Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
ahojte babule, je tu niektorá ktorá má termín na 17. decembra a bude rodiť v Banskej Bystrici ?🙂
@lejka11
@bobozoziliny baby, tato skupina v podstate nefunguje, sme vsetky presunute v sukromke, ak chcete pridat do nej, dajte mi vediet 😉
Rada sa pridám 🙂
nina88 ano je to normalne, u mna staci,ze povysavam alebo navarim a musim si odychnut,lebo sa citim ako keby som cele dni pole orala a pritom som nic take nespravila...
schvarzy- ja som z BB 🙂 a tiez mam termin na 17🙂
Nie je tu náhodou niektorá s Decembrovým termínom z Košíc?🙂) Mňa to čaká 4.12:)
paparkam -poznám,ja som ešte zatiaľ zo Sene,takže neisme tak ďaleko od seba🙂
Ahojte,môžem sa k Vám pridať? termín mám na 4.12:)
Ahojte, ako vam dopadol kombinovany screening? ide niektora z vas na amniocentezu?
@bimba01 myslis kombinovany v pvom trimestri (NT + krv) alebo tripple?
maloktora uz bola na tripple, vacsina to absolvuje v najblizsich dnoch, tyzdnoch...
ja urcite na zaklade tripple na amnio nepojdem - je to nezmyselny, nespolahlivy test, ktory s uz pomaly nikde vo svete nerobi... mne uplne staci, ze mi vysiel ukazkovo NTscreening a krv prvotrimestralna 😉 tento test ma 85% spolahlivost, na rozdiel od 65% tripple 😠
inak tato diskusia uz moc nefunguje, 130 decembroviek je v sukromke, tam to zije, pridam ta tam 😉
@bimba01 a presne na to su dobre tripple testy 😠 kolko ja poznam zien, co sa rutili po tripple, isli na amniocentezu a ziadnej z nich sa napokon podozrenie nepotvrdilo (z tych, co poznam tu z mk aj nazivo..) 😠 aj moj gynekolog uznal, ze tripple su uplny nezmysel, ze ich naozaj uz skoro nikde na zapade nerobia, len tu sa toho drzia ako hluchy dveri - mamicky potom idu na amnio a peniazky lekarom pekne pribudaju 😠 naozaj to neries, podstatny je kombi test prvotrimestralny + morfologicky utz, ak su tie dobre, tak je vsetko dobre 😉 naozaj!
Ahojte babenky decembrovky koľko cm malo Vaše bábo keď ste mali presne 13 tt??? Lebo moje ma 6,3 a neviem či by nemalo byť vačšie??
Ahojte tak aj ja sa ku Vám pridávam 🙂
Ahojte dnes mi posunuli termín na 17.12.2013,môžem sa pridať? 🙂
Tehuľky pozývam vás vo štvrtok 4.7.2013 o 20,00 do Kvapky v Trnave na Slnečnej ulici na ďalší cyklus prednášok certifikovanej duly a certifikovanej laktačnej poradkyne. Pripravíme sa na dojčenie, porozprávame o prirodzenom pôrode, bondingu, preberieme nemedikamentózne úľavové techniky k pôrodu a iné pre vás zaujímavé informácie. Súčasťou prednášok býva i stretnutie s lekárkou fyzioterapeutkou, ktorá porozpráva o výhodách fyziologického nosenia detí. Prídite sa stretnúť s inými tehotnými a načerpať nové poznatky.
Môžete sa prihlásiť podľa pokynov na http://www.klubkvapka.sk/tehotne , alebo iba prísť bez nahlášky.Teším sa na vás.
@usacek79 poprosim ta, ak chces , pridaj moju pozvanku aj do sukromky 🙂
Ahojte. Rada by som sa pridala k stáliciam aspoň takto virtuálne sa teda podelím o moje komplikovanejšie začiatky 🙂 Mám 27 rokov, termín mám na Silvestra 31.12.2013 som práve 13+2. S partnerom sme po dieťatku veľmi túžili a podarilo sa nám to už v druhý mesiac snaženia. Nakoľko sa mi už predtým s iným partnerom nedarilo otehotnieť 5 rokov, viete si predstaviť, aké som prežívala výbuchy radosti a nesmierneho šťastia. Začiatky od 7 do 12-teho týždňa boli dosť ťažké, von zo mňa vyšlo absolútne všetko a celý 8-mi a 12-ty týždeň som strávila v nemocnici prvý krát krvácanie, druhý krát krvácanie + infúzie, nakoľko som schudla od začiatku 3 kilá. Momentálne som v stave že od začiatku som na pn a jediné čo mi lekári dovolili je ísť sa osprchovať a ísť na záchod a aj to pod dozorom v prípade krvácania... Myslím že každú chvíľku sa mi spravia preležaniny, ale pokiaľ je moje ňunátko v poriadku, vydržím a odležím to až do konca. Už som sa skúšala aj ísť prejsť, ale moje obavy sa potvrdili a hneď začnem špiniť, preto už radšej neriskujem a len ležím. S pohľadu toho že som pred tým bola až príliš aktívna ma to dosť ubíja, ale keď si predstavím 6 mojích spolubojovateliek v nemocnici a z nich 5 už potratilo. Snažím sa naozaj byť v kľude, čo je niekedy pri tých hormónoch ťažké a všetko hlavne také zlé správy vnímam dosť citlivo 🙂 Už som sa asi moc rozpísala. Miška
Ahojte...Ja mám termín 16.12.2013, takže ak všetko pôjde tak, ako má, naše dieťatko budeme mať pod vianočným stromčekom. Len nech je zdravučké...

@nina88 na januar je Januárovky 2014 🙂
baby ked podla PM mam predpokladany porod 6.1. ale podla plodu 22.12. ?? to moze byt taky velky rozdiel? ze tam nema kalendar? ci co tak rychlo rastie