Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
Ahojte, mozem sa k vam pridat? Je tu niekto aj zo Senca? Nam vychadza termin 10.12, na mamine narodeniny🙂 vo stvrtok som bola na UZV a bolo uz vidiet srdiecko, takze nase c.5 tiez zije🙂 Hned sa mi lahsie berie Duphaston (je mi po nom vzdy na grc) a picha Fraxiparin. Nechcela som sa skor pridavat do fora, kym som si nebola ista, ze to nie je dalsie sklamanie... Od vcera sa vyskieram na vsetkych a na vsetko 🙂 🙂 🙂
@mamamonika No ve´d ja držím len aby aj malinké držalo a vydržalo. Snažím sa polehávať, robím si srandy, že zostane na gauči podo mnou diera 🙂
Lekárka má voľno od 8 do 16, úplne som zabudla, tak asi preto v utorok bude v ambulancii. Musím sa s ňou poradiť aj kvôli práci čo mi povie, lebo mi končí rodičák za mesiac.... ufff. Teda dúfam, že mimi bude pekne rásť.
Pri žehlení si špinila? A ja že keď nebudem špiniť, tak potom budem žehliť pekne po sediačky, teraz sa normálne bojím a toľko tu toho mám. Má prísť budúci týždeň návšteva leb dcérka ma prijímanie..... no uvidíme.
@pirhina viem si predstaviť, niektorí sú potom riadne urazení ale sú aj takí č pochopia a prajú všetko dobré....
@usacek79 moja chceš vedieť? Aj 6x za noc a do toho sa dcérka pýta aj 2x , tak potom ho dám aj ja 🙂
@marcovka1 no ja som si to zisťovala ale u nás nechcú pokiaľ nemá dieťa nepriaznivý zdravotný stav. A ak sa dozvedia, že som tehu, tak mi výpove´d určite nedajú. Musela by som ak tak ja.
@usacek79 veru pekne napísané 🙂 Prajem Vám to
@ditezka hej hej, teda piekla som, teraz to ide bokom, ak chceš, tak pozri sem http://www.facebook.com/pages/Torty-od-Meggie/2...
@mamamonika hej, minulý rok. Termín vychádzal presne ako tento rok...
@meggie.sk Aj ja mam strach po tom MA v januari,ale co ma byt bude,nevieme to ovplyvnit.Doobeda nic a teraz zas trochu spinim tak maĺa pozera dole Dvd a ja lezim hore v spalni.No Dr.bude pekne dlho prec tak musime byt ok .S tym zehlenim tiez pomaly ja kazdy den tak 15min.
@mamamonika mysliš tento rok v januári? Čo ti vravela dokina o tom, že kedy môžeš znova otehotnieť? Už máš nejaké deti?
@mamamonika Ja kde pozerám? Veď si písala, že malá dole pozerá
@meggie.sk drzimpalce aby bolo vsetko v poriadku!!
@januska555 preco sa babky nepotesia? lebo mas 2 male deti a pribudne dalsie?
@mamamonika ahoj vidim ze si mala ma v januari a to tento rok? Ja som tak mala pri makej zaciatkom novembra som mala ma a na silvestra sme splodili dcerku🙂 prelezala som sice od 5-9tt v nemocnici kvoli hematomu ktory bol obrovsky, resp mala nebola uchytena na maternici ale na nom a preto vlastne len cakali na potrat a bali sa ma pustit domov aby som nevykrvacala...ale vidis ako to napokon dopadlo🙂
@danteska no asi nieco v takom zmysle. Oni sa nepotesili pri prvom lebo som studovala na vs zacala som 3 rocnik ( male sme inak planovali, vedela som do coho idem) nakoniec som s 2 mes synom statnicovala, potom som otehotneka znova to uz neplanovane ale prisli sme on a tak som zatuzila po dietatku tak sme splodili dcerku, to som bola na zaciatku 5 rocnika ked sa narodila teda samozrejme zas sa nik nepotesil. No a teraz vlastne ani nic ine necakame, skolu som uspesne skoncila a chystam sa urobit si este maly doktorat aby som to uz specatila ze co titul to dieta🙂
@nezabuddka Ahoj, myslim ze k GP co najskor, ja som uz bola a objednali ma hned na prve vysetrenie k midwife - po ukoncenom 8. tyzdni.
@vanda8 fúúúha, no cekat az do 4 mesice tak to nevydrzim. Dneska mi tu nekdo psal ze vam bylo zle od hladu tak jsem dnes na silu jedla a bylo to celkem lepsi no snad si to nenamlouvam 🙂 Vzdy kdyz mi zacne byt zle a hrdlo jakoby sevrene tak si davam zmrzlinu. Taky jsem si uvedomila ze zacinam mit divny zvyk. Vzdy jsem chodila doma oblecena 🙂 a ted stale chodim jen v nohavickach a tricku 😀 Nejak nesnesu kalhoty 😖
@meggie.sk Ano tento januar som mala Ma otehotneĺa som po 2,5mes. Po 2menstruacnych cykloch.Uz mam dcerku ma 5,5roka.Doktorka nic nehovorila.
@januska555 dieta je dar..ci mas 20 alebo 38..je tazko to tak posudzovat a je to smutne..a radsej skor ako vobec...hlavne ze sa tesite vy a ze to pekne zvladate..a mas moj obdiv..ja neviem teda co sa deje s mojim malym ale tyzden je zly..stale robi vsetko akoyby naopak,vsetko opakujem 15x a aj tak bez ucinku,aj dostane-pretoze moja nervova sustava je statocne skusana ale nic nepomaha..kedysi dosiel za mnou a ospravedlnil sa,vystiskal ma teraz sa otoci a robi zle dalej...no tak sa obavam co bude pri 2 detoch..
ahoj baby, tak ktore si este spominate, tak v utorok som bola na kontrlnom utz a srdiecko bolo nadherne vidiet, aj fotecku sme dostali, tak sa tesim ako blcha. len keby mi ten hrozny kasel chcel ustupit 😖
a vraj nemam dvihat nic tazke, tak som mu slubila, ze nebudem, no vynimkou je iba moj 12 kilovy synator 😀
@danteska ano my sa teraz uz velmi tesime, teda chceli sne dalsie dieta ake obe som mala sc tak sme chceli vacsi odstup, a teda nas to aj prekvapilo trochu ale tesime sa, ak sa bude dat tak by sme este jedno chceli, ved aj Backhamka ma 4🙂
A neboj zvladnes v pohode aj dve deti ja mam 18,mes rozdiel a niekedy priznam nervy v tahu, ale odkedy je maly v skolke je to uplne ine normalne niekedy neviem co s casom🙂
@marhulka13 juuuj, no ved to uz ani nie je fazula, uz je to mimozemstan! parada, na dalsom sone bude z neho v tomto evolucnom postupe hotovy clovek 😵 😵 gratulacie 🙂
@januska555 s tou rodinou som na tom podobne. prve sa nam podarilo, ked sme mali s manzelom obaja 26 rokov, dokoncene vysoke skoly, ja uz aj v praci zarezavala a moja babka zacala plakat, preco si taka mlada nicim zivot deckom. teraz som uz bola pripravena, tak po oznameni zase zalomili rukami, ze mat dve deti v dnesnej dobe je hlupost, no uz bolo pokojnejsi, vedeli, ze mnou to nehne, ze sme sa o babatko snazili, lebo prve bolo fakt neplanovane, ale o to viac milovane 🙂
@usacek79 vdaka, aj mna trochu prekvapilo, ze je dajake velke, prvy syncek bol ovela mensi, ked porovnam fotky a aj mu to ostalo doteraz. je to taky krpec 🙂
@januska555 ja vam moc drzim palce. ale je smutne ked sa netesia..urcite to aj teba mrzi.ale tak mozno casom sa umudria 🙂
@danteska dakujem, ano prave preto som sa rozhodla nikomu teda rodine nic nehovorit, povieme to len ludom ktori sa s nami potesia teda kamaratom a sestre. Nechcem znova zazit to co pri oboch...ano oni sa sa umudria, aj teraz sa z nich neskutocne tesia a lubia ich, ale to az ked sa narodili, az vtedy to prislo...
@januska555 no ved hej..ale zneprijemnili ti tehotenstvo zbytocne..
@marhulka13 noooo uz ste velky ja idem vo stvrtok tak som zvedava aky budeme my pridam aj ja fotku ak sa mi to podari 😀

@usacek79 Ahoj 🙂 ja tiez nebeham 🙂 stalo sa mozno 2x alebo 3 x . Ale to som chodila na wc aj netehotna . Ja sa dochlopcem vody aj pred spanim a zatial nic 🙂 A co tie nevolnosti ?teraz mam tak ze rano ked sa najem hned , tak je ok .Minuly tyzden mi bolo zle aj rano ale teraz tak nie. Poobede je to ina kapitola a fucim ako lokomotiva az sa musim pokrcit na gauc a byt na konikovi 🙂 a este je to aj v takom case ked mala spinka 🙂 tak zatial to zvladam 🙂 kazdy novy tyzden je iny 😝