Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@1katulka ja mam iba osmicky, no od pc sa nepohnem a niekedy sa skor nudim 😝
@mamamonika a dvolezite je ze srdiecko bilo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a vsetko najlepsie ti zelam a neboj vsetko bude dobre ved vsetky na teba myslime,
@mamamonika neviem či sú internetove kalkulačky presné, ale podla nich a ms by som mala byt v 12tt 😀
@mamamonika ale moja zlata, co ty places 😅 tyzdnove oneskorenie je NIC - uz som to sem pisala, ale dam este raz -
je velmi individualne, kedy sa oplodnene vajicko uhniezdi, takze ak si mala poslednu MS dajme tomu 20.marca a mas 28 dnovy cyklus, tak si ovulovala niekedy okolo 3-5.aprila, ak mas cyklus dlhsi alebo nepravidelny, tak to mohlo byt pokojne neskor, az kdesi okolo 10teho a viac...
TAKZE ak nevies presne, kedy si mala ovulaciu, tak uz to je prvy udaj, ktory skresluje
a po druhe, este podstatnejsie - oplodnene vajicko sa uhniezduje NAJSKOR po cca 7 dnoch PO ovulacii a NAJNESKOR az po 12/14 dnoch po ovulacii! toto rozpatie je uplne bezne, za priemer sa povazuje uhniezdenie okolo 9teho dna po ovulacii.
Takze si predstav, ze nejaka baba, ktora ma presny cyklus, mala ms 20. marca, ovulovala ako hodinky 3.aprila a uhniezdilo sa jej v najskorsom mozno termine, po siedmych dnoch po ovulacii...
a potom je tu ina baba, ktora mala tiez menzes 20.marca ALE ovulaciu mala az 10.aprila a vajicko sa uhniezdilo AZ po 12dnoch..
tak medzi velkostou plodov tychto dvoch bab s rovnakym datumom poslednej ms bude zhruba DVA TYZDNE 😉
omeskani o tyzden sa VOBEC nepovazuje za problem, este do dvoch tyzdnov sa to berie ako norma 🙂
len teda je podstatne, aby babo rastlo ako ma - teda ak pojdes o mesiac na kontrolu, aby bolo stale omeskane len o ten tyzden 🙂
to, ze bije srdiecko je obrovsky krok vpred, pravdepodobnost potratu tym rapidne klesa (samozrejme stat sa moze vsetko, ale netreba na to ani mysliet!)
VSETKO JE OK, drz sa a tes sa! 😵 😵
no a teraz ku mne 😀 😀
moje CISLO 5 ZIJE! 😵 😵 😵
babo ma 2,56cm, srdiecko bije 172 uderov za minutu, sme presne o 5 dni omeskani, tak ako minule, takze rastieme uplne ukazkovo 🙂 😵 taze som podla ms 10+0 a podla velkosti babatka 9+2tt 🙂
dostala som aj tehu knizku a som najstastnejsia, babo sa hybalo, bolo uuuzasne, lekar je velmi spokojny 😵
aj moj muz to videl, sme sa usmievali ako degesi nad tym utz 😵
no ale v ramci nadsenia som si zabudla vziat foto, no ale neva, je zalozene v mojej karte, nabuduce si ho vezmem 🙂
@usacek79 jeej srdecne gratulujem 😵 😵 😵 viem, ze tentokrat to vyjde 😵 tfuj tfuj tfuj vela stastia 😵
baby, neviete si predstavit, co to pre mna znamena... 😵
po styroch potratoch, ked som nikdy nevidela nic viac, ako akusi bodku par milimetrovu, sice jej raz bilo aj srdiecko, ale aj tak furt len bodka, tak dnes som videla CLOVEKA 😵 je to pre mna zazrak, to sa ani neda vypovedat, aka som stastna 😵
sice je to zatial maly ufonec, ale proste mal tvar cloveka, hybal sa! 🙂
je to uzasne, milujem ho najviac vo vesmire a velmi velmi velmi sa tesim na december 😵
jaj a este totok - posielajte mi bud do IP alebo sem vase udaje do tabulky 🙂
nick, vek, datum porodu podla ms, predpokladane pohlavie (tip) a odkial ste (kde budete rodit)
a idem zalozit tu sukromku 😉
@1katulka ja mam starsiu 😀 tak som zvedava teda 😀
tak baby, sukromka zalozena, uz som vas tam dost pridala, ktora sa tam nevie dostat, nech ma kontaktuje! 😉
@usacek79 gratulujeeeeeem 😀 uplne sa s tebou velmi tesim 🙂 takze uz si videla aj naznaky ruciciek a noziciek a male sa vrtelo? 🙂 to by som aj ja chcela vidiet na utz najblizsie velmi 🙂 mam ist na buduci tyzden (9tt+6dni), alebo mam este pockat tyzden? 🙂 juuuuj...velmi sa s tebou tesim a prajem krasne tehulkovanie...snad to tu vsetky do toho decembra potiahneme a budeme si priat vesele a najkrajsie Vianoce v zivote kazdej z nas 🙂
@1katulka akurat som kukala po internete a tam pisu, ze ked je krv mladsia, tak je silnejsia a preto urcuje pohlavie...takze mi vychadza chlapec, kedze muz ma krv dvojrocnu a ja sestrocnu 😀
ja som dnes vecer robila sardinkovu natierku s redkovkou a vajickom,sezrala som tri krajce chleba s nou.normalne som sa musela odtrhnut od nej,inak neviem..no na to,ze mi je tri dni zle a potom takto navecer sa nahlcem😝
@11miuska11 no zeby som rucicky a nozicky videla, to sa neda povedat, ale videla som hlavu a telo 🙂
a teda je velkosti 9+2, takze ak ty si presne 9+6 tak uuplne v pohode uvidis ufonca tiez 😵
@usacek79 juuuj....skoda, ze si tu foto zabudla 🙂 no, ja uz som hlavicku a chvostik videla, len na youtube, co som pozerala videa z 10tt, tak tam uz sa normalne babo mrvilo a kyvalo ruckami a nozkami...to asi od kvality utz zalezi 🙂 no dobre, pojdem na buduci tyzden a ked bude vsetko OK, tak aspon mesiac a pol im nedovolim, sparat sa vo mne, necham bejbatko, nech si v pokoji rastie 🙂 teraz si uz bola aj na tie krvne testy? Mne povedali, ze mi budu brat viac ampuliek krvi na nejake testy...to este len budu nervy 😀
@gorka mna tento tyzden tiez chytila zrava nemoc 😀 😀 😀 a uzivam si to velmi....ked neostanem hladna a jem casto, som OK, tak sa vytesujem 🙂
@11miuska11 u mna je to cudne,ze mne zacne byt zle naobed a niekedy to trva cely den,inokedy prejde navecer a potom by som sezrala aj tanier 😀
@usacek79 Gratulujem a drzim palce! DAKUJEM za vysvetlenie ja mam tu istu doktorku ako Meggie ju vcera tiez vyplasila na ultrazvuku.Nechces byt moja gynekologicka?. 😉 Zozrala som polku meninovej bonboniery tak uz som kludna.🙂

@mamamonika neboj ja ked som bola v 8tt na sone koli spineniu tak ma ukludnila ze je to v poriadku ze je tam mali hematon s ktoreho jemne spinim ale ze neni niaky velky ze sa nemusim obavat bala som sa lebo takto som spinila ked som potratila a ten termin tym ze mas nepravidelny menzes tak tam sa to kludne moze posunut aj o 2 tyzdne ja som tiez taky priklad podla menzesu mi vyratala termin na 1,12 a podla sona zatial 8.12 a to este moze posunut v tom 10 az 12t je to take najpresnejsie