icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

usacek79
26. apr 2013

@zuzu9906 ach jo, drzim palce, nech je smutok rychlo prec a nahradi ho radost z naledujuceho zdraveho tehotenstva..

adamedik
26. apr 2013

Ahojte dievčatá, dovoľte mi pridať sa k Vám v stredu som bola u lekárky a ta mi povedala ze je to taka polovička 5 tyždna, som velmi stastna, davam si pozor, dalsia kontrola by mala byt tak 7. maja tak sa tesim to uz by malo biť aj srdiečko... Dúfam, že všetko klapne a bude tak ako má byť. veľmi sa teším..... Držím paste Vám všetkým nech to dotiahneme do úspešného konca 😀

usacek79
26. apr 2013

@nezabuddka no napriklad ja som sa dusovala, ze duphaston uz brat nebudem... brala som ho v prvom tehu, ktore vydrzalo takmer do 13tt, no plod umrel kdesi v 7tt, takze ho tam duphaston zbytocne umelo drzal tie tyzdne, az ked som ho vysadila (kedze som ho mala brat len do 12tt), tak sa postupne spustilo opatovne spinenie a u lekara sme zistili, ze teda je game over 😒
duphaston ani utrogestan naozaj nezarucia, ze plod bude zit, oni ho len budu drzat, hoci aj mrtvy 😒
v kazdom pripade teraz, v piatom tehu, uz som vsetky predsavzatia o nebrani liekov a hormonov pustila z hlavy, som ochotna jest aj "hovno" s prepacenim, len aby to uz vyslo, hoci ako hovorim, uvedomujem si, ze to nie su zazraky a vedlajsie ucinky su otrasne, je ich strasne vela a su aj dlhodobeho charakteru (mozu sa prejavit aj o roky neskor..)

@tuqanqa ja som doma, ale to teda kvoli predchadzaujcim skusenostiam, urcite zeny s bezproblemovym tehu nemusia ist na pn, hoci teda v tvojej praci by si mohla aspon trosku zvolnit a casto oddychovat 😉 kiez by som ja nemusela byt na pn, to je uplne o hubu, nuda a este aj furt len nad tym tehu clovek rozmysla a kuje si paranoidne pikle v hlave 😀 nehovoriac o financnych nasledkoch pnky 😠

tuqanqa
26. apr 2013

@zuzu9906 hlavu hore, priroda vi co ma delat a aspon vis ze muzete otehotnet, nabuduce to vyjde.Drzim palecky.

marhulka13
27. apr 2013

ahoj babule. tak po celorodinnej crevnej chripke som zase ja dostala normalnu chripku ☹ kasel, sople, je mi hrozne, navyse mam este dvojrocneho drobca, o ktoreho sa musim starat a voooobec sa mi nechce, najradsej by som len spala 😝
inak v utorok idem na kontrolne utz, keze mi v tom siedmom tt nebolo vidiet akciu srdca, tak mi prosim drzte palušky, nech je to ako ma byt

zuzu9906
27. apr 2013

@danteska
@bokroska dakujem baby 🙂

zuzu9906
27. apr 2013

@usacek79
@tuqanqa dakujem,nabuduce to vyjde verim tomu..s mm sme sa zhodli,ze nam asi nemoze nic vyjst na prvykrat,aj drobec bol az na druhy pokus....ja sa nevzdam 🙂

nezabuddka
27. apr 2013

@usacek79
jasne ze mas pravdu o tom brani liekov, dobre sa hovori tym co nemaju ziadne problemy, ze lieky netraba jest. A to ze si na pn je fakt to najhorsie co moze byt, este aj koli tomu ze vacsinou zeny co pisu na forume su tiez na pn a teda s problemami (teda ovela menej pozitivneho myslenia, ktore my teraz veeelmi potrebujeme). V kazdom pripade si pohladkajme bruska a hovorme si , ze nasi bojovnici to s nami dotiahnu az do decembra (a potom bude kapitola o dalsom boji xixi)

marcovka1
27. apr 2013

@adamedik ahoj aj ja idem 7 maja na potvrdenie srdiecka a rast tak tiez dufam ,ze vsetko bude ok 😉

tiez beriem dufaston aj pri prvom som ho brala 😉

pirhina
27. apr 2013

@usacek79 ahoj citam si tu tvoje komentare a velmi sa mi pacia pripajam sa ku vam decembrovim teraz som 8 tyzdni a trpnem ci to vynde tiez uzivam dufaston

usacek79
27. apr 2013

@pirhina dakujem ti pekne za mile slova a vitam ta 😵 isteze to vyjde, nad inym tu mame zakazane aj uvazovat 😉

mamamonika
27. apr 2013

Kocky chcem sa opytat jednu vec od vcera beriem duphastom trosku som mala taky hnedy hlien,od vcerajska vobec nic,ale ked som bola na velkej potrebe a potlaciĺa som tak v zachode som mala aj take hnedocervene ,islo to z konecnika. JE TO normalne,mate to niektora?

usacek79
27. apr 2013

@mamamonika z konecnika...? si si absolutne ista, ze odtial?
duphaston by rozhodne nemal (a uz vobec nie po jednej/dvoch tabletkach) sposobovat ziadne krvacanie, odnikial.. 😖
ale nie, nie je to normalne, pri tlaceni na velkej skor este vytlacime zvysky spinenia z vaginy, nemohlo to byt ono..?

pirhina
27. apr 2013

@usacek79 aha tak tu odpisovat ok tak vidim ze sme na tom podobne ja som po 2 potratoch a teraz som v 9 tyzdni trochu som spinila tak uzivam dufaston a picham si flaxiparin od 5 tyzdna verim ze to teraz vynde uz nespinim par dni 🙂 😉

mamamonika
27. apr 2013

Bola som potom 2krat na malej a nic ani fliacik.Bolo to z konecnika,ked som tlacila.Mam sa niecoho obavat?

pirhina
27. apr 2013

@mamamonika neboj zvladnes to nemusi to znamenat hned to najhorsie a v ktorom tyzdni si?

mamamonika
27. apr 2013

@usacek79 To som si 100percent ista,ze odtial.Ale mavam problemy s tvrdou stolicou.

mamamonika
27. apr 2013

@pirhina 6+1

usacek79
27. apr 2013

@mamamonika tak to moze byt tym, je to tam cele viac prekrvene a nejaka cievka praskla, ak este nebodaj nejaky hemoroid sa tam skryva.. 😕 neboj, nebude to duphastonom 😉
pri tvrdej kakacke neraz barskomu praskne cievka alebo koza sa trosku roztrhne (so mnou na cele 😀 ), urcite sa nemusis nicoho bat 😉

usacek79
27. apr 2013

@pirhina aj ja si picham fraxiparine, tiez verim, ze to teraz uz urcite vyjde 😵

nezabuddka
27. apr 2013

@mamamonika
tak to potom neries, vela dievcat ma pocas tehotenstva problemy s hemoroidmi a hlavne po porode s tvrds dtolica je v tehotenstve ok. Vysvetluje sa to znizenou peristaltikou criev ci niecim takym. Nestresuj vsetko je v najlepsom poriadku 🙂 .

pirhina
27. apr 2013

@mamamonika aj sa som zacala spinit v 6t po dufastone to prejde a s toho konecnika to bede asi kvoli tvrdej stolici 🙂

mamamonika
27. apr 2013

@usacek79 Ved to je mi cudne,ak by som zacala spinit a krvacat,tak mi to ide z pisule a od vcerajska nemam nic ani fliacik na nohavickach.Tak dufam,ze to je tak,ako pises.Dakujem.

pirhina
27. apr 2013

@usacek79 boze ake to je pred 2 tyzdnami som mala stresi ze mi nebyva zle a zacala som sa obavat ci je vsetko v poriadku a po par dnoch som zacala citit rozne pachy a aj vracat som zacala a normalne som sa t

pirhina
27. apr 2013

@usacek79 tesila ze mi je zle

nezabuddka
27. apr 2013

este vam napisem na odlahcenie postreh z dnesneho dna. Dcera mi dnes nechcela pit mliecko, tak som z toho mala nervy, tak som trochu svojho mlieka odstredila a ochutnala, no tak to bol hnus 😀 , take slane ze az mne prislo z toho zle. A to sa tvrdi ze do jedneho roka sa detom nema davat sol 😀 .

usacek79
27. apr 2013

@pirhina no ved toto, mnohe baby sa stresuju, ze im nic nie je a potom zrazu to pride a fuuuha 😀
ale ano, isteze sme asi kazda vdacna za tie priznaky, nas to upokojuje 😉
dnes ma rano ovela menej boleli dudy a normalny stres nastal 😀 o hodinu uz boleli opat jak fras, takze mozem tu ja rady rozdavat o pokoji a vsetkom moznom, ked sa tym sama nedokazem neraz riadit 😀

@nezabuddka jeeezos a co si si dudule nasolila..? 😀

pirhina
27. apr 2013

@usacek79 fiiiiiiiiiha som si pozerala tvoj album mas krasnu vybavicku.A ja ze kedy si kupim prvu vecicku?tak to uz mozem nebudem divna 😀 🙂 😉 ak sa tesim

bokroska
27. apr 2013

Ahojte babeny.mam jednu otazku.uz asi treti den sa mi tvori tak vela hlienu,ze tolko som nemavala ani pri ovu a hadam ani minutu pred sexom 😀 .suvisi to s tvorbou zatky na krcku? Normalne mam az mokro cely den v gatkach,az som sa zlakla,ci som nezacala krvacat,ale je to biele,trosku do zlta,take klzke a je ho tam dost.ma to aj niektora z vas?

usacek79
27. apr 2013

@pirhina jaaaaj, no to su niektore veci aj rok a pol stare 😀 zacala som kupovat na konci prveho trimestra v prvom tehotenstve a kedze som potom bola "kazdu chvilu" opat tehotna, tak som to uz ani vobec neriesila, ani neriesim - proste kupujem barskedy co sa mi paci, aj ked prave tehu nie som 😀
mnohi si myslia, ze som sibnuta a ja to chapem 😀 ale ked mne sa tie vecicky tak paaaacia a kupujem zasadne za "akciove ceny" 😅 ale uz mam toho tolko, ze fakt som na rok vybavena, este tam chybaju fotky dalsich asi 30 veci 😅