Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
Tak ja sa k vam pridavam. Tak trochu v soku, lebo sme dalsie dieta neplanovali ani omylom (lekari ma upozornovali, ze som otehotnela len zazrakom a s druhym zazrakom pocitat nemame. Tak sme nepocitali. A uz vobec nie v nasom veku 🤐 ) Predbezny termin mam 3.12. , dnes potvrdeny lekarkou, bombulka bola na uzv jasne vidiet, teraz len dufam, ze nepregrciam prvych pat mesiacov ako pri prvom ....
@usacek79, aj ja mam na buduci piatok "srdieckovy " termin, na cinnost srdiecka bolo dnes este priskoro, ale v piatok uz by ho malo byt vidno, potom sa uz tiez mienim dalsiemu uzv vyhybat ... Dnesny bol len na terminove zorientovanie sa, lebo posledna ms bola v januari a ja som ani netusila, kedy sa ditko vobec pritrafilo (prve tehotenstvo tiez nastalo "bez ms" - posledna bola 13 mesiacov pred porodom. Fakt neviem, co to mam za telo.....) Tak drzim palce!!!
Ahojte 😉
Pridávam sa aj ja k vám...zatiaľ ešte nemám tehu potvrdené lekárom - idem k nemu v pondelok, no testy som si robila už 3 a všetky pozitívne.
My sme bábo tiež neplánovali...no pošťastilo sa. Termín zatiaľ neviem, ja som mala posledný menzes 20.2....no na 100% viem, že sme počali až 19.3. 😕 ...kedy som už pomaly očakávala ´ ďalší cyklus.....preto to moje tehuľkovanie, je pre mňa záhada... 😝
Ahojte dievcata.tak sa nam to pomaly rozbehlo aj s lekarmi.vsetkym moc drzim palce,nech prehliadky dopadnu dobre.my ideme vo stvrtok 18.4.uz by mohlo byt aj srdiecko.a na krv az po vysetreni a sone.
jej ako sa to tu plni 🙂 vitam nove tehulky 🙂
Ahoj.Pridavam sa k teme.Zatial som si robila len jeden test doma a vysli dve ciarky,termin by mal byt podla mojich vypoctov 13.12 Doma uz mame novembrove dvojicky maju 2 rocky.Tak som v ocakavani ze kolko ich tam je 🙂,ale k lekarke este nechcem ist.
Ahojte baby 🙂 veru sa to tu pekne rozbieha 🙂 tak vam prejem pekny dnik 😉
Dobre ranko zienky.ako sa dnes mate? Je mozne,ze mi od vecera do rana nabehlo take minibrusko?celu noc som citila take neprijemne pnutie v podbrusku a rano uz bol pupok vonku.normalne nechapem,sak je este skoro v 6tt na nejake brusko.mate aj vy uz naznak bruska?
@bokroska ja mam pocit, že mám bruško už od začiatku, ale mňa dosť nafukuje ... prsia bolia stále a sú neskutočne naliate 😒, manžel sa vytešuje, samozrejme 😉 ... nič, idem ja niečo porobiť, o dva týždne otvárame prevádzku, mám čo robiť, len mi myšlienky stále utekajú 🙂 a tiež som už večer hotová od únavy a prestala mi chutiť káva, včera som si spravila okolo obeda prvú a ani som ju nedopila ...
@marhulka13 ja sa tiež ešte bojím, lebo mne to vychádza podľa ovulácie na 3tt a to je ešte fakt skoro. ešte som sa ani nerozprávala s doktorkou, že čo je normálne a čo nie, ale mávam ešte bolesti v podbrušku, tak dúfam, že to bude ok. držím nám palce 🙂
Vdaka baby, normalne ste mi urobili den, sa tu vyskieram ako pubertacka 😀 😀 😀
Drzte sa, nech nas pekne pribuda....
Prosim Vas neviete mi povedat ako prebieha to prve vysetrenie? Sestricka povedala ze na krv pojdem, ale zaujima ma ci dr bude pozerat zvnutra ci zvonku? 🙂
@vroni tiez som na Halle Berry myslela,takze to bude v pohode,neboj sa.
@evellin26 pozre ta aj na koze aj sonom.mna tiez tak pozeral pri prvom tehu,najprv rucne a potom ma poslal na sono,lebo nemal v ordinacii.a teraz mi sestricka hovorila,ze najprv vysetrenie a sono a az potom krv.aspon nas doktor to tak robi.
ahojte baby 🙂 citam,ze sa to tu pekne rozrasta 🙂 ja sa uz nemozem dockat,kedy budem testovat 🙂 snad nam to vyslo 🙂
ahojte 🙂
Ďakujem za privítanie...ste milé 🙂
@bokroska presne som aj ja dnes riešila to moje mini bruško...rovnako mám pocit, že mi začína mierne vykúkať...no zdá sa mi to veľmi skoro.
Inak ja mám doma už 2. chalanov (10 a 3), preto si aj myslím, že bruško budem mať teraz ozaj o čosi väčšie....
A káva aj mne prestala chutiť a to pri oboch tehotenstvách...teraz ju zatiaľ ešte môžem,
tak babule, na zajtra mi drzte paluchy, idem zajtra ku gyn, ledva som si vybavila pripestku z prace, lebo tam robim len dva tyzdne. tak nech je vsetko v poriadku 😀 😀 😀

@sakura jasne uz teraz v piatok 12.4. a neboj..ved 16. je hned po 12tom 😀 😀 😀 to vydrzis 😀