Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
Fuuuuuha baby,ale vas pribudlo.vsetky vitajte.
Inac,to je pravda,ze sa ziadna z nas nehrnie k lekarovi.som zvedava,ktora bude prva 🙂
jejda, to fakt je tu uz december 2013? mne tiez vysiel pozitivny test a termin vychadza na 7.12., no este som nebola u lekara, mam ist az za dva tyzdne, tak potom sa pridam 🙂)) ak to teda vyjde 😉
@marhulka13
Vidim, ze sa vsetky vyjadrujeme zatial velmi opatrne o fazulkach v brusku 😉 Tak nech to vyjde! 😉
@naja94 takja hej, lebo uz som to raz takto mala a napokon lekar zistil len cysty a zrasty, nie tehu. tak teraz som v tešení velmi opatrna, nech sa zase nesklamem....
Inak, dievcata, ktore kavickujete... Ako s kavou? Nepijete? Ja si raz denne robim instantnu 2 v 1, tak vari tym neskodim babatku... Mne aj moj gynekolog odobril kavu raz denne, ked sa ho na to pytala na zaciatku prveho tehotenstva...
@marhulka13
To vazne? A mas aj nejake tehu priznaky? Ak ano, tak by to malo byt v poriadku a si tehotna 😉
@naja94 nemam ziadne priznaky, no ani pri prvom tehotenstve som nemala priznaky ziadne. Vtedy som dostala vypoved v praci a tak sme sa rozhodli, ze teraz na dieta nie je cas a sla som si dat predpisat HAK. a prehliadka dopadla tak, ze som bola uz v 13 tt. kramy mi nikdy nechodia pravidelne, niekedy ani nedostanem
@marhulka13 ahojky. ked ti minule zistili ze to nie je tehu ale cysty. tak ako to prebiehalo? mala si testy silne? silnela ciarka? inak gratulujem 🙂
@naja94 mne v prvom tehu kazal pit aj dve kavy denne, mala som hrozne nizky tlak. ja normalne pijem kavu a aj budem, ak mi pride chut 🙂)
@bokroska jej aj ja si davam jednu kavu rao a druhu Caro,to sa odporuca aj tehotnym.pri prvom som kavu vobec nepila,nechutila mi..
@naja94 my me mali problem aj s prikramami..najprv bolo vsetko super,pusu otvaral a po 2 tyzdnoch ako keby utalo..vsetko nasilu..ale keksiky a podobne veci to nemusim nutit..a aj neskoro zacalpapat sam-az v 2 rokoch tiez z donutenia,obliekanie samostatne z donutenia aj tak sa uplne sam neoblecie..on proste veci co moze robit ho nebavia aco nemusi alebo nemoze tak do toho sa hrnie...
@gorka to mi aj znama vravela ze na prvom som sa naucila a hlavne poucila a druhe bude lepie.ale som vazne pucena aj so stravou,ja som tak vsetko sledovala co moze a co nie a ked uz mohol to alebo to tak som zistila ze to nechce..ale moj nikdy nebol taky ze by ma nenechal najest,zeby sa mi capal po tanieri..ja som cakala kedy to uz pride a doteraz ho netankuje ked ja jem..
@usacek79 tak to mooooc drzim palce....🙂
@naja94 ja kavu pijem..pri malom mi nechutila ale teraz mi zatial chuti,mam nizky tlak,ked cupim a postavim sa tak sa musim pridrzat steny aby som nespadla..
@marhulka13 vitaj 🙂
@usacek79 Ale anooo 🙂 Termin na Mikulasa 🙂
@naja94 Kazdej z nas zelam, nech sa `drzi` ta fazulka v brusku 🙂 A nech mame predvianocne darceky-male uzlicky stastne doma potom 🙂
@bokroska Mne dr pri prvom povedal, ze neprestavat pit kavu, len obmedzit. Ak je mamina kavickarka, skor skodi, ak prestane. Takze som pila jednu rano. Teraz taky tak 🙂
Babulky ja som už bola a zatiaľ bolo iba bublinku vidieť tak idem až za 2 týždne už by mohlo aj srdiečko byt vidieť 🙂
@usacek79 ahoj 🙂
..par krat sme si pisali, len neviem ci si pamatas 😉 nevadi ak nie 🙂 ale kvoli comu pisem..chcem ti zagratulovat k tehu 😵 a popriat nech ste na Vianoce traja 😵 vela stastia 😵 😵 😵
Ahojte, tiez sa pridavam, verim ze nie predcasne, kedze ciarka silnie🙂 som 4+0 a termin vychadza 14.12.
Doteraz som bola len citatelka, nechcem nic zakriknut, v novembri sme prisli o fazulku...drzim palce vsetkym maminkam
@usacek79 ahoj, chcela som ti zlozit poklonu, sice ta nepoznam ale mam pocit z tvojich prispevkov ze si velmi statocna, nie len preto co mas za sebou, ale hlavne koli tomu aka si napriek vsetkemu pozitivna a rozdavas z toho aj ostatnym🙂
Viem aka je to bezmocnost prist o malicke iba raz a teraz mam co robit aby som nemyslela na najhorsie, ale budem si brat z teba priklad🙂 takze dakujem a strasne moc drzim palce.
@slniecko77 dakujeeeem slniecko, velmi si to vazim, ze takto "osobne" mi prajes 🙂 nick si pamatam, len si uz celkom nepamatam, o com sme si pisali 😉 ale verim, ze sa dari a zelam tiez vsetko NAJ 😵
@emamama juuuj, to je take mile! 😵 no ja som taky nenapravitelny optimista, to tu o mne mnohe baby na mk vedia, proste vzdy sa treba pozerat do ruzovej buducnosti a neplakat nad rozliatym mliekom 😉 ved to nema ani zmysel.. 😅
tak nam zelam, aby sme sa mohli v decembri vsetky rozplyvat stastim nad dokrcenymi uzlickami lasky 😵 🙂
Ahojte baby ..ja sa tiez tak opatrne pridavam k Vam...Som 4+ 6 a zatial bolo brane len hcg (v utorok 4063)..tak to snad tentokrat vyjde..po prvom bezproblemovom tehu sme 3x prisli o babo a potom marne snazenie..Teraz som chytila nadchu ako pred rokom, kedy som o babo prisla v 7.tyzdni, tak verim, ze sa to nezopakuje ..Viete mi nieco poradit na tu nadchu? dik
@sosinkairl no mala som strašnú žravosť po syroch, na šupu som si kupovala aj tri druhy 😀 potom ma bolelo v podbrušku, ako keď by mala prísť ms, ale to aj skôr ma bolelo..a to sa mi stalo aj pri prvej dcére, že skoro prišli bolesti...no a ešte som mala taký zvýšený výtok, nezvyčajný a nejak mi bolo na blba...a som si značila do mobilu čo a ako, tak som vedela, že niečo sa robí...😀
No sa teším s tebou, že sa zadarilo 🙂 Nám sa v podstate zadarilo na prvý šup, čo som aj prekvapená 😀 No veru, to bude mikuláš 😀 Ja som z TT-priamo...
@katy633 vitáj medzi nami 😉
Dik usacek 🙂79 ..ked som si tu hodnotu porovnala s tymi na nete,tak mi to tak nejako vychadzalo na 4-5 tyzden, len teraz po nadche mam pocit, ze ma prsia menej bolia, mam trochu citlive akurat bradavky, inak nic...tak neviem, co to znamena...neviem, ci prsia maju boliet viac a byt viac citlive ...??

@katy633 vitaj, drzime si palce! 😵