icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

usacek79
5. apr 2013

@mariamayi no tak 5-6tt by som skor povedala 🙂 podla tejto tabulky, ktora bola robena ako prieskum na niekolkych tisicoch zien ani nehovorim 😵
nuz, radsej velmi sa nesleduj, to ta akurat znervozni a holt, nic tym neovplyvnis, len sa vystresujes 😒
neexistuje univerzalny kluc priznakov - ja som v prvom tehu mala velmi citlive bradavky, v druhom zase velmi bolave cele prsia a to mam aj teraz... ale ta ma to a ta zas hento 😉 a niektore nic! 😅
aj ked neboj, aj ja si furt tie dudy magam, ci este bolia, ale neostava nam ine, ako verit 🙂

mariamayi
5. apr 2013

🙂 tak snad ako pises, uz zostava len verit a moc sa nesledovat 🙂 ..ta tabulka je fajn - dik

marhulka13
5. apr 2013

@mariamayi podla mna prsia vobec nemusia boliet. kedd som bola tehotna, absolutne sa mi nezmenili, nebolelia to som sa tesila, ze sa mi aspon zvacsia. zial, aj po porode ostali necinne ako predtym 😝

slniecko77
5. apr 2013

@usacek79 pisali sme spolu o "skodlivosti" casteho sonovania a davala si mi linka na kosickeho pediatra ohladne cisarskeho rezu..nevedela som ho najst 😉
..my sa zaciname snazit cca o dva mesiace a dakujem 🙂
..este raz vela stastia 😵

usacek79
5. apr 2013

@slniecko77 jasneee! 🙂 nuz tak drzim o dva mesiace palce 😉
a este raz velmi pekne dakujem 😵

bokroska
6. apr 2013

Ahojte dievcence.tak ako sa mate dnes? Vidim,ze tu nikto nebol,ani nemame nove clenky,tak sa hlasime my.ziadne nove priznaky,len prsia bolia viac a viac a mala mi vecer krasne pichhla tym svojim ostrym laktikom akurat do podbruska.tak dufam,ze sa krtkovi malemu nic nestalo...prajem vam pekny vikend.

drahomira123
6. apr 2013

ja idem na krv v pondelok a neviem sa dočkať...dufam že to bude pozitívne ...jaaajjj nech som ...tehotenstvo je naj na svete... 😀

bokroska
6. apr 2013

@drahomira123 tak drzim palce.a uz si si robila aj test,alebo rovno na krv??

drahomira123
6. apr 2013

@bokroska test som si nerobila lebo som bola na umelom a beriem také lieky na udržanie tehotenstva tak test by bol skreslený....tak musím čakať na krv...mala by som byť v 4 týždni a jeden den....

bokroska
6. apr 2013

@drahomira123 tak to potom hej.inac,mas moj obdiv,mas 5- mesacne babo a uz ste sa dali na dalsie.chceli ste mat kratko po sebe?

andrea129
7. apr 2013

@drahomira123 A uz si mala od porodu aj menzes? (ked sa vam takto rychlo podarilo?)...Lebo my by sme uz mozno aj druhe chceli, ale kedze kojim, tak menzes nechodi...I ked niektore mamicky spominali, ze otehotneli aj popri kojeni.... 😎

danteska
7. apr 2013

dobre ranko maminy-tak my sme bolin vcera na svadbe a teraz si idem docitat co ste popisali 🙂 bolo nam dobre ,akurat som sa nemohla tak vyblaznit lebo som sa bala 🙂 ale teda bolo super 🙂 ako sa mate?u mna ziadna zmena,brusko nafuknute tak nevim ako budem vyzerat o par mesiacov 🙂

bokroska
7. apr 2013

@danteska ahoj.zrejme si ostatne maminy uzivaju vikend,ked tu nikto nieje 🙂 my tiez bez zmeny,ale nafukujem sa az k veceru.zrejme to bude tym pohybom vonku,kedze sa trosku vypeknilo.tak si este uzite vikend.

chani
7. apr 2013

Mna prsia Len tak trosku bolia ale cely den mi je blivno, vcera som si rano aj grcla 1x, dnes som to ukecala ale rana a vecery su hrozneee. Obcas mam tlaky v podbrusku ako ked mam dostat MS ale uz to neni tak zle s tym pobolievanim ako min.tyzden. A brutal som unavena, furt ma kladie. Musim skonstatovat ze toto tehu je tazsie ako prve

danteska
7. apr 2013

@bokroska asi si uzivaju vikend 🙂 a ja som myslela ze nestihnem docitat 🙂 u na moc nie je pekne,fuka silny vietor a pocitovo je dost zima..
@chani tak ja by som tiez spala stale a to som mala aj u prveho..

drahomira123
7. apr 2013

@bokroska no ja som chcela do roka druhé...aby sa spoluhrali a mohla som ich dať do jednej triedy...teraz to vychádza že bude rozdiel 13 mesiacov.. a už sa neviem dočkať ked si budem kupovať surodenecký kočík (nevyplnený sen mať dvojičky)
@andrea129 mala som lebo ja som kojila 2 mesiace a potom už nebolo...tak som aj v ten mesiac dostála...ma to riadne zaskočilo že tak rýchlo..ale aj ja som počula že kojila a aj tak otehotnela...

marhulka13
7. apr 2013

@drahomira123 a ak teraz budu nahodou dvojicky, kupis kocik pre trojicky?? 😀 😀
inak aj my sme chceli mat deti rok po roku, no po prvom porode boli komplikacie, tak sme skoro rok cakali a potom sa rok nedarilo. teraz som si nasla pracu, som tam dva tyzdne a bum, 4 pozitivne testy, kramy nikde a cudujem sa, ze aj mna bolia prsia, pri synkovi mi nebolo nic.... vo stvrtok idem k lekarovi, tak som zvedava, som nervoznejsia nez prvykrat

drahomira123
7. apr 2013

@marhulka13 no ak budú dvojičky aj nad tým som už uvažovala tak sa asi odstrelím...nie ozaj tak kupim dvojičkovský kočík a dá sa kupiť také prídavné sedadlo ku kočíku čo sa montuje na bok kočíka ....jedine tak alebo dať dvojičky do jednej vaničky..aj nad tým som už uvažovala 😀 ale zajtra sa dozviem či som tehotná a koľko detí tak to až o pár týždnov...tak počítam minuty do zajtra ...taká som zvedavá aj sa bojím aj sa teším....jájjjjj 🙂 a tebe to prišlo že zákon schválnosti.. 😅 ale držím palce

tamarar
7. apr 2013

@marhulka13 ahoj, chcem sa spytat, pri prvom si fakt nemala ziadne priznaky?? a teraz si kedy skusala testovat? po kolkych dnoch si mala uz priznaky?🙂

marhulka13
7. apr 2013

@tamarar priznaky mam asi iba od dnes a aj to mozno preto, ze sa viac sledujem 🙂)) no pri prvom som sa citila priam super, nic mi nebolo, ziadne nevolnosti, ja som utlej postavy a nic nebolo vidno, ved za cele tehu som pribrala iba 6 kg, no mne sa potvrdilo to stare zname, ze dobry zaciatok, horsi koniec 😝 ale tak v konecnom dosledku je uz vsetko dobre 🙂

marhulka13
7. apr 2013

@drahomira123 no, tak nam to fakt prislo ako blesk z jasneho neba, rok sa snazime a furt na sebe uz jak take zajace, teraz ked sme za posledny mesiac na to vhupli dvakrat je vela. asi je fakt pravda, ze ked clovek na to tak nemysli a najde si inu "zabavku", tak vtedy sa to podari. no ale tak este neviem, ci je vsetko ok, mam inak dost nervy 😝

tamarar
7. apr 2013

@marhulka13 a kedy mas mat menzes? teda...kedy si mala mat?🙂

marhulka13
7. apr 2013

@tamarar o mala som mat tusim 29. marca, no mne chodi ako sa mu zachce, niekedy aj kazdych 35 dni niekedy 15, takze tazko sa v tom potom vyznam a aj pri malom sa horsie potom urcoval termin porodu, tak sa upravoval este mesiac predtym

evellin26
8. apr 2013

Ahojte zienky, pridavam sa ku vam, som tak strasne stastna, prave som si robila test a su tam nadherne 2 ciarocky, moje prve a vytuzene... Nedarilo sa na 14 mesiacov a vo februari som musela podstupit laparoskopiu mala som cysty na oboch vajecnikoch, a hrozila mi endometrioza , ktora sa nastastie nepotvrdila, a na druhy cyklus nam to vyslo... citala som si tuto temu mala som take tusenie v kutiku srdiecka ze to moze vyjst a podarilo sa... som rada, ze mozem byt s vami v tejto teme a gratulujem vsetkym nastavajucim mamickam a drzim nam vsetkym palceky 🙂))) pekny dnik vsetkym 😝

emode
8. apr 2013

@evellin26 vitaj medzi nami 😉 viem si predstaviť, aká musíš byť sťastná, tiež sme dosť dlho čakali na prvé ... tak už len riadne dotehuľkovať 😀

evellin26
8. apr 2013

@emode dakujem pekne, ja som stale v soku 🙂 a este som aj v praci a tu som to aj zistila 🙂 takze sa tesim domov na manzelika 🙂 teraz som si volala aj dr lebo vobec neviem ani kedy mam ist na prehliadku a tak... ale objednal ma na buduci tyzden tak som zvedava ci tam bude co vidiet... mala by som byt cca v 5tt podla vypoctov na nete :D

emode
8. apr 2013

@marhulka13 tak to mate pestré 🙂

jaja018
8. apr 2013

@drahomira123 ahoj aj ja mám bábätko doma ale už 11 mesačne a asi bude druhé mimi. K lekárovi idem vo štvrtok ale spravila som neskutočne veľa pozitívnych testikov.

emode
8. apr 2013

@jaja018 veď som videla, koľko testov si urobila 🙂 ja len ten prvý 😉

jaja018
8. apr 2013

@emode som taká testovavia maniacka 🙂 ale už netestujem. Už asi silnejšie tie // byť nemôžu 🙂