icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

zlatat
7. máj 2013

@meggie.sk k Drakulovej na Kramáre

meggie.sk
7. máj 2013

@11miuska11 no vývar som pred chvíľou dojedla, na ten som sa tešila od rána🙂 Večer si dám zase a zajtra zase a tak dokola. Skúšala som aj chrumkať, bola tu reč o orechoch, vtedy mi začali nevoľnosti ke´d som si ich dala, odvtedy cih nemôžem cítiť :(

zlatat
7. máj 2013

@usacek79 ale pokiaľ viem, tak anopyrin je len do 100 mg bezpečný v tehu - vyššie dávky by sa nemali dávať
@meggie.sk spomínam, že keď deti grcali, tak mi detská odporúčala dávať im soletky - tak uvažujem, že to skúsim

usacek79
7. máj 2013

@zlatat ano, ved presne o stovke hovorim 🙂 vacsina tehul si dava na riedenie tu stovku (tie, co nepichaju heparin)

11miuska11
7. máj 2013

@meggie.sk vyvar je proste zazrak 🙂 drzim palec, nech to rychlo prejde...mne to trvalo fakt len tyzden tie nevolnosti a z toho som vracala iba raz 🙂 A este kapustnica mi strasne dobre robila na zaludok..a celkovo kysla kapusta 🙂

meggie.sk
7. máj 2013

@zlatat Uff, jaké meno.... 🙂 pekná kombinácia s krvou, tuším som to niekde už počula, ale netuším kde. Ako to u nej funguje? Treba zavolať? Ak tam prídem, dlho sa čaká?

meggie.sk
7. máj 2013

@11miuska11 tak na tú kapustu som dostala takú chuť pred dvoma týždňami 🙂 Už som aj išla do pivnice zobrať pohár zaváranej kapustnice a ohrievať ho 🙂 Asi to spravím aj teraz 🙂 Okrem toho mi chutí tuniak a pór

lille59
7. máj 2013

@usacek79 o ktorej mas rande u lekara??

zlatat
7. máj 2013

@meggie.sk treba zavolať, ona si ťa objedná na daný termín - ale keď jej povieš, že si tehu a máš taký a taký problém, tak ti dá skorý termín

zlatat
7. máj 2013

@meggie.sk áno, to je ona - je konateľkou Synlabu - je na 1.poschodí

meggie.sk
7. máj 2013

@zlatat čiže na ten prvý link si mám zavolať? A potom v poliklinickej časti na 1.posch. na Kramároch? Som teda zvedavá, idem skúsiť, sná´d termín nebude neskorší ako 22ho

meggie.sk
7. máj 2013

@zlatat prepáč, že otravujem, ale na tom linku mám na ktoré číslo zavolať? Na pracovisko či radšej konzultácie?

zlatat
7. máj 2013

@meggie.sk fúha, normálne si nepamätám, na ktoré číslo som jej volala - skús konzultácie a vypýtaj si ju alebo si pýtaj na ňu t.č.
Ja som jej posielala mail

meggie.sk
7. máj 2013

@zlatat aj ten tam je. Dlho si čakala na odpísanie? Že by som vyskúšala tak?

usacek79
7. máj 2013

@meggie.sk no nie je jednoduche sa jej dovolat, skus sem +421 2 32 66 07 24 alebo sem +421 2 32 66 07 50
akoze ja mam na nu aj mobil, len neviem, ci ho mozem rozdavat 😅
ale idem k nej vo stvrtok rano, tak sa jej mozem opytat, ci ti mozem dat jej cislo a co si mysli o tvojom pripade 🙂

@lille59 ach, az 18.20! ma uz mrle zeru 😠 samozrejme opat nastavaju tazko paranoidne stavy - este do vcerajska som si bola ista, ze je vsetko ok, ako sa blizi hodina kontroly, prepada ma panikaaaa, pomoc! uz nech je po tom a nech sa prosim prosim prosim dozviem dobre spravy 😵

lille59
7. máj 2013

@usacek79 viem si predstavit, ale neboj vsetko bude dobre!!!! vyvetraj si izbu, urob caj a paniku predychaj!!! toho vnutorneho stresu sa uz nezbavime, ale nenechaj sa nim ovladat!!! vsetko bude dobre, uvidis!!! 😉 nabuduce si naplanuj rande na rano!!! 😎

1katulka
7. máj 2013

@usacek79 držím palce a samozrejme že sa dozvieš len dobré správy... 😉

usacek79
7. máj 2013

@lille59 no moj lekar ordinuje az od 15.30 a nam to vyhovuje, lebo muz aspon nemusi zdrhat z prace 🙂
ale tak ved hej, nejako to uz prezijem do vecera 😀 dakujem 🙂
@1katulka dakujem krasne, hned sa usmievam 😵

meggie.sk
7. máj 2013

@usacek79 ten čas ti uletí rýchlo... snáď.
To čísielko si značím, ale písala som ti aj do správy

lille59
7. máj 2013

@usacek79 hihi 3 hodiny este zvladnes na konikovi, potom pojdes oholit labky 😀 a uz si aj u lekara!!! to zbehne!!! 😉

zlatat
7. máj 2013

@meggie.sk ako kedy - niekedy do 2 dní a keď bola odcestovaná, tak aj týždeň ... alebo skús zavolať na toto číslo http://www.navstevalekara.sk/lekari/hematolog-a...

Aj ja mám na ňu mobil, ale tiež neviem, či môžem rozdávať - a aj tak je problém sa jej dovolať @usacek79 aj ty k nej chodíš? 🙂 Sranda 🙂 Ja idem až koncom mesiaca na kontrolu k nej

usacek79
7. máj 2013

@lille59 no depilacia je uz vykonana 😀 ale teda ja ani nemusim holit nic, lebo kuka cez brusko, nevyzliekam sa 😉
no idem cosi popracovat asi, nech mi to ubehne 🙂
@zlatat no k nej chodia snad vsetky baby v BA 😅 ja ju mam velmi rada, a kedze tam idem vo stvrtok, tak to tam meggie nejako vybavim alebo aspon zistim, ci mozem dat mobil 😉

meggie.sk
7. máj 2013

@zlatat ďakujem,
@usacek79 tam ide vo štvrtok, tak sa popýta 🙂 Zlatá osôbka

zlatat
7. máj 2013

@usacek79 aj ja ju mám veľmi rada 🙂

meggie.sk
7. máj 2013

Baby a ja mám rada Vás 😉

zlatat
7. máj 2013

@meggie.sk inak už aj na mňa došlo - nejak sa mi hrnú obj. a ja musím odmietať - len na koniec mesiaca som nedokázala odmietnuť, tak mám 2 torty - bože, ako to zvládnem neviem, ... keď budem aj naďalej takto grcať 😒

meggie.sk
7. máj 2013

@zlatat aj mne volajú napriek tomu, že mám napísané, že dočasne nepečiem, no márne :( Ja som povedala, že pre malinké urobím maximum ako viem, budem v kľude, predsa len je to dosť namáhavé. Stojíš na nohách, aspoň ja teda dosť, vaľkáš, miesiš...... ťažko sa zriekalo ale musela som a hlavne chcela

lille59
7. máj 2013

@zlatat zvladnes, neboj!!! mozno na konci mesiaca ti uz bude lepsie!!! 😝