Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
ahojte,
kočky, vy toľko píšete, že človek nemá šancu toto všetko dočítať 😕
ja som dnes mala čo robiť, aby som nehodila tyčku, ale ustála som to 🙂
@januska555 ja so to povedala iba MMovi a segre ( ale tá žije 1000 km odo mňa ) a aj to som ľutovala, lebo mala také blbé reči, že sme sa skoro aj pohádali 😖
Jediná osoba, ktorej to poviem, bude naša pediatrička - aby som nemusela dlho čakať v čakárni plnej chorých detí, keď mi náhodou niektorý z chalanov ochorie
@januska555 aj ja mám 2 sekcie
@meggie.sk aj ja teraz prestávam piecť - max. jednu za týždeň, ale asi to ľudia cítia, tak mám teraz hluché obdobie - krásne tortičky máš ... tu sú moje: www.bezlepkovetorty.webnode.sk 😵
@pirhina tak drzim palce, nech je vsetko, ako ma byt. tusim mame aj rovnaky termin 🙂
@evellin26 teraz sa budu robit testy na DS, toxoplazmozu, hepatitidu C, HIV, aku mas krvnu skupinu, moc si musis doniest a hadam som na nic nezabudla. ja to este nemam za sebou, no pri prvom si to tak letmo pamatam 🙂 🙂
fuha, tyzden som tu nebola a dalo mi teda zabrat, kym som vas docitala 🙂 ... u nas vsetko po starom, ziadne nove priznaky, ani tazkosti, tak dufam, ze je vsetko v poriadku ... uz len sa pokusit "v pohode" nejako prezit najblizsie dva tyzdne co bude frmol v robote a 23.5. si snad domov konecne donesiem tehotensku knizku aj prvu fotecku nasho drobceka 😵
Ahojte kocky,tiez vas nestiham citat,dnes je mi celkom fajn,tak som sa konecne dala do upratovania,lebo to u nas vyzera,jak v opustenej chalupe,,vsade tolko prachu,ze sa az hanbim 😕
tak baby, pridávam sa k vám aj ja 🙂 vo štvrtok som to zistila a podľa MS by mal k nám drobček pribudnúť ako vianočný darček - 24.12. 🙂 ani nevieme, kedy sa to stalo....jediné, čo ma na tom štve, že v septembri máme svadbu, všetko už máme zajednané, aj krásne svadobné šaty pre štíhle baby, ktoré avšak budem musieť vymeniť za iné...tehotenské 🙂
Aj my sa pridávame 🙂 čaká nás to cez vianočný týždeň 😉
Ahojte.chvilku som tu neni a mam co citat.mam dojem,ze moje creva si zo mna robia srandu a tvaria sa ako pohyby babatka,na ktore je este samozrejme velmi skoro,ale uz sa na ne tesim.a kazdy pohyb je sprevadzany hlasnym skvrkanim,takze si pripadam ako blbec,po kazdom jedle sa ozyva tato diskoteka.ja idem na prvu poradnu a odbery vo stvrtok rano a hned potom odchadzame ku svagrovi do ciech,tak to bude tazky den.ale ak bude vsetko u doktora v poriadku,tak mi to nebude vadit,dospim sa v aute 🙂
@tiumen no v utorok vecer son objednana 🙂
ale zas nenechavaj v sebe prilis casto rypat.. ono to nema ziadny zmysel, teda okrem tvojho "pokoja v dusi", zbytocne zas budes mozno spinit, kedze ti tam krcok povrtaju a babo budu otravovat 😖
akoze ak by lekar velmi chcel, tak co uz, ale naozaj ty sama sa toho radsej asi nedozaduj, je to zbytocne vyrusovanie plodiku, ktory potrebuje svaty pokoj 😉
baby, ja sa tiež pridavam, ale zatial iba velmi potichu.... tehu mam potvrdene od MUDr. asi týžden, ale vcera som musela bezat k lekarovi, zacala som mat ruzový výtok.... ten ma tak vystrasil, ze som prerevala cely den, zvysil mi davku Duphastonu (3x1)... ale ja pevne verim, ze vsetko dobre dopadne a bublinka zabojuje....podla kalkulacky som 5tt + 6.... tak nám tuho držte prsty a my Vám držíme...🙂
Caveste babule moje 🙂 ked tu pisete o tych vysetreniach. ked som bola tehotna s malou, bolo mi to divne ze tu u nas nerobia ani jedinke jedno vysetrenie zo spodu. 🙂 Nazerali dole iba pri porode 🙂 Teraz som pokojna, ked viem ze vsetko bolo ok aj verim ze bude, a ked este pisete ze potom sa zvykne spinit .Tak som aj rada ze robia iba dve sona a tie klasicke krv, moc atd.. . :( Drziiim Vam vsetkyyym prsty !!! Dotiahneme to do decembra ... 😀 😀 😀
@tiumen ja tiez suhlasim s usacek, cim menej do teba rypu, tym lepsie. chapem, ze si nervozna, aj ja som, no ak sa ma nieco stat, nepomoze ti ani kazdy den sediet u lekara. v prvom tehu som mala sono iba 3-4krat a mam tu zdraveho syna... najdi si nieco, co ta zaujme a cas rychlo poleti 🙂
@keiperka vitaj, ak ti to pomoze, ja som "dopadla" tak isto. vsetko nachystane na super svadbu, napokon nic z toho, ja tehotna s hroziacim potratom navyse a tak miesto svadbovania som len sedela a modlila sa, nech uz je po celej maskarade. uprimne, teraz mi to je luto a radsej som mohla svadbu zrusit. no ak je vsetko ok, tak bude fajn 🙂
@js122 drzim moooc palce, nech si v decembri odnesies svoj uzlicek domov 🙂
kocky aj Vy ste mali alebo mate podobny problem ako ja? ruzový výtok na zaciatku tehotenstva? ako Vám to dopadlo? ruzový výtok bol len vcera rano, potom ustal.... ja som z toho velku dramu nerobila, len moj lekar ma tak vystrasil a odvtedy sa bojim ist aj na WC... aj v zdravotnom zazname mam diagnozu 020.0 - hroziaci potrat...
@marhulka13 dakujem velmi pekne za podporu...🙂
@js122 ono tu diagnozu pisu hned pri prvom probleme, ved co ine tam maju napisat. ja som mala hroziaci potrat od 20 tt a lezala som az pokial sa syncek nenarodil... teraz je to podla mna len na prirode. ak je babo nedajboze nejak chore ci postihnute, priroda to zvycajne vyriesi a zbavi sa ho. ale to je len krajny pripad. 3/4 zien ma hadam nejaky vytok, krvaca a pod. a ma zdrae deticky 🙂 🙂
@marhulka13 dakujem moja, si ma trosku upokojila... je to moje prve tehu, tak som zo vsetkeho cela vyklepana... ale uplne ma vcera prekvapil postoj lekara.... ordinoval az od obeda, tak som k nemu isla az na obed... on na mna hned vybafol, ze co som nesla hned rano na urgent, ze co on teraz ma robit, ze uz aj tak moze iba konstatovat, ze sa stalo nieco zle... to mi povedal, hned ako som otvorila dvere, pred tým ako ma vobec vysetril.... samozrejme som sa rozrevala hned a revala celu lekarsku prehliadku a to nie som ziadny placko!!!
@js122 ahoj neboj to nemusi hned znamenat potrat ak si precitas par stranok do zadu skoro vsetky baby tu spinime takze sa neboj staci ked si to precitas budes kludnejsia mne to strasne pomaha ked viem ze nie som sama co ma niake problemi.ked mas niaky problem tak sa nam tu zdvover a budes prekvapena kolko nas tu je s takym istym problemom 🙂 😉 😉

Ahojte žienky 🙂 ste sa tu riadne rozpísali už.... chcela by som sa Vás spýtať, máte už niektorá za sebou tie prvé vyšetrenia čo sa robia od 10tt? mňa to čaká budúci týždeň a rada by som vedela čo ma čaká 🙂 ja som stále na PN do konca tretieho mesiaca, tiež som začala krvácať v 6tt aj som si poležala v nemocnici, dali mi injekciu a utrogestan a hneď to prestalo, teraz musím oddychovať ale nič neberiem, nič mi dr nepredpísal iba kyselinu listovú, a keď tu čítam že vy beriete niečo na udržanie, tak sa aj obávam trošku... budem veriť, že to dotiahneme všetky do konca.... pekný deň prajem 🙂