icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

usacek79
27. apr 2013

@bokroska ano, aj ja to mam a je to uplne v poriadku, ba priam je to vitane 😉
tiez sa kolko krat zlaknem, ci to nevycvrkla krv 😅

pirhina
27. apr 2013

@bokroska ahoj s tymto zatial nemam skusenost

povuma
27. apr 2013

@bokroska ja to tiež mám, ten výtok, po tom, čo som špinila, sa chocikedy chodím skontrolovat, či nekrvácam 😒 ....s tými príznakmi tehu som uplne mimo, všetci ma lutuju, že určite mi je zle, a mne nič nie je, ńič mi nesmrdí, nevadí mi cestovanie- pri prvom tehu som vracala v dopravných prostriedkoch 😅 - teraz mi je fajn... 🙂 .
@mamamonika to je tou tuhou stolicou, ja sa už teším na hemoroidy po tehotenstve, to je fakt lahodka, aj teraz mám zápchu často 😒 😒 😒 😠

bokroska
27. apr 2013

@usacek79 ved prave.dnes som bola s malou vonku a normalne to az vytieklo.som sa tak naplasila,ze som sa schovala za prvy strom a kukla do gatiek,ze co sa deje a bolo bielo,tak mi odlahlo.

bokroska
27. apr 2013

@povuma ja zapchu nemam vobec,praveze presny opak.urychlene presuny na wc a rychla akcia su na dennom poriadku.ale sak si hovorim,ze radsej spodkom ako vrchom 😀 😀

usacek79
27. apr 2013

@bokroska presnee, to robim aj ja - ako uchylak sa barskde schovam a kukam do gatiek 😀

bokroska
28. apr 2013

@usacek79 no sak co uz,radsej kuknem aj 3x do gatiek ako by som sa nekukla a bolo by zle.len nie vzdy a vsade sa to da a potom som nervozna a hladam furt nejake zakutie.....ozaj ako taky uchylak 😀

1katulka
28. apr 2013

@bokroska
@usacek79 presne aj ja, a pre istotu som začala používať iba biely toaletný papier a biele nohavičky, aby farebné neskreslovalo náhodu 😀

bokroska
28. apr 2013

@1katulka ja biely papier pouzivam stale,aby som zbadala aj tu najmensiu zmenu.sak sa niekedy citim uz ako uplny debil,ked po kazdom utreti skumam papier 😀

1katulka
28. apr 2013

@bokroska aj ja, moju prvu dcéru som mala, ked som mala 19 a to ma takéto veci ani nenapadli proste robila som presne všetko ako keby som nebola tehotná, dokonca som aj na diskotéku išla 😒 nič som neriešila a teraz sa sledujem ako keby som bola mešuge 😀

bokroska
28. apr 2013

ja som bola tehu pred troma rokmi a tiez ma vobec taketo veci netrapili,bola som tehotna a hotovo.robila som veselo aj 12 hodin v robote.ale vtedy som este nepoznala modreho konika a nemala som tak nastudovane tehotenstvo ako teraz.a mozno to bolo aj lepsie,ked som nestresovala z kazdej malickosti.

zlatat
28. apr 2013

ahojte,
@usacek79
@bokroska kočky ja takisto - toaleťák len biely a každú chvíľu kontrolujem, a akonáhe mám blbý pocit "mokra" tak letím na WC a s maličkou dušičkou čakám, či niečo nezbadám ... no ako šibnutá 😖

Dnes som vybrala ryby, že si ich ugrilujeme a tak neskutočne mi smrdia - blééé, neviem, či ich budem vedieť aj zjesť 😖
Od rána mi je zle od žalúdka, trošku som aj grcla, ale našťastie väčšina raňajok ostala v žalúdku ... večer som nevedela niekoľko hodín zaspať, lebo mi bolo zle - až ma bolel žalúdok .. potom okolo 23-tej som si uvedomila, že mi je asi zle od hladu, tak som zjedla kúsok chleba, zapila citrónovou vodou a o chvíľu mi bolo fajne a konečne som zaspala ako drevo 😀 😀

zlatat
28. apr 2013

@bokroska inak aj ja mám občas na intímke také trochu žlté bodky a to sa furt zľaknem - že bože zase začínam špiniť ? 😒

zlatat
28. apr 2013

@usacek79 prosím ťa, koľkátku fraxiparín si picháš? Mne dala Dr. 0,3 ( ale ja mám sloniu váhu ) + 50 mg anopyrin, nakoľko mám pozitívne protilátky lupus antikoagulant ... totiž kamoška mi vravela, že vraj sa fraxík dáva podľa hmotnosti - kukla som do tabuľky na letáku a teda podľa mojej hmotnosti mim 0.3 určite nestačí ... dúfam, že Dr. vie, čo robí 😖
Vlani som v 2.trimestri aj napriek fraxíku mala takú hustú krv, že mi ju sestrička nevedela odobrať - sama vravela, že pri fraxiparíne toto nemôže byť

zlatat
28. apr 2013

@marhulka13 budem na teba myslieť - ja idem vo štvrtok, nakoľko v 6tt doki nevidel to, čo chcel ( mal ) vidieť tak tiež tam pôjdem s malilinkou dušičkou 😖

mamamonika
28. apr 2013

Kocky tak ja som rano skoncila na Kramaroch,ako som vstala,tak zo mna vyslo take hnedo-cervene spinenie taka zrazenina dvakrat.Robili mi sono,tak babo je nastastie ok,zdalo sa jej ,zet aj akciu videla,ale nepotvrdila na sto percent.Dala mi brat 2dufastony 3x denne a lezat.A ostatne je na. Prirode,tak sa modlim,nech babo bojuje a vydrýzi to.

danteska
28. apr 2013

krasnu nedelu vam prajem..
@bokroska ja som tiez pri malom neriesila nic-ja tvrdim ze prve tehotenstvo bola taka nevedomost-ani som si nepripustala ze do 12tt sa moze nieco stat,chodila som do prace,nic neriesila,jedla vsetko a vela..a ze som pribrala?nevadi,zhodim..ani ked som sla na krv,nic som sa nebala..a teraz je to take ine,asi ma clovek fakt viac nastudovane a viac si toho pripusta...

bokroska
28. apr 2013

@mamamonika tak sa drzte a hlavne babo.drzim palce.

bokroska
28. apr 2013

@danteska ahoj.a nebolo to lepsie,taka nevedomost ako teraz stresy,aby sa nieco nestalo? Vtedy som si bola uplne ista,ze je vsetko tak ako ma byt a nic zle som si ani nepripustala.mozno preto,zee sa nam mala akosi "podarila"neplanovane,najprv sme sa chceli vziat a byvat sami.a je to uplne opacne a aj tak je to takto dobre.aspon som zistila,ze planovatt nieco nema aspon u nas vyznam 🙂

skusihu
28. apr 2013

ahojte, tak konečne som sa odhodlala urobiť si tehotenský test a je pozitívny, tak sa veľmi s manželom tešíme. Dnes som však úplne hotová. Manžel musel aj navariť aj o malého sa postarať. Stále iba grcám. Pri prvom som to nezažila. A to sa poobede chystáme gratulovať krstnej, tak dúfam, že ma neodhalí. 🙂

Ostatným prajem bezproblémové tehotenstvo 🙂

jajka78
28. apr 2013

@usacek79 dakujem, mna v podst ani nejako nepicha , len ta prava strana, spravil sa mi tam maly pruh 😒 tak to asi ten.
a mas pevne nervy, vsetko zle zoceluje ako vidim.
ja sa vsetkeho bojim, aby babu neublizilo, ale to vsetky.
tyzden dozadu som dobrala macmiror a zase dole cosi citim. neviem ci je to take citlive, akoby som mala na lavej strane poskarabane, rozdrazdene, uz nechem nic brat. kupila som si lactacyd a ten akoby mi to tozdrazdil
ak to neprejde, zajtra zase k dr,
ja uz nechcem nic, ach jo
mate to dole este daktora take citlive?

pirhina
28. apr 2013

@mamamonika boze to ma mrzy hadam ti to dobre dopadne

tuqanqa
28. apr 2013

@zlatat ahojte, ja jsem mela trosinku zlute bodky pondeli, utery a dr mi predepsal cipky Nystatin ktere jsem pouzila zatim jen 2X protoze se mi zda ze se mi uz tvori zatka 🙂 tak doufam ze se nemylim

tuqanqa
28. apr 2013

Dneska jsem tam rozmyslela nad prsama 🙂 . Na velikost je tehu perfektni 😀 ale jestli ta bolest bude celych 9 mesicu tak se zblaznim, doma chodim a drzim si je 😀 jak jsou bolestive.

danteska
28. apr 2013

@bokroska no jasne ze to bolo lepsie..my sme sa zobrali a uz som bola tehotna a co som ja vyvadzala na mojej svadbe-ked som vtedy nepotratila 😀 tak uz nikdy som si povedala 🙂 teraz si davam pozor,boli sme na ratrancovej svadbe a ani som mo netancovala,ziadny alkohol 🙂 no taka vzorna som bola teraz 🙂 a tiez sme sa zobrali,nemali byvanie,dieta na ceste tak som ja zila u nasich a muz za nami dochadzal..a nestazujem si,dieta sa fakt neda planovat.teda da ale u toho kto si je isty ze otehotnie hned a vyjde to 🙂

bokroska
28. apr 2013

@danteska my sme sa zase brali mesiac a pol po narodeni malej a bolo to hned aj s krstom.uz som to nechcela silit,ked som vedela,ze som tehotna,sak poznas tie reci na dedine-oni musia.a bolo to super,mala tam bola s nami,bola pri nej suseda a ja som si len odbehovala kojit.a este nam aj hotel dal izbu kde potom mohla spinkat ,lebo uz vtedy spavala v noci aj 6 hodin a my sme sa bavili do rana.ved som sa aj smiala ked som ju niesla domov,ze takto rano sa chodi domov 😀 😀

zlatat
28. apr 2013

@mamamonika držte sa a neboj, bábo to teraz vydrží, len sa musíš šetriť

pirhina
28. apr 2013

@zlatat ahoj ja tak isto uzivam anopirin 100mg a este si aj picham plaxiparin 0,4 a ja sa zas obavam ci to neni vela ale hadam vedia co robia a to mam 65kg a vysku 176 a picham si len raz denne mam syndrom lepivych dosticiek

zlatat
28. apr 2013

@pirhina no veď ja sa toho bojím, či to nie je málo u mňa 😖 Včera a ani dnes sa mi už ani modrina nespravila po vpichu - doteraz sa mi robili riadne modriniská ... napísala som mail hematologičke, ale neviem, či mi vôbec odpovie
Mne ani nenapísala nejakú konkrétnu Dg. ale čo som si naštudovala, tak pri 3 potratoch z toho 1 v 2.trimestri a pozitívnych protilátkach, tak je u mňa už potvrdený antifosfolipidový syndróm.
Aj ja si pichám iba raz denne

patusha282
28. apr 2013

Ahojte..tak ja začínam deviaty týždeň, čiže tretí mesiac..vôbec mi nechutí jesť..málo čo..len hrianky s cesnakom a chlieb vo vajíčku s paradajkami..schudla som asi dva kilá ale že to je normálne...držím vám všetkým palčeky 🙂)