Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@mamamonika Monika v utorok? Ja som myslela, že v utorok neordinuje, aspoň tak má vyvesené na dverách. Ja idem v pondelok, to budem 7+0 a dúfam, že drobček po včerajšku bojuje ☹
@tuqanqa jeej to sme na tom rovnako, aj ja som dnes 7+2tt 🙂 mne nastastie nic nie je, ziadne ranne nevolnosti, je mi tak divne, ale napijem sa cistej mineralky a nejako to vzdy predycham... zistila som, ze mi az teraz zacinaju vadit pachy - muz ked sa holi, tak kupelnu radsej obchadzam, ale inac pohoda 🙂 a papam raz za den.. rano zacnem a skoncim az vecer 😀 drz sa a prajem, aby tie nevolnosti cim skor presli 🙂
3? 🙂 A kto je ďalší? A vlastne keď to zrátame aj s drobcami, tak 6 😀 Ku Aničke do parku. A ty? Podla MS to malo byť koncom novembra, ale že sme trošku posunutí, takže nejaký začiatok decembra. Necháme sa prekvapiť.
@pirhina Ďakujem, ťažké je to už od začiatku, najskôr špinenie jemné, v nedeľu že hrôza, to som bola u lekárky v pondelok a včera krv... bojím sa .( A dcérka má o týždeň prijímanie, skúšky, prijímanie, nebudem v obraze a s posteľou ma nik neodvezie :( Priateľ voľno nedostane lebo zastupuje kolegu čo stavia barák :( Budeme musieť povolať babku, no neviem.... Dúfam, že to s drobčekom zvládneme
@meggie.sk Nie nie susedka moja, treba mysliet pozitívne. Viem, je to ťažké, my sme si tým tiež vlani prešli, a teraz ma každú "neštandard" privádza do pomykova. Silno držím päste, aby bol drobec vporiadku. A budeme sa aj s @mamamonika stretava na kontrolach u doktorky 😀 A doktorka ti na to niečo dala? Ležíš doma?
@ditezka Snažíme sa a berieme to s "rezervou"
Beriem duphaston už odkedy sme zistili, že sme tehu. To som mala dostať MS a dva dni predtým som mala na wecku po utretí trochu takého ružového akoby hlienu. MS nikde, len kvapka krvi. Nedalo mi, urobila test a volala doktorke že čo. Mala som prísť, bolo skoro, ešte nič nevidela, ani dutinku, dala mi duphaston kvôli špineniu. Tento víkend bolo špinenie silnejšie až do bordova, tak v pondelok znova u nej a dávku mi zvýšila, mala som len do dnes ale včera tamto, tak beriem pokiaľ to nezruší, len nech to pomôže. Potom jej aj modré z neba znesiem 🙂 Teraz ležím, na gauči bude aj diera vyležaná 🙂 ale obetujem všetko. Vzdala som sa aj pečenia tortičiek akonáhle začali problémy, ale to ľudi anechcú pochopiť že nepečiem, no nech, nemusím každému vysvetľovať..
@vanda8 ja som sla na pol roka bolo z toho 5 a pol 😀 😀 😀 u nas nas tahal domov skor manzel, on to tam neznasal, ale mali sme ciel, a tak sme tam vydrzali..... ale poviem ti, aj po pomaly 2,5 rokox, co sme doma si na dublin spominam takmer kazdy den a veru mi nieco z neho xyba .. ale nemenila by som 😉
@meggie.sk To je mí luto,ale vydrz a lez nic nerob.Ja som preto utekala na Kramare v nedelu,ja uz odvcera nespinim,ale beriem stale 3x2 az do utorka.Robi 7 lebo potom ma volno neviem ci nie az do piatku.Ja od nedele nic nerobim aj ked som 20min zehlila tak som hned spinila.Dnes ma mala od rana virozu crevnu tak lietam okolo nej.Ty si mala Missed a predtym ako ja?
@meggie.sk ja to poznam to vysvetlovanie ja som kadernicka a ked som povedala ze rusim objednavky ze som pn normalne sa nahnevali ze ako si to mozem dovolit 3 tyzdne som sa vyhovarala na chripku (co aj bola )no ale potom sa to uz nedalo tak som sa priznala ze som tehotna a po 2 potratoch tak sa hned inak spravaju uz to vedia aj pochopit.
@meggie.sk drzim ti velmi palce, naozaj len lez a nic nerob 🙂
BABY, ako ste na tom s nocnym cikanim? ja teda vobec, sice sa snazim vecer uz velmi nepit, ale aj tak by ma to "nocne cikanie" potesilo 😀 predtym v tehu som veru v noci chodila ako na klavir 😅
inak zle mi je furt - ten zaludok na vode, je to hruuuza najma doobeda 😕
@meggie.sk no netusim ako to je,lebo ja som tiez mala nastupit od juna,ale ked som zistila ze som tehu tak si rodicak predlzim vraj treba ist do zdravotnej poist.a v praci si to musim tiez zistit ,ze ako to bude 😉 tak vypoved by ti nemali dat ked im oznamis ,ze ostavas dalej na rodicovskej 😉
@usacek79 tak zatial to nieje take strasne,ale pockaj v takom 7mes.zachodik naj naj kamos 😀 a to nie len v noci,ale ked som isla niekam napr.po meste pochodit tak najprv som na zachod utekala 😀 😀 zle mi ako si nieje tak dufam ze vsetko je ok 😉 v utorok idem na sono tak sa tesim 😉
@pirhina tak az na vracanie u mna este nedoslo, je to furt len "uz-uz" a ked som hladna, je to uplne zle, no ked sa najem, tak prva polhodinka je tiez dost mizerna 😕
ale tak v pohode, da sa to vydrzat a teoreticky o take 2-3tyzdne by som to mohla mat za sebou, cakam na ten zazracny druhy trimester 😵
@usacek79 vyzera to ze sme na tom podobne ja mam termin podla sona a ovulky na 8.12 podla menzesu 1.12 ale to urcite nehrozy lebo moj cyklus bol kazdych 34-36 dni.Inak ak mi to vynde to bude tak krasne my s manzelom sme sa teraz 2.3. zobrali a to sme 10 rokou spolu a to je sranda ze sa nam naozaj hned po svadbe zadarilo
@pirhina no tak osud vie, co robi 😵 gratulujem 🙂
my sme prvy krat otehotneli v podstate kdesi pocas svadobnej noci - svadbu sme mali 11.6.2011 a ovu som mala asi 12-13.6 😅 az sme sa cudovali, ze by to bolo take dokonale 😅 no, nebolo - a potom este tri krat nebolo 😠 ale neva, vsetko je rozhodne tak, ako ma byt 😉 my verime, ze nase Cislo 5 zije 🙂
ahojte holky, nebola som uz dlho pri pc a tak nestiham sledovat co pisete, ale vsetkym drzim palce. Chcela by osm sa vas opytat ze ci neviete kedy su prve take vaznejsie vysetrenia tehu napr. triple testy ci ako sa to vola. Ze kedy by som uz mala naozaj zajst ku dr. Viem ze v anglicku az od 12 tt, tak sa tym nejak ukludnujem. K staremu mudr. moc nechcem ist (ale ked uz bude treba tak pojdem to je jasne), a novy ma zoberie az od juna. Tak teraz rozmyslam, ze co mam robit ci cakat az do juna ci ist uz teraz k staremu. Podla MS som priblizne v 9+ daco tt, ale pravdepodobne to budem posunute mozno aj o tyzden (este som nemala pravidelny cyklus). Fakt sa neviem rozhodnut ze co mam robit.

Dobre poledne kocky 🙂 , jak jste na tom s ranni nevolnosti? Dneska jsem 7+2 ale ten zaludek jak na vode me uz ubyji, chvalabohu jsem jeste negrcala ale je to unavujici..Kdy Vam presli nevolnosti?
U nas to jeste nikdo nevi, cekame na 18.5. - svokra ma narozeniny a pak musime naplanovat cestu k mojim rodicum do cech, rada bych jim to oznamila osobne 😉