icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

11miuska11
7. máj 2013

@usacek79 Mia je tusim po hebrejsky, ci po akom Maria 🙂 ma svoj vyznam..ale mas pravdu, ze aj podla toho, akych ludi poznas, tak tak vnimas tie mena 🙂 ja ziadnu Miu nepoznam, tak to este nemam skazene 😀 😀 😀 ale aj tak je uz Mia pase, lebo to bude pipik 🙂 🙂 🙂 hehe...a tiez by som rada, aby mal meno na M 🙂 Marko je pekne meno...velmi 🙂 A Marina, no a ako by ste jej hovorili v drobnejsom zneni? 🙂

11miuska11
7. máj 2013

@usacek79 no, len si vezmi, kedy skoncila zima tento rok? 😀 v aprili 🙂

zlatat
7. máj 2013

@11miuska11 ten kalendár čínsky - prvý syn mal byť dievča, druhý vyšiel a teraz mi podľa neho vychádza zase chlapec - sná´d sa zase mýli 😀 😀 😀

11miuska11
7. máj 2013

@zlatat jeej...ty budes mat tretie? 🙂 to je zlateeee 🙂

zlatat
7. máj 2013

@11miuska11 áno 🙂 Hoci som ho plánovala skôr, ale žiaľ 5 rokov sa nedarilo 😔 ... ak do toho počítam aj 3 neúspešné tehu

1katulka
7. máj 2013

@11miuska11 on mi to vysvetloval, že každých 7 rokov sa mení krv, tak podľa toho kto ma staršiu krv či ty alebo mm, tak potom podľa toho to bude, teraz má staršiu krv mm ma 33 rokov (krv sa mu menila v 28 rokoch ), ja mám 30 a krv sa mi menila taktiež v 28, takže on ju má staršiu....tak tak nejako, ale neviem neviem či to je dôveryhodná metóda 😀 😀 😀

usacek79
7. máj 2013

@11miuska11 no mia je rovnako ako marianna, marika, maria pochadzaju v zaklade vraj z egyptskeho mirjam - milovana bohom...
ale teda na tieto vyznamy az tak nedbam, skor musim mat proste ja z toho nejaky pocit a nesmie to byt zdeformovane nejakou mrchavou nositelkou daneho mena 😀 😀
Marína je pre mna odkedy som precitala pred sto rokmi Marínu od Sladkovica, absolutne moje srdcove meno 🙂
mnohym sa nepozdava, ale pre mna je najkrajsie, je spate so sturovcami (a to si pokojne myslite, ze som sialena, ale ja ich zeriem 😅 ) a vo vyzname znamena "morska", co je tiez pekne 🙂
no to mi je jedno, aku zdrobneninu vymyslime, kazde meno sa da nejako zdrobnit.. aj to moje, Marianna, nie je prave idealne na zdrobnovanie a uprimne povedane, ani to nemam velmi rada, najviac sa mi paci ten zakladny tvar a teda pokojne budem aj moju dceru volat celym menom, pridam pripadne "ka" na koniec alebo pokojne ju zdeformujem na nejaku Minu alebo Miu, tak medzi nami 😉
a ja mam najradsej z mojich prezyvok "marušku", takze tak mozem pokojne volat aj Marinu 🙂

usacek79
7. máj 2013

@1katulka ano, je to jedna z metod, ale teda absolutne nespolahliva - v mojej sirokej rodine to nikomu nevyslo 😅
NEEXISTUJE spolahliva metoda - okrem krvneho testu, ktory stoji 70e..

zlatat
7. máj 2013

@1katulka tak podľa toho by to malo byť u nás dievčatko - lebo ja mám staršiu krv ako MM ... no som strašne zvedavá 😀 😀

meggie.sk
7. máj 2013

Dievčatá a so sodou ste neskusali urcit pohlavie?

usacek79
7. máj 2013

@meggie.sk ach, poznas niekoho, komu to vyslo...? lebo ja veru nie... 😅
a najma - ma sa to robit az po 12tom tyzdni 😉

pirhina
7. máj 2013

@usacek79
@11miuska11 no baby aj mne sa paci Mia ale cela rodina pinda ze to ako pre psa ale mne sa paci a chlapec

pirhina
7. máj 2013

@usacek79 tiez Marko ale to sa manzelovy nepaci tak uvidime ake bude nakoniec

usacek79
7. máj 2013

@pirhina no ako pisem, mne sa mia nepaci ako meno, ako prezyvka pre mna za mna 😅
no my s muzom mame obaja radi svoje mena - ja Marianna on Marek, ale povedala som, ze rovnake mena len cez moju mrtvolu (nemam rada, ked davaju rodicia detom mena po sebe, ved je takyyy vyber!), ale tak muz chcel aspon podobne, takze jedine Marko nam z toho vysiel 🙂 a vlastne aj Marina je ako Marianna, len bez jedneho "a" a "n" 😉

lille59
7. máj 2013

juuj baby vy ste uz pri menach??? dobre nam ide!!! 😉 , o tyzden budeme rozoberat kociare a o dva postielky a plienky.... haha!! to je take krasne, ako sa vsetky tesime a planujeme a nevieme sa dockat!!! normalne mam obrovitansky usmev na tvari, ze to nie len ja som takto postihnuta!!! v tom dobrom slova zmysle!!!

11miuska11
7. máj 2013

@1katulka takze, vzdy, ked je muz starsi, bude to chlapec? 😕

1katulka
7. máj 2013

@11miuska11 ked má staršiu krv muž, tak to bude chlapec, ked máš staršiu ty, tak dievča... 🙂

zlatat
7. máj 2013

@usacek79 aj my sme so segrou obe aprílové 😅

zlatat
7. máj 2013

@1katulka
@11miuska11 u nás to platí 50:50 ... pri staršom mal muž staršiu krv a pri mladšom som ju mala ja staršiu - a je chlapec 😀

marhulka13
7. máj 2013

teda baby, vy ste uz na materskej, ze vkuse tolko pisete??? 😀 😀 😀 ja ked dojdem z roboty, tak sa mi nechce ani zit. a v praci nam blokli vcera net, vrrrrr 😠

mamamonika
7. máj 2013

Kocky, tak ja idem od doktorky, aj som si uz poplakala trosku ☹ . Velmi ma znepokojila prva vec, ze babo meria len 5,2 cm co zodpoveda cca 6+2 tt s ja som 7+3 tt, srdiecko bilo a druha vec, ze vedla plodu je hematom * preto som krvacala/ ze aj ked nekrvacam od soboty, tak este mozem zacat a ze uvidime ako to bude, ze mam prist 17.maja na kontrolu. Mate tu niekto babo, co je tyzden pozadu? Ja som mala menzes posunuty az na 32 den cyklu a nie 28.Co si o tom myslite?

1katulka
7. máj 2013

@mamamonika ak ťa to upokojí ja mám bábo 2 týždne pozadu...podľa poslednej ms som mala byť 10+4 a podľa sona som bola 8+3 tt, ale tak ja som vždy mala nepravidelný cyklus, tak to pripisujem tomu, lekár hovoril, že to je v poriadku, a teraz idem na utz až 20.5 na meranie...

lille59
7. máj 2013

@mamamonika si si ista tou velkostou ze 5,2 cm ??? Jà som podla menstruacie dnes zacala 11 tyzden à v sobotu moje mimco malo 2,5 cm. À lekar mi tiez povedal ze velkostne som tyzden pozadu tiez mavam dlhe cykly 32 az 34 dnove. Hlavne skus zachovat pokoj, nestresuj!! Srdiecko bilo !!!

mamamonika
7. máj 2013

@lille59 Prepacte taka som vystresovana jasne ze 5,2mm

1katulka
7. máj 2013

@marhulka13 chvalabohu za net v práci, ktorý aspoň trošku zrýchli tie hnusné 12ky 😀

mamamonika
7. máj 2013

@lille59 No vies ja som mala v januari MA potom som mala 28 dnovy cyklus a potom som mala 32 dnovy a potom som otehotnela, takze sa mi to tazko posudzuje.ALE naplasila ma riadne moja doktorka, snazim sa na to nemysliet, ale nic s tym nespravim, ak babo nebude rast, tak priroda to vyriesi sama.

lille59
7. máj 2013

@mamamonika viem si predstavit ze ta vystrasila, ale stres ti teraz nepomoze!!! Pevne ver ze to bude dobre!!! Drzim silno palce !!! Vsetky n'a teba budeme silno mysliet!!!!

mamamonika
7. máj 2013

@lille59 No ved sa snazim, len dnes mam meniny a pokazila mi cely den a neviem ten plac ovplyvnit to su tie hormony. 😢

lille59
7. máj 2013

@mamamonika moja neplac, viem ze je to tazke ale este nic nie je definitivne!!! Je tam srdienko , tak babo n'a sebe popracuje à dorastie!!! À ku meninam prajeme par mm navyse !!!! Nelam este nad sebou palicu!!!

marhulka13
7. máj 2013

@mamamonika tak ja som napr. v 7 tt este nemala ani srdecnu akciu a teraz uz je ok. co sa tyka velkosti, tak v prvom tehotenstve bol synko az o dva tyzdne vkuse mensi a aj sa narodil malicky v 40 tt a to mal 48 cm a 2700 g. aj mensi ostal, no zdravy nastastie ako repa 🙂