icon

Dátum pôrodu jún - júl 2016

taly215
3. nov 2015

Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵

ddka
27. apr 2016

@michalka011 ja tam nikoho z lekárov nepoznám, tak sa nechám prekvapiť :D aj ja chodím ešte do práce, ale mám to cca 2 zastávky do nemocnice, tak chodievam aj cvičiť. Verím tomu, že druhý pôrod je lepší ako prvý, aj keď mňa teraz čaká prvý, tak ti nie je moc povzbudivé :D

miskahryzka8
27. apr 2016

@michalka011 ahoj ja idem do Ruzinova tiez s druhym som 31tt ale maly je velky na 32tt takze mozno sa tam aj stretneme ;), ja som mala prveho cisarskym nebol otoceny, ale uz je to 6 rokvo, druhy uz je otoceny, ale chcela by somradsej cisarsky, lebo uz som mala tade laparoskopicky operovanu aj cystu aj slepak, 3 jazvy na sebe, ale malicke v pohode, len mam respekt. nech sa mi nepotrhaju a mala som zazmluvnenu doktorku Otapkovu-vlckovu, chcela by som aj teraz, akurat jej bduem v pondelok volat ci sa da, pevne dufam ze ano 🙂, teba bude rodit primar, co chodis do senca? Tam ordinuje raz do tyzdna aj ta moaj doktorka, ale gynekologicke chodim inam....
@ddka ahoj ja som s prvym predcvicovala zmbu naposledy dva dni pred porodom a teraz este tiez predcvicujem dva krat do tyzdna, tak super ze cvicis, ja som bola po porode aj vdaka tomu podla mna rychlo fit, klop,klo,klop som hend po cisarskom v pohode behala uz po chodbach :D aj som sa rychlo vratila do formy a zacala cvicit zase, dufm ze to aj teraz tak bude 🙂, ty ams vybraneho doktora?

michalka011
27. apr 2016

@ddka tak ja som V podstate aj prvý mala rýchly do dvoch hodín bol vonku...

michalka011
27. apr 2016

@miskahryzka8 aj ja som mala Otapkovu zazmluvnenu pri prvom pôrode, teraz som sa rozhodla že nikoho si nebudem zazmluvnovat, hej chodím do Senca

miskahryzka8
27. apr 2016

@michalka011 no kebyze neriesim ten cisarsky, tak si ani ja nezazmluvnujem, v Ruzinove su vraj vsetci porodnici dobri, ja som mala ju spolu s Kozelkovou inak a boli fakt super 🙂

michalka011
27. apr 2016

@miskahryzka8 tiež som počula že všetci sú tam dobrý, tak dúfam že všetko bude OK

kuuriatko
9. máj 2016

nejaka tehulka z kosic? 🙂 ja mam termin 4.6.2016

jannullka1
9. máj 2016

Ahojte, tie čo máte termín v júli poprípade úplne koncom júna, tvrdne vám často brucho? Aj zo 20x za deň? Mám ho vtedy ozaj tvrdé ako skala aj vyše 20 sekúnd vkuse.

jakobsapple1
10. máj 2016

@miskahryzka8 Prosim a akym spôsobom riesite cisarsky? pytam sa lebo aj ja sa to snazim riesit ale zatial aj ked mam aj vek aj zdravotnu indikaciu som sa s nikym nedohodla. Lekar, ktoreho som oslovila sa tvaril skor odmietavo. Hoci ma vlani operoval na myom. Takze neviem o co tam presne ide. Viac ludi mi povedalo ze to chce 300 e do obalky a bude menej odmietavy. Mozme si pripadne napisat aj sukromnu spravu.

lulucika
10. máj 2016

Ahojte je tu niekto 20.jul termin okres galanta 🙂 🙂

jarmilasemankova
10. máj 2016

@jannullka1 Ahoj tiež to mam tak že mi začína tvrdnut brucho ...

jarmilasemankova
10. máj 2016

@kuuriatko Ahoj ja mam termín 28 júna no bývam v Trebišove už pol roka keďže sme sa s manželom zobrali nedávno ale doteraz som žila aj vyrastala v Košiciach takže do Ke chodievam keďže tam mam rodinu

jannullka1
10. máj 2016

@jarmilasemankova ahoj, mne tvrdne už vyše mesiaca ale nebolo to tak často za deň ako teraz.

jarmilasemankova
10. máj 2016

@jannullka1 však to ani u mňa to tak nebolo často ale to preto lebo sa už blíži pôrod a čím bábo viac rastie tým ma aj silnejšie kosti a klby

13zuzka
11. máj 2016

ahoj ja začinam 34tt a brucho mi tvrdne už zo dva mesiace. beriem magnezium 3x denne. tak sa snažim viacej oddychovať 🙂

jarmilasemankova
11. máj 2016

@13zuzka Ahoj aj mne už asi tak 2 a pol mesiaca tvrdne a beriem aj magnézium aj kyselinu listovu raz denne ale nie stále zaberajú tie lieky

13zuzka
11. máj 2016

@jarmilasemankova no aj mne tak pomahaju ale viac menej je to lepšie ked lezim a malo chodim.ale mozno keby sme to nebrali bolo by to inak s nami 😉 a tu kyselinu listovu mi po troch mesiacoch vysadil vraj to nemam brat ze je to uz zbytočne že najviac to potrebujes pred otehotenim ked sa vyvija zaklad mozok ,takže nemusis to brat pozri aj po internete tak pisali aj baby.. 🙂

13zuzka
11. máj 2016

@jarmilasemankova a vidim že termin mas skoro ako ja 🙂 ja mam 29,6 😉 a čo čakate?my dievčatko.. 😉 a rodiť budeš riadne?

jarmilasemankova
11. máj 2016

@13zuzka Hej to som aj ja čítala o tej kyseline listovej. ..veru lepšie je oddychovať

13zuzka
11. máj 2016

@jannullka1 veru dakedy aj 20x ☹ ale dr.povedal že už je to teraz normalne 😉 len nesmu boliet a byť viac ako 10x.chiii

13zuzka
11. máj 2016

@jarmilasemankova a oddychuješ?

jarmilasemankova
11. máj 2016

@13zuzka tak ja mam termín 28 júna 🙂 jaká náhoda :D .. A my tiež dievčatko čakáme už máte aj meno ? ...tak gynekológ mi vravel že všetko je v poriadku tak by som mala rodiť riadne pokiaľ nebudú nejaké komplikácie pri pôrode alebo nebude zle otočena a ty ako budeš rodiť?

13zuzka
11. máj 2016

@jarmilasemankova mame meno Emmka a koli chrbtici idem cisarskym.. 😉 aj ja mam krčok v poriadku tak som rada 🙂 a otočena uz je 🙂

jarmilasemankova
11. máj 2016

Tak to máš dobre tak ja idem ešte na poslednú poradňu ku gynekológovi tak som zvedavá čo mi povie 🙂 ... tak to máš dobre a pekne meno 🙂

13zuzka
11. máj 2016

@jarmilasemankova a vy ake meno? 🙂

jarmilasemankova
11. máj 2016

@13zuzka my dávame meno Samanta

13zuzka
11. máj 2016

wau take nezvyčajne 😉

jarmilasemankova
12. máj 2016

@13zuzka tak také sa nám zapáčilo

13zuzka
12. máj 2016

@jarmilasemankova potom daj vediet ako si na tom.Kľudne napis aj správu 🙂

miskahryzka8
12. máj 2016

@jakobsapple1 no mna rodila doktorka prvy cisarsky lebo maly bol KP otoceny, ja som mu mala oficialne zazmluvnenu cez nemocnicu, to sa tiez plati 300 Eur, ked Vas doktor je takyto neochotny vyberte si ineho a miesto do vacku so oficialne zazmluvnite doktora, stoji to zazmluvnenie myslim vsade 300 Eur mimo BA mozno aj menej 🙂 no a k druhemu si ju chcem zase zazmluvnit, idem k nej prvy krat k tomuto porodu buduci tyzden, maly je otoceny a mam medzi porodnmi 6 rokov, tak uvidime co povie 🙂
Ale ked mate aj zdravotne indikacie aj vek, tak nemyslim ze by to mal byt problem, ako pise odporucam oficialne zazmluvnit ineho doktora teda, drzim palce 🙂