icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

mamamonika
29. apr 2013

@tigriatko To dufaj,lebo 7.maja mam meniny,tak len dobre spr 😉 avy beriem.

nezabuddka
29. apr 2013

Ahojte dievceta, uz hodinu surfujem na nete a nic sa mi nepodarilo najst. Chcela by som ist v ke na prehliadku ku gynekologovi na potvrdenie tehotenstva, ale nechcem ku tomu mojmu povodnemu. Tym ze sa stahujeme (ale to bude mozno az koncom maja), nemozem si kartu dat k inemu gynekologovi. Takze by som asi isla na nejaku platnu a chcela by som sa zmestit tak do 20 eur. Len neviem kam??? Neviete mi niektora s tym poradit?

mamamonika
29. apr 2013

@meggie.sk Kolko beries tabletiek dufastonu?ja od piatku 3xdenne 1tabletku a ked som zacala vcera spinit tak 3x denne 2 tabletky.Kocky nie je to vela?Nemoze to uskodit babatku?

meggie.sk
29. apr 2013

@mamamonika Ja tiež tak isto, odvčera večer 3x2, ale len do piatku, potom opäť 3x1

mamamonika
29. apr 2013

@meggie.sk Tak opytam tiez doktorky tusim mame rovnaku v Pezinku.🙂

meggie.sk
29. apr 2013

@mamamonika Ty si z PK? Chodíš tam pri parku? Či ako si na to prišla, že rovnakú ? 🙂

mamamonika
29. apr 2013

@meggie.sk Hej tam pri parku.Raz si pisala,ze doktorka v Pk a ze rodi na Kramaroch,tak taka je len jedna v Pk. 🙂

11miuska11
29. apr 2013

@usacek79 ahojky 🙂 tak uz mame po sone 🙂 bejbatko sa ma dobre, ma 9mm a krasne mu bije srdiecko 🙂 dnes som presne 7tt+2dni 😀 termin oficialny 14.dec 🙂 A mam silneho tusaka, ze to bude chalan!!

usacek79
29. apr 2013

@tiumen urcite neuskodi, je to osvedcene uz roky na tehotnych, preto to predpisuju, ako pise zlata, je to v podstate uplne neskodna vec 🙂 ja ho neberiem, lebo sa tak trosku vylucuje s tymi injekciami na riedenie krvi, kedze on naopak krv zahustuje, resp. zvysuje zrazanlivost.. 🙂

usacek79
29. apr 2013

@nezabuddka odporucam ti www.lekar.sk, tam si zadaj specializaciu + mesto a vyhodi ti ponuku, su tam aj hodnotenia, takze sa da relativne spolahlivo vybrat 🙂 pre KE je tam obrovsky vyber, aj 100% hodnotenia, tak si to kukni a potom zisti ci a kolko sa plati 🙂

usacek79
29. apr 2013

tymto apelujem na @tigriatko, ze by nam zacala robit tabulku, uz sme mnohe srdieckarky, tak ako si robila v marcovkach - aj s tusakom, co to bude za pohlavie, aby sme videli potom, aka bola intuicia 😉

BABY - aby sme to ulahcili, napiste sem do komentov - KDE budete rodit (odkial ste), kedy mate termin podla ms, ake pohlavie tusite, a ci ste uz na utz videli srdiecko 🙂 bude pekna tabulka, kde sa budeme moct kukat, ako nam to ide 🙂

meggie.sk
29. apr 2013

@mamamonika hej hej. Teraz čakáš teda tiež mimi?

zlatat
29. apr 2013

@usacek79 nespravíme si súkromku a až tam tabuľku s údajmi? či blbý nápad?

usacek79
29. apr 2013

@zlatat tak to nemusi byt viazane na sukromku, lebo tabulka bude aj tak v albume toho, kto ju vytvori, teda asi u @tigriatka 🙂 tabulka nebude tu 😉
so sukromkou este dajme tomu tyzden pockajme, nech este dobehnu omeskane decembrovky 🙂
pripadne teda posielajme udaje do IP tigriatka, ak sa teda na to vobec chce dat 😀
ako kto chce 😉

tigriatko
29. apr 2013

@nezabuddka ahoj, ja by som ti odporucila Šacu, ja som tam rodila u dr. dosedlu a bola som s nim spokojna.... nemusis presne jeho, ale on robi aj tie velke utz v 13tt, 20tt a 30tt ... ci ako to presne bolo... mozno skus tam zavolat a opytat sa, ci by si takto mohla... ale ako to cenovo vyxadza, to netusim... 😒
@usacek79 @zlatat no ja by som este so sukromnou pockala tyzden-dva.... ja sa dva razy do tabulky nehrniem, ale ked nik iny sa nepodujme, tak ju rada spravim.... ale v tom pripade, udaje poprosim bud s mojim nickom alebo IP... mozte kuknut do mojho fotoblogu, ako vyzerala pre marcovcata 🙂
a vlastne pockala by som, az ked aj moje tehu bude potvrdene aj so srdieckom... 😅

gorka
29. apr 2013

Ahojte kocky,neviete mi poradit nieco na bolest krizov?ja som po prvom porode mala strasne problemy s krizami.v noci kvoli tomu ani nemozem spat .akoby mi az zatalo.najradsej spavam na chrbte,ale neviem,ci mozem tak spavat,lebo mi tak porodna asistentka neodporucala pri malom,ale to uz som bola dalej.spim na boku a ked uz nemozem vydrzat tak v polosede 😝

danteska
29. apr 2013

@zlatat jezis aj ja som presne tak jedla 🙂 ja som si pisala so svagrinou a sme rozoberali sme jedlo no a mne sa nelenilo a uz som aj zula krajec chleba 🙂

rozoberate pohlavie-ja som strasne chcela dievca prve,az som sa tak na to upla ze pri sono v 20tt som bola sklamana ze je tam pipik...aj mi doktorka dala taku slabu vychovnu po zadku 😀 ..a teraz som rada ze mam Sebastianka lebo meno som mala teda uz davno vybrate..a teraz neviem co to bude pretoze mi bolo zle asi 2 tyzdne-teraz je uz celkom dobre..a pri malom mi teda ze vooobec nic nebolo...ale hlavne nech je drobatko zdrave..

danteska
29. apr 2013

@tigriatko tie udaje radsej do IP? teda ak sa na to daaaas 🙂

gorka
29. apr 2013

poradnu mam az vo stvrtok,to uz by som mala byt 9+4,bojim sa,bude prve meranie,hadam je vsetko v poriadku.
som zahliadla,ze ste tu spominali ten duphaston a utrogestan,ze len udrziava tehu.ja beriem utrogestan,ale byva mi aj dost zle a ten by to nemal sposobovat,ci?ach nech uz je stvrtok,budem pokojnejsia,aj brucho ma zacalo tahat,tak som nasadila opat magnezium 😝 ..

usacek79
29. apr 2013

@tigriatko jasneee, no mozno by som to aj ja zmakla, len som myslela, ze to je tvoje hobby 😀
kedy ides na srdiecko?

usacek79
29. apr 2013

@gorka no ze ti je zle, to sposobuje tehotenstvo 😀 nie utrogestan ani duphaston 😉
ale tak isteze mozu mat nejaky vedlajsie ucinky aj v takejto podobe mozno, no to sa naozaj neda posudit, kedze tehu samotne je pricinou najroznejsich stavov 😅
9+4tt to uz uvidis valibuka, drzim palce 😵

gorka
29. apr 2013

@usacek79 dakujem,len tie nestastne krize 😝 inak uz aj nevolnosti sa daju predychat..

magimary
29. apr 2013

prepáčte, že vyruším, len som sa chcela potešiť z prekvapenia, ktoré som tu vzhliadla 😵 😵 😵
@usacek79 , blahoželááám!!!úžasné!
my už to máme za sebou a ty pred sebou!
teším sa a myslím na teba! 😉 🙂
ostatné babuľky, tiež sa držte! 🙂

usacek79
29. apr 2013

@magimary moja zlata, kukam, ze mi tu lajky od teba pribudaju vo velkom 😵 si velmi mila, velmi pekne ti dakujem, no este nie je nic vyhrane, este stale nie sme za nasim povestnym "rubikonom" 😅 takze este mesiac a potom si naozaj vydychnem, aspon trosku 😉 gratulujem k babatku, nech ste zdravi a stastni az naveky! 😵

usacek79
29. apr 2013

@gorka no ako sme tu uz pisali, v podstate vdaka za priznaky, aspon vieme, ze sa cosi deje 😅 aj ked teda ten zaludok na vode je naozaj des, ale tak ja znesiem vsetko, len nech je babo ok 😉
no krize to je mrzute, ale vies aspon, ze sa ti tam kdesi zvacsila maternica 🙂

magimary
29. apr 2013

@usacek79 preto píšem, že myslím na teba! 😵
a ďakujem aj ja tebe 🙂

usacek79
29. apr 2013

@magimary mas nadherneho synceka, aj ked tvoja "zbierka" deti je celkovo uzasna 😵
je inak velmi mile a dojimave, ze mi bud sem alebo do IP pisu mnohe maminy z konika, ako mi to praju, je to fakt velmi, velmi mile a povzbudzujuce, verim na silu pozitivnych myslienok a tieto od vas priam citim 😵 🙂
este raz vdaka! 😵

zlatat
29. apr 2013

@tigriatko s tými údajmi do tabuľky aj ja by som počkala - kým sa bobáčik ukáže a bude aj srdiečko ... dúfam, že sa už nebude schovávať a ukáže sa nám vo štvrtok v plnej paráde

gorka
29. apr 2013

@usacek79 , ano mas pravdu,skusim si prihodit ku magneziu,utrogestanu,femibionu este calcium,mozno mi este ten chyba 😀

usacek79
29. apr 2013

@gorka 🙂 skus mozno pridat kalcium v prirodnej forme 😉 http://www.nefrologia.sk/clanky/obsah-vapnika-v...

ale inak odporucam vsetkym - rybi olej! je to sice hnus, ale je to zazrak a v tehu je obzvlast ziadany 😉
da sa kupit v lekarni aj ako olej (to je ta lepsia moznost) alebo v tobolkach..