Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@meggie.sk aano...na tuniakovi aj ja ficim...to je jedine maso, ktore dam do seba!!! Vobec nemozem jest maso ..trosku ma to ako masozravca mrzi, ale respektujem telo..no 🙂 odporucam ti, si tuniaka poukladat na ciabattu, posolit, na to poukladat nakrajane cherry paradajky a odpadnes...mnaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀
poradte niečo na prevenciu pred kŕčovými žilami - mama sa mi výhráža že sa mi môžu o dosť zhoršiť 😕
@11miuska11 tak na tomto fičím aj ja - chlieb, tuniak, cherry paradajky ... len ja som sa od nového roku stravovala podľa Mačingovej a teraz mi jej jedlá zrazu absolútne nechutia a už som viackrát porušila delenú stravu 😖
Predtým so milovala cviklu s cibuľou a tuniakom a teraz mi už aj jej vôňa vadí, keď ju varím
a teraz som spráskala vianočku s jahodovým džemom ... mňam, len som zvedavá, ako dlho vydrží v žalúdku 😝
Horšie, že o 45 min. má malý rodičko, tak dúfam, že mi nepríde tam zle 😒
@11miuska11
@zlatat aj ja ale s grahamovou bagetou alebo rožkom. Predtým som ho toľko nemusela. Teraz mám tuniakový šalát s cestovinou, pórom a kukuricou...
tak baby,vcera som slavnostne prvy krat vracala.len neviem,ci to bolo z tehu nevolnosti,alebo z papriky ,ktoru som z chuti doslova zozrala,lebo to cele pachlo prave po tej paprike.no,ved uvidim,ako sa to bude vyvijat dalej.dnes je mi este trochu tazko,aj ma nadrapovalo,ale inac celkom fajn.
a tehule ,ktore ste dnes mali ist k doktorovi kde ste???cakam uz netrpezlivo len na dobre spravy.
@tiumen presne ako pise zlatat... kazdy vecer si aspon na pol hodinu opriet nohy o stenu, je to sice neprijemne, ale je to dobra prevencia.. aj tie stahovacie podkolienky - kupis v hocijakej specializovanej lekarni (zdravotnicke pomocky)
a este taky krem, ze varixinal je vraj na to dobre... no ja nastastie krcove zily nemam, ale kolega hej a toto pouziva obcas..
a opat - vela pit a masirovat si nohy - cele lytka, odporucam chodit aj na masaze dolnych koncatin raz za tyzden, jednak to pozitivne vplyva na celulitidu, jednak je to uuuuzasny relax a jednak je to prevencia krcovych zil 🙂
Kočky ja Vás na dnes opúšťam, som KO, idem si zdriemnuť, babka mi vytiahla dcérku von, tak to využijem 🙂
@bokroska @zlatat
no paprika je tazka, hoci to tak nevyzera, ale naozaj mnohym sposobuje traviace tazkosti, takze takto v tehu sa to moze prejavit 😅 mne je zle po vsetkom, ale teda nikdy sa nedovraciam a kedze som dnes zacala 11ty tyzden, tak hadam to uz horsie nebude, naopak - pomalicky by sa to malo zlepsovat 😉
ja idem az vecer, takze az okolo 19.30 cakajte odo mna spravy 😉
@zlatat ja som sice nejedla delenu stravu pred tehu, ale trufam si povedat, ze som sa stravovala velmi zdravo..a odkedy sme si povedali, ze chceme babo, tak este viac zdravo...ale tento tyzden (som 8tt+3dni), ako na mna prisli chute, tak sa nedokazem ovladat..vcera som zjedla pol balicka gumenych medvedikov...chuti mi sladke, co predtym absolutne nie..nechutilo mi to...ale ako som mala ten kriticky tyzden (od zac 7tt do zac.8tt), co mi bolo zle, to som nemohla ani ovocie a ani zeleninu, dookola len vyvar, VIANOCKU - co predtym NIKDY! a mliecko...a toto dookola... 🙂 tak teraz sa tesim, ze mi chuti a uz nie je zle...jedine, ked zacnem byt hladna, vtedy ma zacne napinat, tak viem, ze musim rychlo papat 🙂 Inak, pastetu by som teraz nejedla..vraj tam hrozi ta listeria, ci co... ja lubim bocikovu-tu cervenu pastetu..a pekne s paprickou zelenou a rajcinkou..juuj...hned by som si dala 😀
inak baby, co vasa plet..? 😕
ja som sa vyhadzala dost, najma na "sankach", teda v spodnej casti tvare a trochu krk a hrud, co teda inak problemy s pletou nemam 🙄
@meggie.sk ja som si prave dala hrianku s maslom a cherry paradajkami, uhorkou a jarnou cibulkou 🙂 drzim palec, nech ti nie je uz zle..ja som vracala 1 krat so zeleneho kysleho jablka, a raz z nicoho nic, ked som sa rano napila vody 🙂
@usacek79 zeby dievcatko? To berie maminke krasu vraj 😀 ja som na tom celkom OK, ale ako sa mi bejby uhniezdovalo, tak to som mala tvar ako pubertacka!!! asi 8-11 DPO..to bolo strasne.. Teraz sa mi robia trosku vo vlasoch, ako mas kraj cela 🙂 No a mala som aj na chrbte take bolave, ale uz to preslo 🙂 a trolilinku ako keby potnicky medzi prsiami...ale nejako zeby to bolo na mne vidiet, to nie 🙂
@11miuska11 no medzi vlasami aj mne, presne ako pises - kraj tvare 🙄
no tak ak by som mala brat tie povery vazne, tak mam dievcatko iste - citim sa byt taka hnusna, ze dovi... 😠
vyhadzana, spuchnuta, mastne vlasy (co ale teda moze za to to, ze na to kaslem, kedze som zavreta doma 😀 ), tucina, proste obluda 😀 chudak moj muz, ale kedze nemame pre istotu sex teraz v rpvom trimestri, tak si hovorim, ze mu to aspon ulahcujem, ze pri pohlade na mna na to ani nemoze mat chut 😀 😀
@usacek79 haha...ty si trdlo...pre nasich muzov budeme krasne aj ako prisery 😀 😀 my tiez abstinujeme, pre istotu, aj ked nemam problemy, ja na to nejak teraz nie som...pride mi to cudne..a velmi dufam, ze sa to zmeni 🙂 Ja mam s tymi vlasmi presne opacnu skusenost...musela som si kazdy druhy den umyvat a teraz ich mam zazracne fresh aj 4 dni 😕 😕 tak verim, ze to tak zostane, neznasam si umyvat vlasy 🙂 🙂 ja sa citim celkom v pohode, len mam pocit, ze mi zadok narastol! a to cakam, ze narastie brusko 😠 😠 😠 nejak sa mi to do opacnej strany vydulo...ale ja som chuducka, takze mam konecne aj rici aj cici...som spokojna 😅 😅 😅
@11miuska11 no to si uz mnohe zeny mysleli a skutek utek 😀 ale nie, jasne, ze nas nasi chlapi zboznuju, kratkodobo vydrzia hadam akukolvek podobu 😀 no ja si normalne umyvam vlasy raz za tyzden, teraz mam mastne po 4 dnoch... 😒
tak u teba to vyzera na chlapca pre zmenu 😉 no ja mam viac cici ako rici a teraz teda su az obludnej velkosti povedala by som 😠 ale aspon su take pekne, pevne, nadute teraz 😉 skoda, ze im to po tehu nevydrzi a pojdu urcite po kojeni proklate nizko 😀 ja som uz pribrala 3kg, ale teda samozrejme ze nie kvoli tehu, ale kvoli zraniu a vylihovaniu posledne takmer dva mesiace 😠
@pirhina no taka supinata akasi 😅
@11miuska11 a ja chodim furt obzerat do zrkadla kedy mi naras

@lille59 no to dúfam, to by som mala byť v 11tt