Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
Ahojte zienky. 🙂 Pisete o nevolnostiach 🙂 aj ja predychavam hlavne poobede ale nastastie nechodim debatovat s misou. iba mi je tak divne. To som mala aj s malou a v 4 mesiaci uz bolo dobre 🙂. len co ma trapi je moje srdiecko.. 7.5. si mam ist po ten pritroj na monitorovanie srdiecka pocas 24 hodin.Teraz nemozem brat tabletky, tak sa mi zda, ze sa to dost pohorsilo, ale snad to nejak vydrzim aj ked sa niekedy bojim zostavat s malou uplne sama. vcera vecer ked som zaspavala som mala zase strasne nepravidelne uderi srdca. :( Lezim a srdiecko si bilo v pohode a zrazu v jednej max dvoch sekundach mi udrelo asi 10 x .. to bol strasny pocit zrazu sa zase hodilo srdce na povodnu frekvenciu a bolo dobre.. :/ len som mala pocit ze mi niekto pustil do tela elktricku en. tesne po tom rychlom pulze som mala tak rozpumpovanu krv, ze som to normalne citila .. fuj.. :( Ja chcem naspat zdrave srdiecko .. Len dufam ze tie dve sekundy nejak neublizili babu. to bolo fakt strasne citit tu rozprudenu krv. Ani opisat sa to neda :( Ozaj dnes idem k obvodakovi povedat ze som tehu a potom asi o take 3 tyzdne ma objedna na krv a o dalsie 2 na sono ... zblaaaaznim sa dovtedy 🙂
@pirhina dakujem 🙂 v stvrtom to uz bude pohodicka . Pri malej mi to preslo ani neviem ako a hlavne ten priiiliv energie je super . Uz som nebola taka ospala , ale naopak by som mohla robit aj za 3 🙂 Dufam ze aj teraz tak bude 🙂 pri malej tej energie potrebujem dost. Muz chodi do roboty a ja som s malou doma. Kedze zijeme v UK tak nemam nikoho takeho ako moju mamku a pod. Mame vela kamaratov , ale vsetci chodia do prace .. uz sa tesim ako pojdem domov na svk a mala sa bude stverat po starkovcoch a hlavne bude mat dvor kde moze od rana do vecera behat 🙂 neviem sa toho dockat ako si odpociniem 🙂
@vanda8 fuha, mas regulernu arytmiu, ci to ti teraz idu zistovat?
a ten tep je tvoj pocit alebo si ho merias? a teda mas to dlhodobo alebo len teraz v tehu?
ja mam strasne busenie tepu, najma v uchu to horzne pocujem, ani spat kvoli tomu casto nemozem, nuz ale som si akosi zvykla - diagnistikovali mi "tetaniu" co vsak akoby mi aj nediagnostikovali nic.. ono to nie je ani choroba, je to stav, taka civilizacna dan, pomaha na to magnezium 🙂
drzim ti palce, babu to podla mna nemoze ublizit, take kratucke vypadky...
@usacek79 Mna to trapi uz dlho :( Zacalo to v auguste minuleho roku. to mala mala 8 mesiacov. Zacalo sa to zhorsovat , tak som zasla k doktorovi tu v UK.. Tu je to ale tazke. Tu ta musia poslat na kardiologiu co mna neposlali. iba mi zobral krv a urobili mi ekg . Kedze som bola v lahu EKG nic neukazalo, no ked som bola vonku s malou, tlacila kocik alebo hocico robila- srdce mi skakalo strasne nepravidelne. Znova som sla a nic nikam ma neposlal. V Otobr. som si uz ale volala zachranku, lebo som si myslela ze bije moja posledna hodina. Sama doma s malou vystresovana . Skoncila som v nemocke z ktorej ma pustili vecer ze to je arytmia a dali mi nejake lieky a ze ma teda objednaju na kardiologii. prisiel mi list . Hadaj na kedy ma objednali ??? az na Januar .. :( do januara sa to len zhorsovalo a potom mi dali ine lieky ze mozno budu lepsie.. Ale nikto mi nepovedal ze co to je preco tak zrazu. Ja som si myslela ze z toho ze mala nam strasne zle spinkavala .ze je to len obycajna unava. Nemala som nikoho kto by mi s malou pomohol. Tak si hovorim aa bude lepsie ked mala zacne spavat.. Potom som otehotnela a lieky som vysadila. potratila ,zase lieky nasadila. Teraz som tehotna a bez liekov. Idem domov o dva tyzdne tak pojdem k pani doktorke u nas a dufam ze ta zisti z coho to je. Ja som si pisala s jednou interniskou tu na mk a ta mi povedala ze to moze byt aj stitna zlaza.Po porode to vraj nieje nic vynimocne, lebo sa zmienaju hormony v tele.. Len tu zdravotnictvo v uk je ine.A fakt musi byt zle, aby ta niekam poslali Ale hadam dobre vsetko dopadne 🙂 a budem sa citit lepsie ked zistia co to je.. Inak predtym som bola fit a zdrava a zrazu sa vsetko zmenilo . Veriiim , musim koli malej !!! a koli druhemu babu 🙂
@vanda8 no mam taky pocit, ze by to mohlo nervoveho zakladu - v podstate taka neuroza, ktora sa prejavuje busenim srdca a slabostou, moze to byt sposobene stresom atd 😕
naozaj nech ta tu poriadne diagnostikuju, kym ta zacnu ladovat liekmi "na cely zivot", to je uplne najhorsie 🙄
drzim palce 🙂
@usacek79 ozaj a mam to take ze srdce ide normalne v normalnom rytme a zrazu akoby zastane a v zapati mocne udrie . niekedy to mam viackrat za sebou. a to co som mala vcera som este nemala ze nic nic a zrazu bum bum bum bum bum a zase normalne.. ale to bola taka rapidna rychlost .. DFnes som objednana na 16;00 k obvodakovi tak mu poviem co bolo.. ale on aj tak s tym nemoze nic urobit. ale aspon to bude v karte a keby daco vedia o tom .
Ahojte žienky, vezmete ma medzi seba? My čakáme drobca začiatkom decembra 🙂 . V pondelok idem k doktorke, tak uvidíme, čo povie.
@skusihu Tak to si ma teraz potesila, stale som zamestanana, takze matersky by mohla byt teda dobra. Konecne dostanem peniaze ako clovek a nie tu almuznu co teraz dostavam 🙂
@pirhina ano krasne si to napisala. Ja som si to uvedomila az tu. Uz vtedy ked som bola tehotna, a potom ked sa mala narodila. Teraz ma 16 mesiacov a v ''poradni'' sme boli 2x . a ked sme boli ockovat ,tak sa len spytali ci nieje chora. to vsio.. Vzdy ked ideme na sk domov, tak zajdem k pani dr pediatricke, lech ju pozrie. Taka klasika nozky , srdiecko, fontanelka atd. pani dr na sk sa nam pomohla zbavit atopickeho ekzemu . Tu na nej len skusali a bolo len horsie.. Fakt zlateee slovensko.. Viem ze zivot je trosku tazsi , ale ked sa clovek uskromni ma vsetko a ja sa tam tuzim vratit. Niekto si mysli ze zit v zahranici je med lizat , ale to najdolezitejsie a najcennejsie je daleko RODINA. 🙂 verim ze coskoro uz budeme doma 🙂 a sem do uk uz budeme len chodit na navstevy a vypredaje 🙂
@silviw Ked si 7+4 to si vlastne 8 tyzden, ked budes napriklad 8+2 tak si deviaty tyzden.Kazdy tyzden ma seden dni, takze nemozes byt 7 , ked uz si 7 plus nieco. 🙂
@tiumen Pozri hore , co som odpisala silviw.
@mamamonika presne som tipovala že je to tak 🙂
Ahojte už som sem písala asi pred dvoma týždnami, ale teraz už tak oficiálnejšie, po dnešnom usg, sme na konci tt teda dnes 8+6, srdiečko krásne bilo, maličke sa krásne hemžilo, takže aj keď neplánovane a nečakane už sa začíname tešiť🙂 talk len nech to všetky potiahneme do toho úspešného konca🙂
@mamamonika no to je pravda 😉 dakujem 🙂 🙂 🙂

ahojte.tak zatial uzg ok.podla PM koniec 8 tyzdna podla uzg koniec 7 mame 1.06cm a srdiecko bije😉.tak dufajme ze o 2 tyzdne to bude ok..