Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@mamamonika Júj moja tak to ma mrzí. TTá naša lekárka teda vie potešiť! Ja to nechápem. Aspoň ti to nejako ľudsky povedala? Inak všetko naj k včerajším meninkám. Nestresuj sa, viem, je to ťažké, hádam bude všetko v poriadku. Ja si tiež nahováram, že ešte žiadne šijové zhrubnutie nemohla vidieť, že je na to skoro...
ahojte kinderká, ked si ma ešte niektorá pamätáte tak vás chcem len informovat že už k vám nepatrím 😢 , pred týždnom som sa vrátila z nemocnice, drobček nás opustil v 9 týždni, nebilo mu srdiečko, bolo to tažké ale pomaličky som sa s tým zmierila, asi to tak malo byt, radšej takto akoby mali byt neskor problemy. teraz sa vraciam do starých kolají, a začínam planovat dalšie tehu tak za pol roka 😀 😅 . ešte že mám doma moje dve lásky z ktorých sa velmi teším 😅.
vám všetkým velmi velmi silno držím palečky a prajem vám aj vaším drobčekom vela zdravíčka a bezproblemove ukončenie tehotenstva porodom v decembri 😉 😉 😉 😅 🙂 @usacek79
@meggie.sk je to lahke - AKOZE sa kazdych 7 rokov meni krv... Ty mas 33 rokov, takze naposledy sa ti "menila" v 28rokoch, teda teraz mas 5rocnu krv. Ak ma tvoj muz dajme tomu 35 rokov, tak sa mu meni prave tento rok, teda ma mladsiu krv - je uplne cerstva.. Ak by mal 34 rokov, tak ma jeho krv 6 rokov, takze by bola o rok starsia, ako tvoja...
ale je to strasny blabol, mojej mame, jej sestre atd to VOBEC nevyslo, presne naopak mali deti, ako by tato krv "predpovedala"
ahojte, mozem sa k vam pridat? k lekarke idem az zajtra, tak snad bude vsetko ok
Ahojte zienky 🙂 Tak ja som dnes bola na stretnuti s midwife a vypisali sme kartu. 🙂 Dala mi papiere a v piatok rano idem na krv . a 4.6 na prve sono 🙂 To by som mala byt 12+3 🙂 juchuuuu 🙂 uz teraz sa neviem dockat .
@usacek79 Veeelmi sa tesim a zelam ti len to naj ! 🙂 len mi tak srdce od radosti podskocilo ked som si precitala co si pisala. Len tak dalej !!!! 🙂 juj zelaaam Ti to ! 🙂
@anglicanka1981
@vanda8 sup sup do sukromky baby a prosim si udaje do tabulky decembrovciatiek😉
VEK
DATUM PORODU (podla ms sa riadime zatial)
TIP na pohlavie babatka
MIESTO PORODU
@usacek79 ako by som sa, prosim ta, mohla pridat do sukromnej temy? Nejak sa moc nevyznam.
@usacek79 aj ja dakujem krasne 🙂 Pocuj ty mi urcite poradis . Ta por.sestra mi odporucala dat sa zaockovat proti chripke.. Ja som zatial nesuhlasila, lebo ja casto nie som chora. No ze si to mam rozmysliet ze je to vraj dobre. No ja som na 99 % v tom ze to nepotrebujem. co ty na to?
Ahojte,mozem sa pridat?Som v 8 tt 🙂
@anglicanka1981 uz si v nej 😉 o stranku dozadu najdes link, na ten len klikni 🙂
@vanda8 no to sa pytas tej pravej 😀 ja som ABSOLTUNE PROTI ockovaniu, nebudem ockovat ani moje dieta povinnymi vakcinami... takze ja ti hovorim, ze posledne, co teraz potrebujes, je nechat si pichnut virus chripky.. 🙄
toboz ked je chripkova sezona bezpecne za nami a ta dalsia je v nedohladne 😉
ale pod do sukromky uz 😉
@jukatka pridala som ta tiez do sukromky 😉
Ahojte, na nebi pribudla jedna malinkata hviezdicka. V 8tt jsme ztraili nase malinke. Prajem Vam vela stastia.
@tuqanqa To je mi luto,viem,co prezivas mne sa to stalo v januari. NEBOJ urcite sa ti podari znova otehotniet a na buduce to vyjde. DRZKAJ SA!

@usacek79 juuuuj, som rada, že všetko je tak, ako má byť!!!! malý bojovník sa prejavil, srdečne gratuluje a držím prsty... posielam do IP moje udaje.. :-*