Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@11miuska11 no vývar som pred chvíľou dojedla, na ten som sa tešila od rána🙂 Večer si dám zase a zajtra zase a tak dokola. Skúšala som aj chrumkať, bola tu reč o orechoch, vtedy mi začali nevoľnosti ke´d som si ich dala, odvtedy cih nemôžem cítiť :(
@meggie.sk vyvar je proste zazrak 🙂 drzim palec, nech to rychlo prejde...mne to trvalo fakt len tyzden tie nevolnosti a z toho som vracala iba raz 🙂 A este kapustnica mi strasne dobre robila na zaludok..a celkovo kysla kapusta 🙂
@11miuska11 tak na tú kapustu som dostala takú chuť pred dvoma týždňami 🙂 Už som aj išla do pivnice zobrať pohár zaváranej kapustnice a ohrievať ho 🙂 Asi to spravím aj teraz 🙂 Okrem toho mi chutí tuniak a pór
@zlatat toto je ona? http://synlabsk.x2.cz/labus_hematologia.html
@meggie.sk no nie je jednoduche sa jej dovolat, skus sem +421 2 32 66 07 24 alebo sem +421 2 32 66 07 50
akoze ja mam na nu aj mobil, len neviem, ci ho mozem rozdavat 😅
ale idem k nej vo stvrtok rano, tak sa jej mozem opytat, ci ti mozem dat jej cislo a co si mysli o tvojom pripade 🙂
@lille59 ach, az 18.20! ma uz mrle zeru 😠 samozrejme opat nastavaju tazko paranoidne stavy - este do vcerajska som si bola ista, ze je vsetko ok, ako sa blizi hodina kontroly, prepada ma panikaaaa, pomoc! uz nech je po tom a nech sa prosim prosim prosim dozviem dobre spravy 😵
@meggie.sk ako kedy - niekedy do 2 dní a keď bola odcestovaná, tak aj týždeň ... alebo skús zavolať na toto číslo http://www.navstevalekara.sk/lekari/hematolog-a...
Aj ja mám na ňu mobil, ale tiež neviem, či môžem rozdávať - a aj tak je problém sa jej dovolať @usacek79 aj ty k nej chodíš? 🙂 Sranda 🙂 Ja idem až koncom mesiaca na kontrolu k nej
@lille59 no depilacia je uz vykonana 😀 ale teda ja ani nemusim holit nic, lebo kuka cez brusko, nevyzliekam sa 😉
no idem cosi popracovat asi, nech mi to ubehne 🙂
@zlatat no k nej chodia snad vsetky baby v BA 😅 ja ju mam velmi rada, a kedze tam idem vo stvrtok, tak to tam meggie nejako vybavim alebo aspon zistim, ci mozem dat mobil 😉
Baby a ja mám rada Vás 😉
@zlatat aj mne volajú napriek tomu, že mám napísané, že dočasne nepečiem, no márne :( Ja som povedala, že pre malinké urobím maximum ako viem, budem v kľude, predsa len je to dosť namáhavé. Stojíš na nohách, aspoň ja teda dosť, vaľkáš, miesiš...... ťažko sa zriekalo ale musela som a hlavne chcela

@meggie.sk k Drakulovej na Kramáre