vsetko ok...

hunka
9. apr 2013

@danteska super..tak to je perfektne..aj ja som sa bala..ale ked to krv potvrdila.a. este na usg nebolo vidno..len pekne "prekrvenu"sliznicu..tak mam prist teraz v piatok, ze uz by malo byt videt 🙂 vidim,ze ty uz jedno dietatko mas..to bude doma radosti z dvoch .-) tak neboj, verim, ze nam to vsetky mdobre dopadne..mas aj dake "priznaky"? lebo ja vobec ,ale vobec ziadne 🙂

danteska
9. apr 2013

@hunka nemam ziadne priznaky,iba nafuknute brusko a citim sa jak pri prvom..vlastne sa citim az moc dobre,nevolnosti ziadne..nic..ako pri prvom tak si myslim ze to bude zas chlapec..ja sa tej dievky asi nedockam..ked tak sondujem tak tym co maju dievcatko byvalo zle tak preto si myslim ze to bude chlapec.ale tak je to individualne..ale hlavne nech je to zdrave babatko...🙂

danteska
9. apr 2013

@hunka a este sa mi chce spat,vecer chodim skor spat co ja teda vydrzim aj do polnoci a este si v posteli citam ked nemozem zaspat.a teraz ma pri telke lomi uz o 21:00..a to bolo aj pri prvom tehotenstve..

hunka
9. apr 2013

@danteska no tak to sme na tom takisto...lebo mne nie je vobec..ale vobec nic 😀 dokonca segra mi stale vravi,ze uz ma musia prsia boliet..a ja nic....vobec..je mi ozaj skvele..len som unavena..a kde lahnem tak by som zaspala..ale je to len taky pocit,lebo ked si lahnem tak je mi fajn...ale vecer teda mas pravdu o 21..uz som tvrdaa🙂 a ak vydrzim ze kukame film do 21.20 tak lahnem do poastele a spiiiiiiiim....juj aj ja by som ale velmi chcela dievcatko...moje setri maju samych chlapcov, uz moji rodcia maju 6 vnukov a ziadnu vnucku..a ja by som tak chcela dievcatko...tak budeme verit..a uvidme ktorej z nas to vyjde 😉 ale veru, hlavne nech su zdrave 🙂 je jedno co to bude...

danteska
9. apr 2013

@hunka VIES KED POZERAM mODRE Z NEBA TAK SI POMYSLIM ZE CLOVEK CASTO RIESI NEPODSTATNE VECI A FAKT SI ZELAM, LEN NECH JE TO ZDRAVE..IDEM S MAMINOU K LEKAROVI TAK IDEM UZ ALE POTOM POPISEME 🙂

evellin26
9. apr 2013

@hunka a ty uz si bola u dr? a nic nebolo vidiet? ja dufam, ze ked tam pojdem v pondelok tak uz nieco uvidim som sama zvedava 🙂 ja byvam strasne unavena a inak nic, som rada, ze zatial nepocitujem nevolnosti uz aj kvoli praci... Ale zato som strasne hladna, najem sa a o chvilu mam taky pocit hladu ze az... 🙂

chani
9. apr 2013

Baby mne je kazdym dnom horsie co sa zaludka tyka, total zle, dovcera som aspon jest mohla, dnes ma pri pomysleni na jedlo napina, aj rano som z obchodu doslova prchla ani som nenakupila vsetko co som chcela. Vsetko mi smrdelo hlavne cerstve pecivo :-/:-/ aspon uz dole ma nepobolieva a netaha, prsia bolia uz Len vecer ked dam dolu podprdu, uz ma aj nafukovat prestava, Len zaludok je horsi a horsi

bokroska
9. apr 2013

Ahojte baby aj nove tehulky.aj ja sa citim uplne v pohode,bez nijakych nevolnosti,uplne ako pri prvom tehu.ani by som nevedela,ze som tehotna,keby brusko nerastlo 🙂 unavena som tiez vecer a pri vacsej namahe napr.schody som udychcana jak slon.
Do profilu tiez este nechcem nic davat,az po vysetreni,ked bude vsetko v poriadku a budem vediet presne tyzden v ktorom som.a aby ma nejake kamosky nahodou neodhalili 😀 😀 inac volala som dnes k doktorovi,ze kedy by som mohla a objednala ma na buduci stvrtok 18.4 na pol desiatu.to bude hadam tak akurat.

bokroska
9. apr 2013

@chani ahoj.mne sice jedlo nevadi ani ma nenapina,ale zato vobec na nic nemam chut.nemusela by som jest vobec,keby som "nemusela".ani moje obludene jedla mi nechutia.

chani
9. apr 2013

@bokroska my to asi mame rodinnu diagnozu, moja mama pri nas troch nemohla okrem polievok a jedneho typu pastety nic citit ani zdaleka. No uz Len verit ze to po 3 mes ustane tak ako pri prvom

bokroska
9. apr 2013

@chani my sme zase uplny opak.moja mama obidve tehotenstva bez problemov,segra tiez a moje prve tehu rovnako.asi to budu geny 😀 ale sak hadam ti to prejde a bude dobre.asi len treba vydrzat.

hunka
9. apr 2013

@evellin26 no bola som akurat mi to tak vyslo 🙂 ze som k nemu sla...ale kedze uz mi meskala...tak mi vzal aj krv..a samozrejme ze som povedala, ze tsty su pozitivne 🙂 ale idem teraz este raz v piatok12.4. tak verim, ze uz nieco bude vidiet..teda povedal,ze uz by malo byt 🙂
inak aj ja som myslela , ze to sem najskor nedam, kedy cakame a tak..aj koli tomu "zakriknutiu" a kamoskam..ale potom kaslem na to..tak dlho som sa na to tesila.. verim, ze konecne sa dockame babätka aj my 🙂 a na vianoce budeme tie najstastnejsie mamicky 😀

fotoarch
9. apr 2013

@chani jak keby si pisala o mne.....uz 6 tyden plavam na lodke 😀 , z kazdeho hrzyu mam pocit ze som preplnena, vecer prsia jak pred kojenim, kurna kde sa tak ponahlaju vsak maju rok cas... brusko taha a uz aj vyletelo, pretoze su svaly potrhane z predchadzajucich tehotenstiev...kazdy sa pristavi jej ste tehotna 😒 asi budem mat rovnake brusko najblizsi polrok 😀

danteska
9. apr 2013

@hunka dufam ze ano,ze to vyjde vsetkym 🙂

perlla
9. apr 2013

Ahojte baby, asi sa k vám zatiaľ tak nesmelo pridávam 🙂. mám potvrdené tehu z dvoch testov a meškanie mám 5 dní. zajtra ráno som objednaná na krv, tak uvidíme.. dúfam, že sa nám náš budúci Vianočný darček potvrdí 🙂. neviem zatiaľ vôbec aký je postup, lebo to bude naše prvé bábo, ale dúfam, že mi doktorka potom všetko vysvetlí 😉

danteska
9. apr 2013

@perlla vitaj 🙂 urcite vysvetli 🙂

marhulka13
9. apr 2013

@evellin26 vitaj a hlavne to dotiahni do stastneho konca 🙂

sakura
9. apr 2013

@hunka
Ahoj🙂 tak ty už ideš teraz v piatok na sono? Juuj ja až 16:-///

marhulka13
9. apr 2013

@perlla ja som tiez este s tesenim opatrna a teraz mi vychadza, ze som v 6 tt, no vkuse mam problemy, tak mam obavy, nech vsetko dobre dopadne 😖