Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@tigriatko no tak sa pridavam k 7. majovym cakatelkam 😵 ja som sice uz srdiecko pred 10dnami videla, no tento druhy utz beriem ako rozhodujuci 😅
a ty si ako vtedy vedela, ze cakas dievku? intuicia..? 😉 juj, aj mne sa tak mari teraz, ale ked to moze byt skreslene aj tym, ze dievku veeelmi chcem 😵 samozrejme ale beriem aj chalaniska 😉
@tigriatko no ja kazdeho, vratane seba, zasadne uistujem, ze vsetko bude OK, kiez by sa nam to vsetkym tak uzasne splnilo, ako v tvojom pripade srdenko 😵 veru, aj kamoska povodne viac chcela chlapca, potom sa jej narodila dcera a uz chce len dcery 😀 a teraz co hovori intuicia..? 😉
@tigriatko 😀 no tak nejasny chlapec je dobry! 😀 ja som akurat vcera vecer v posteli, ked mam vzdy hovory s babatkom a tak, som sa ho pytala, ze co je a mala som pocit, ze viac to rezonovalo pri dievcatku 😉 ale teda nemam to tiez zatial jasne, pri prvom som si bola na 1000% ista, ze to bola dievka, pri druhom chlapec, potom som uz nad tym nerozmyslala, az teraz opat, ked uz sme "tak daleko" 😅
ale ako som uz pisala do marcoviek, ak to bude dievca, tak teda ma bude neznasat, lebo nakolko sa bude volať Marína a ta ma meniny 8.decembra a teda sa aj vtedy niekedy narodi, tak bude mat moja zlata vsetky darcekove sviatky v jednom mesiaci a potom rok nist 😅 budeme jej musiet asi cosi davat aj na Den deti 😀
@usacek79 aj my mame ten problem, lebo nam sa okrem Davida ziadne ine xlapcenske meno nepaci...... tak to by bola tragedia ... dufam, ze sa to nejako samo poriesi.... napr. ako u malej... na dievcenskom mene sme sa do poslednej xvile nevedeli zhodnut. my sme cakali prekvapenie /nedali sme si zistit pohlavie/. ked doki vybral malu a povedal, ze gratulujem, mate dievcatko, ako sa bude volat? my sme kukli na seba a zborovo zahlasili: my nevieme 😀 😀 tak povedal, ze nevadi, ze mame cas... tak nam odlahlo. ale ked nam povedal, ze cca 10 minut!!!! tak sme museli ryxlo rozhodnut... a ani neviem ako, ale Ela bola kedysi az nejaka 10. v poradi... tak som ozaj zvedava, ako dopadneme tentoraz 😎
@tigriatko tak davida mame vybtateho aj my a dievca chudatko asi zostane bez mena,lebo ziadne meno sa mi nepaci.paulinku som mala pripravenu uz x-rokov a aj sa nam narodila a vtedy sme zase mali problem s chlapcenskym menom.tak sa hadam situacia otoci a bude to tentoraz chlapcek 😀
@tigriatko ďakujem krásne ... ja som si našla // asi 5 dní pred mojimi okrúhlymi narodeninami, tak inak ako dobre to dopadnúť namôže - verím tomu, že je všetko OK a ďakujem za každú nevoľnosť ktorú mám a teším sa z nej ... vyzerá to ako sadomaso ... ale my vieme o čom je reč že? 😀
@tigriatko inak aj ja mám také nejaké tušenie na dievčatko - hoci sa obávam toho, že je to skreslené tým, že by sme ho chceli ( máme doma 2 chlapcov ) .... samozrejme keď bude chlapc, nič sa nedeje, len s menom bude problém, lebo mne sa už nič nepáči 😖
Inak v žiadnom tehu mi takto od začiatku nebolo zle ako teraz ... pri chlapcoch som síce mala mierne nevoľnosti, ale nezvracala som ani raz, ďalšie dve tehu sa príznaky nestihli perjaviť, ale pri poslednom som prvýkrát zvracala v 12tt ale to bolo tuším za celé tehu len 2x - a tiež to bol chlapec.
No a teraz každý deň od minulého štvrtku - niekedy menej, niekedy viac ... tak som zvedavá, čo sa skrýva v brušku 😀
Inak včera v noci mi bolo tak zle od hladu, že som o 23-tej musela vstať a zjesť krajec chleba 😕
aohjte baby, par dni som tu nebola, ale mala som co citat..inak som sa dobre aj nasmiala 🙂 hned ste mi zlepsili naladu 😉
a co sa tyka tych pohlavi a tuseni..aj ja mam take tusesnie,ze to bude dievcatko..i ked mm chce ako chlap chlapca..ale vlastne je to jedno,len nech je zdrave 😀
a @usacek79 co sa tyka menin...a narodenin..aj my to budeme mat tak dako ,ze na den deti sa bude "musiet" kupovat 😀 lebo mm chce chlapca Milanko (27.11) a ja dievcatko, ale to ma lepsi datum, Alzbetka(19.11), takze ak sa male narodi skor..tak ma skopene sviatky, 😉 ak to vydrzi na termin..bude na tom este celkom dobre 😀
a chute nechute ..baby, ja mäso ani citit...a sladke ked vidim na tony by som ho jedla..a musim sa krotit.... 😕
Kočky v piatok ma trochu dosť naštval môj ex manžel, vyhráža sa súdom kvôli staršej dcérke, ale to rozpisovať nebudem. Až ma po rozhovore začalo brucho bolieť. Večer trošku ružového hlienu na papieri keď som bola na wecku. Cez víkend už som špinila, v sobotu menej, včera trochu viac :( Tak ja vyľakaná radšej som volala lekárke, ešte že mi dala číslo a mohla som volať. Tak dnes som tam išla s malou dušičkou. Včera mi ešte kázala zvýšiť si dávku duphastonu, tak to budem brať ešte 5 dní, potom tak ako doteraz. Dnes mi robila sono a potešila ma 🙂 Malinké už bolo vidno, aj žĺtkový vak, pekne mi to ukázala na monitore a potešila ma, že už nám bije srdiečko, aj som to videla. Ale tešim sa musím ešte s mierou lebo stále je pred nami dlhá cesta. Odišla som odtiaľ s odporúčaním na hematológiu kvôli hranične zvýšenému homocystenínu. Tak ešte tam idem zavolať či sa treba objednať alebo ako to chodí. Inak dnes 6+0 🙂
jeej sranda kolko z vas ma tusaka na dievcatko🙂 Ja som mala pri prvom tiez, oslovovala som polku tehotenstva svoje brucho emuska az mi doktor povedal ze to bude chlapcek, vtedy som ho uz videla zretelne na utz, skrabkal sa prave za uskom (teraz uz viem ze to si asi zakryval uska koli ultrazvuku) ale od tej chvile som ho milovala a uz som vobec netuzila po dievcatku,lebo uz to nebol, nejaky chlapcek v mojom bruchu ale konkretny moj syncek🙂 takto to vyznieva asi trochu cudne, ale vazne, ked som ho drzala po narodeni zdal sa mi absolutne nadherny a dokonaly (ale ked spatne pozeram fotky bol pokrceny, cerveny, hlava ako siska, co sa predieral tymi uzkymi cestami 😀 ) Je to sranda ako to pekne funguje...No a co sa tyka tohoto tehotenstva, uz radsej na svoju intuiciu velmi nedam(mam pocit na babu 🙂 ) Pri druhom tehotenstve, ktore sa skoncilo potratom som dost myslela na to ze dievcatko by bolo super, ale ked som potratila doslo mi, ze je to uplna hlupost a dala by som vsetko na svete za zdraveho chlapceka... Ale je asi normalne ze chceme jedno pohlavie o trosku viac, len je podstatne aby sme sa na to velmi neupinali, bo verim ze to male citi vsetko 🙂
Tak najskôr som napísala predch. príspevok a potom som išla dočítať to čo som tu pár dní nebola. Spomínala som, že ma čaká hematológia. Papier som dala lekárke z genetiky, lebo raz sme o mimi prišli - dúfam, že aj posledný - a mladšia dcérka sa narodila s vývojovou chybičkou. Kvôli tomu genetika. Pýtala som sa lekárky na gyn kvôli tomu, vravela, že stačí až ke´d budeme čakať mimi. Lebo vraj by to nemalo význam a musela by som znova ak otehotniem. Tehu je potvrdené, srdiečko som videla, tak idem hne´d zisťovať kvôli hematológii že kam ísť, či sa objednáva či ako.... Dúfam, že to fakt nie je neskoro, ale hádam vie čo robí 🙂
Ale zasa pri prvom vychadzalo dievca, takze u nas to velmi nefunguje🙂
Babule ako dlho ste čakali na vyšetrenie k hematológovi? Teraz som tam volala a mám prísť až 22.5. Aj som im povedala, že som tehu, aj prečítala to z odporúčacieho lístka...
Ahojte baby...prosim poradte...zacinam 9. tyzden a krcok mam stale otvoreny - pootvoreny..Nemal by bať už uzatvorený v takom týždni? Nešmátram sa tam len tak, ale mam infekciu e - coli a streptokoka a gyn. povedal, že do 12 tt nedáme nič, len probiotiká, tak som si ich zavádzala a zistila som to ..Ako ste na tom vy? Dik
Hihi, ja sa pridavam k tusiacim dievcatko, suhlasi so mnou aj cinsky kalendar, tak snad.... Pridava sa aj fakt, ze najprv sme nasli meno, ktore nas oboch nadchlo a potom sa nam zadarilo dietko, tak snad by si chalan "nevybral" dievcenske meno....
Pekne ste ma inspirovali, pozerala som na meniny, su 14. marca, to je fajn datum 😎
Inak je mi sustavne zle, chce sa mi spat a vsetko (vratane seba samej) mi priserne lezie na nervy, maso nemozem ani citit (co znamena, ze nejem takmer nic, ja som typicky a vyhradny masozravec). Dnes sa chystam objednat na meranie sijovej vrasky (az o tri tyzdne, ale ked chcem aspon selektivne normalny termin, tak aby som si svihla) a hned sa tam aj zahlasim na porod (dobre porodnice su zarezervovatelne maximalne do 12.tyzdna, potom uz su k dispozicii len zvysky). U lekarky mam dalsi termin az na koni juna (hm...)

@zlatat @mamamonika ahojte baby, docitavam, tak reagujem trosku neskor.. obe cakate na utz, tak vam napisem, ako som bola na tom ja pri poslednom tehu... prvy krat som bola u dr v 6+0, potvrdil tehu,ale len plodovy vak, povedal, ze to vyzera na necelyx 5tt... najblizsie som mala ist o 2 tyzdne, na moje meniny... par dni nato mi zacalo byt zle a tahalo sa to somnou az do 4,-5, mesiaca... o tie dva tyzdne sa omeskanie dobehlo a bilo tam srdiecko... vtedy som vedela, ze to bude dievcatko a podakovala som sa mu za najkrajsi darcek k meninam 🙂 ja verim, ze 7. maj bude aj pre vas stastny den 😉