icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

usacek79
29. mar 2013

@zelenagw dakujem pekne, kazda pozitivna myslienka potesi 😵
drzim palce aj tebe! 🙂

emode
29. mar 2013

@usacek79 máš pravdu, zle som sa vyjadrila, ... na podporu udržania ... každopádne držím palce ... veľmi 😉 ... ja som tiež stále ako na ihlách, kontrolujem, či náhodou nešpiním, lebo test som robila iba jeden. A keď si predstavím to čakanie celé dva mesiace minimálne ešte, tak mi dobre nie je 😒 ... dlho sme na tento moment čakali, takže sa aj bojím radovať nejako ...

usacek79
29. mar 2013

@emode drzim ti velmi palce 🙂 nie je dovod, aby si sa obavala, ked uz doma jeden pokladik mas a bolo vsetko ok 😉

ja som potratila 2x na konci prveho trimestra, jeden krat na zaciatku druheho mesiaca a 1x mimomaternicove, takze vesela zbierka 😖
verim, ze som si uz karmu vyzehlila a teraz sa naozaj stane ten zazrak 😵
ale ako hovoris, treba este dva mesiace nejako vydrzat a hadam uz bude dobre, ja som sem ani nechcela pisat, kym neskonci trimester, no s niekym to zdielat musim (okrem muza to nikomu nepoviem az do 4 mesiaca..)

emode
29. mar 2013

@usacek79 tiez aspoň mesiac počkáme, ani k dokymu sa tak skoro nechystám ... keď som bola na prvej prehliadke pri Sofii, cca v 7 týždni, tak som o dva dni na to začala špiniť, bol sviatok, takže až na pohotovosť sme museli ísť, je to strašný pocit bezmocnosti, ale našťastie to asi bolo ovplyvnené len vyšetrením ...

raz sa to musí podariť, vyzeráš byť silná baba, tak Ti to naozaj prajem 😉

naja94
29. mar 2013

@usacek79 Ahoj, tiež Ti veľmi, veľmi držím palce... a verím, že to tento raz vyjde...

@emode
@usacek79
Ja sa k lekárovi chystám tak v polovici apríla a mám trošku stlačený zadok, lebo som len rok po sekcii a keď som bola uňho hneď po šestonedelí, tak sa mu nezdala moja jazva... resp. zdala sa mu tenšia, ako má byť (nameral mi 0.3mm a má byť minimálne 0.5mm) a vtedy sa ma pýtal, kedy plánujeme druhé - povedala som, že najskôr o rok, on na to, že by sme mali počkať aj dva roky... Ako som už písala, chceli sme sa "snažiť" od druhej polky roka, ale zadarilo sa takto neplánovane... vari to dobre dopadne... nám všetkým dúfajme...

naja94
29. mar 2013

@bokroska
Ahoj, tak to ma vôbec nenapadlo zatiaľ... Dvojčiatka, to by bol iný adrenalín 😀 😀
Ale myslím si, že čiarka bola taká silná preto, lebo mi zrejme ovulácia prebehla už na 10 DC (až spätne som si uvedomila, že ma veľmi pichal vaječník 8.3 (asi ovulácia), posledný menzes bol 26.2.), a testovala som sa až dnes prvýkrát (21 DPO), takže HCG by už malo byť vyššie a preto taký jednoznačný a výrazný výsledok... Ale to je len môj hrubý predpoklad, inak si to neviem vysveliť... A či bude jedno, alebo dve, to uvidíme o cca 2 tyždne u lekára 😉
Tak vari sa aj Ty budeš už zajtra tešiť z dvoch čiarok 😉 nech to vyjde, daj vedieť 🙂

bokroska
29. mar 2013

No ved uvidis,kolko ich tam bude.ja som mala poslednu mrchu 22.2 a ovulka bola 13.3.- na moje narodky 🙂 takze zajtra to bude 37 DC a 17DPO.uz by sa mohlo nieco ukazat.takze rano dam vediet vysledok.

bokroska
29. mar 2013
bokroska
30. mar 2013

Ahojte.tak som sa testla a maaaaaaaaaaaaaam dve ciarky.tak sa tesime s muzickom na decembrovciatko 🙂 🙂 🙂

emode
30. mar 2013

no supeeeer @bokroska mala si dobré tušenie 🙂 gratulujeme, nech je všetko ok 😉

bokroska
30. mar 2013

@emode dakujem

carie32
30. mar 2013

kočky tak ja sa tiež k vám asi pridám, ale zatiaľ len tak potichučku 😉

sakura
30. mar 2013

ahojte baby 🙂 tak aj ja sa pridám 🙂 Zatial máme len HCG a o 2 týždne ideme na sono 🙂

emode
30. mar 2013

@carie32
@sakura vitajte medzi nami 🙂

bokroska
30. mar 2013

@sakura
@carie32
vitajte nove tehulky.inac baby,ktore uz ste isto tehotne aj vam nieco je?lebo mne neni absolutne nic,ani bolest bruska,ani nevolnosti,nic.dufam ,ze sa ani nevolnosti nezacnu 😀 😀

usacek79
30. mar 2013

@bokroska no ja mam obcas bodanie v maternici, obcas take pnutie, straaaasne grgam (to pri kazdom tehu 😀 ) a mam dost bolave dudule 😉 ale inak nic 🙂

bokroska
30. mar 2013

@usacek79 mne akurat dnes zacali boliet prsia,inac nic,akurat mi strasne skvrka v zaludku,az sa mi muz smial.ani nafuknuta niesom.

usacek79
30. mar 2013

@bokroska no nafuknuta nie som ani ja, ale po kazdom jedle spustim grgaciu symfoniu, dost brutal, muz je az pohorseny 😀 ale tak zhorsene travenie, co moze byt aj to tvoje skvrkanie, je relativne bezne v tehu 🙂

bokroska
30. mar 2013

@usacek79 ja si tiez myslim,ze je to bezne.no co uz,budu musiet ty nase manzelia vydrzat taketo koncerty 😀 len ked to bude komentovat aj dcera,tak uz bude horsie.

emode
30. mar 2013

ja som ešte pred testom citila kadečo, ale vždy som tie vnútorné hlasy odbila 😉 lebo po takmer dvojročnom snažení som už týmto veciam neverila ... veľmi skoro ma začali bolieť prsia a posledný týždeň sa mi zväčšili bradavky a tiež sú také dáke boľavé ... no mňa bolievajú prsia pred každou MS, od nedele minulého týždňa som zostala strašne nafúknutá a ráno ma vždy dosť divne prehnalo ... myslela som, že nejaká črevná vyróza ... a samozrejme BT, v pondelok ráno som spala strašne málo, bola len 36,2, tak to som už čakala mrchu, v utorok a v stredu ráno takmer 37, no a to som pripisovala tomu, že som mala bolestivé hrdla a strašný kašeľ ma trápi ... suma sumárum, vždy to bolo protichodné, tak som sa v stredu naštvala a poobede som si urobila test (deň očakávanej MS) ...

sakura
30. mar 2013

@bokroska
ďakujem za uvítanie🙂
No mňa do teraz pobolieval spodok brucha..ale už je to lepšie.. a samozrejme didiky 🙂)

emode
30. mar 2013

@sakura tiež som cítila dva dni bolesti v podbrušku a také nejaké pnutie, dnes už menej ...

sakura
30. mar 2013

@emode
no asi sa zahniezdovalo 🙂) teraz už je to lepšie..ale viac menej to všetko cítim až na večer ked je klud a malá už je v hajanoch 🙂))

monika15
31. mar 2013

baby aj ja scem babo na december poradte mi ... terminy kedy sa to vam podarilo DIKI !! 🙂)))))))))))))

andrea129
31. mar 2013

@monika15 no tak to uz si asi presvihla🙂
Mozno, keby si sa poponahlala a babo by sa narodilo pred terminom trosicku 😉
Ja som takto minuly rok 2.aprila zistila, ze cakame babatko....posledna menzes bola zaciatkom marca 🙂

katarinkam
31. mar 2013

Caute baby mne to vychádza asi na 4.12. Este upresnimee na ďalšom sone. Mňa akurát ciciky bolia inak nič 🙂

bokroska
31. mar 2013

Ahojte.ja som dnes nejaka udychcana,tych 18 schodov na poschodie ma asi zabije 😀 a este si tak spatne spominam,ze som mala cely tyzden upchaty nos a tiez ma prehanalo,takze nafuknuta ani nemozem byt,lebo som uplne vys...a z podoby 😀

monika15
31. mar 2013

@andrea129 ahaaa takze marec... OKEY 🙂))))))))))

leonetka
31. mar 2013

@usacek79 moooc drzim palceky aby to uz tentokrat vyslo! 😵
@monika15 nooo, ak mas teraz plodne dni, tak este stihas 😀

monika15
31. mar 2013

@leonetka hmm DIKI 🙂)))) ja musim pocitat ze 2 tyzdne pred terminom... musim cisarsky .... takze hmmmmm stiham??