icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

royalka
21. máj 2013

@janina999 áno, ja už som ho absolvovala. A na ďalšie idem 13.6. Tak držím palce ,nech máme všetko v poriadku. 🙂

janina999
21. máj 2013

Ďakujem,mám trošku obavy zo zajtrajška, asi mám fóbiu na biele plášte🙂, inak volám sa Jana, toto je moje druhé tehotenstvo mám 14r. dcéru

bailadora22
22. máj 2013

Ahojte pridavam sa k Vam 🙂 termin 6. decembra ...a zatial vsetko v poriadku si nazivame 🙂

usacek79
22. máj 2013

@bailadora22 ahoj, tak aj teba som zapisala do sukromnej temy, my uz diskutujeme tam, tato tema uz velmi nefunguje 😅

marinoe
23. máj 2013

ahojte aj ja mám termín v decembri 24.12.2013 🙂

perlla
23. máj 2013

@p_etrisha Ahoj, ja som na tom rovnako. prvé sono mám až v 12tt a ak som to správne pochopila, tak je to rovno skríning. krv mi už ale brala 2x (HCG, toxopl, hepatit, AIDS..) a všetko je ok. ja som to ale už nevydržala a keďže mám možnosť, urobila som si sono v robote 🙂. podľa mňa sa nemusíš báť. ak sa cítiš v pohode, tak to sono stačí neskôr.

majkabr
23. máj 2013

Ahojte babenky ja mám termín pôrodu 24.12.2013 je tu niekto taký ešte??

kasiska
24. máj 2013

ahojky! mne to vychádza na 14.12.2013 🙂 môžem sa teda pridať ? 🙂

veliiii
24. máj 2013

aj ja mám termín 14.12.2013, ako sa cítite? 🙂

aminka3
24. máj 2013

ahojte, tak aj ja sem patrim, termín máme na 5.12, 😅
tesim tesim 🙂

petulawink
25. máj 2013

ahoj maminky🙂..ja sa tiez k vam pridavam🙂, termin mam na december 17teho,tak dufam, ze to bude o nieco skor,aby sme na Vianoce boli styria🙂, ako sa inac vsetky citite,mate chut do jedla, ja sa musim nutit,ale tak to je normalne,ale uz sa tesim straaasne na sono a nech viem co to bude:D

47ala47
25. máj 2013

Ahojte..aj mne test vysiel hned...termin mam vyratany na 19.12. len dufam, ze nestravime vianoce v nemocnici...ale krasny darcek pod stromcek 🙂

xevulax
25. máj 2013

Ahojte, my máme termín 23.12. cakame dvojicky, doma máme 9 mesačnú dcérku, tak budeme mať čo robiť pri 3 tak malých deťoch. Inak ako čítam, už máte za sebou ultrazvuky a odbery, ja som odber este nemala a najbližšie idem k dr. Až ked budem 11+0 takže posledný deň v 11.týždni. Dosť neskoro sa mi to zdá. No uvidíme, snáď dopadne dobre 🙂🙂 inak baby, ako priberate? Ja som zatiaľ kilo schudla. Je mi tó až divne, lebo pri malej som už veľa pribrala do 10.tt, ale zase po nej mi zostalo 25kg.

povuma
27. máj 2013

@xevulax gratulujem k dvojickam 😎 s tým chudnutím sa netráp, ja som v 13tom týždni a mám -3kg, i ked nevraciam, nejak mi rýchlo spaluje, v prvom trimestri je chudnutie normálne, priberat ti stači na konci tehotenstva...pokial normálne zdravo ješ, tak sa nič vážne nedeje.... 🙂 a jedno kilo to nič nie je...

xevulax
27. máj 2013

@povuma ďakujem 🙂🙂 ja sa nejak extra nestresujem, že nepriberam, bo mám dosť vysokú váhu, takže je tó len fajn. Možno po pôrode budem este menej vážiť, hahaha. S tým stravovaním tó je horšie. Môj jedálniček má na milé od zdravého. Jem tak 3-4x denne, ale ovocie zelenina nula bodov. Ak nerátam nejaké jahody, melon, občas jablko. Zeleninu milujem, ale teraz mi nechutí. Vlastne mne nechutí vôbec nic. Keby nemusím ani nejem. Väčšinou raňajky hodím rohlik, obed normálny a večeru podľa toho čo žalúdok dovolí zjesť. Ja veľmi nezvraciam ,ale mi je strašne zle. Pri dcére som vracala od začiatku až do konca tehotenstva, pričom zle mi bolo do konca 5. Mesiaca. Ach jaj. Už aby boli malicki na svete a už nikdy viac nechcem byť tehotná. Už mi stačilo. 🙂

adrianai
27. máj 2013

Ahojte babule,
ak môžem pridám sa k vám 🙂 Termín mám 22.12, už sa veľmi teším na nemocničné Vianoce 😀 , ale tak možno nám drobec dopraje a bude to skôr alebo neskôr.. Zajtra idem gyndošovi, dúfam, že už aj mne poberie odbery a pod., priznám sa, že teraz som trochu neistá, lebo pri malej som bola na rizikovom a bola som častejšie sledovaná a aspoň som vedela, že je všetko ok...teraz len čakám a čakám...
chcem sa spýtať, tiež vás pobolieva podbruško? Mňa teda doteraz len tak mierne, ale posledné 3 dni je to chvíľami dosť intenzívne, potom to opäť prejde...uvídím, čo zajtra lekár...Inak ja patrím do skupiny tehuliek, čo im je stále zle - celodenne, našťastie nezvraciam (to stráášne neznášam), ale niekedy mám už naozaj dosť...Už aby to pomaly prešlo 😉
A pozerám, že väčšina už doma máte drobca, už ich aj pomaly pripravujete na súrodenca? Ja som našej povedala, hlavne nech dáva pozor na bruško, lebo rada sa túli a pokopkáva pri zaspávaní, no občas ma premknú obavy ako to len s nami bude 😀

zuzu00
27. máj 2013

Ahojte, ja mám termín podla PM vypočítaný na 28.12. Zajtra idem na tretí ultrazvuk. je to normálne? Gynekolog mi tvrdí, že som riziková, ale ja žiadne problémy nemám.

usacek79
27. máj 2013

@marinoe
@perlla
@majkabr
@kasiska
@veliiii
@aminka3
@petulawink
@47ala47
@xevulax
@adrianai
@zuzu00 baby, kde ste sa tak zrazu vyrojili 😀 my uz diskutujeme v sukromke, podte tam, pridavam vas 😉

lacamada
28. máj 2013

ahojte, ja sa tiež pridávam, termín 19.12.2013. Dnes som bola pre výsledky prvých odberov a okrem toho, že mám maternicu vzadu(čo som mala aj pri prvom dieťatku), som sa dnes dozvedela, že sa mi niečo zmenilo v krvnej skupine. Dostala som nejaký lajster, s tým musím stále chodiť, lebo keby niečo, aby vedeli akú krvnú skupinu mi majú dať.... Vytvorila sa mi nejaká protilátka.... TAk neviem, hádam to bude v poho....Vraj na bábo to nemá žiaden vplyv.

petra__m
30. máj 2013

ahojte, ak mozem, tiez sa pridavam, termin mam 15.12., prvy ultrazvuk mame za sebou, buduci tyzden ideme na druhy do GYN-FIVu. Bude to uz NT screening v 13-tom tyzdni. Mam trochu obavy, lebo som brala penicilin.

kraska66
30. máj 2013

Ahojte , tiež by som sa rada pridala...moje bábo má termín narodenia 17.12. , viem že je to zatiaľ len orientačný termín, ale zrejme to stíham ešte v tomto vianočnom mesiaci. Sranda je, že ja sama som narodená 20.12., bolo by vtipné ak by som porodila na vlastné narodeniny - bol by to asi ten najkrajší darček, ale zrejme by som už nestihla vlastnú narodeninovú oslavu 😀

puss02
1. jún 2013

ahojte aj ja sa pridavam k vam aj ked neviem ci to este stihnem lebo mam termin zatial vyratany na 31.12.2013 ale aspon si ho vsetci zapamataju 🙂

sisulik82
7. jún 2013

aj ja by som sa rada pridala k vam🙂

paparkam
10. jún 2013

Ahojte ja mam termin 4.12.2013 je to moje druhe teh. Mam 13r. Dceru, aj ja by som sa rada pridala k vam 🙂

alenka210
11. jún 2013

Ahojte, môžem sa aj ja pridať, termín mam 22.12. 🙂

angie2601
11. jún 2013

môžem sa aj ja pridať k Vám? termín mám 18.12.

vindiska
11. jún 2013

@usacek79 ahoj, mozem sa pridat do sukromky?

nina88
13. jún 2013

Ahojte, nenašla som tak na rychlo tému január,tak sa popytam u vás. Prosim vás,máte niektorá take,že ked dlhšie chodíte alebo stojíte vás boli brucho?

bobozoziliny
14. jún 2013

Ahojte, mate už za sebou skrining.testy??

lejka11
14. jún 2013

Ahojte decembrovky;)))ja mam termin 17.12.2013;)))mame uz za sebou prvy ultrazvuk....;)