Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
@isabelle82 tak to mas super. Ja som mala abbord incompletus......takze kyret. No a teraz sa nam zadarilo skor ako lekar povolil, tak uvidime ako to dopadne. Budeme si drzat palce 🙂
@matamk aj ja v 8tt. Ale doktorka mi povedala nech nejdem ze lepsie ak to zvladnem doma. Lebo ak pojdem hned ma daju na kyret a zbytocnd hrozi zapal a podobne. Ze nech pridem na sono ked dokrvacam. Po 7 dnoch bolo po vsetkom a sono uplne krasne ciste a doktorka kazala hned snazilkovat. Lebo vies ako sa vravi rola pohnojena. Tak hadam sa to uz nezopakuje.
@isabelle82 no ja som po 7 dnoch stale nemala cistu maternicu a velke krce, takze museli kyretovat. Inak tiez 8 tt. Tak snad druhy pokus bude uspesny 😉
@matamk tak sme spolubojovnice. Bude. Dobre to bude. Tentokrat to dobojujeme. ☺
Zienky chystate sa niekde na dovolenku teraz na zaciatku tehu? Ja som teraz v 4tt.a velmi by sme chceli ist do Bulharska letecky s detmi len stale vaham ci ist alebo nie.Cez dovolenku budem v 8 tt...poradte viem je to kazdeho vec ako sa rozhodne...
vidím, že mnohé z Vás majú termín na moje narodky 🙂 3.3 🙂 blahoželám 🙂 mne zatiaľ vyšli 2 testy pozitívne a termín na 19.3 🙂 ak všetko vyjde ako má, budeme s mimčom oslavovať spolu narodky 🙂
môžem poprosiť aj ja pridať do súkromky? ďakujem 🙂
a čo je super, práve som sa dozvedela, že aj moja švagriná a naj kamoška sú tehotné a tiež majú termíny v marci 🙂
Pridáte aj mna prosím?chcem vediet ako ste na tom vy a zdieľať aj moje pocity.dakujem
ahojte ...pravdepodobne aj ja budem mat termin v marci ....mozem vas poprosit pridat do sukromnej skupiny ? ďakujem 🙂
Ahojte, ja sem uz nebudem patrit... uvidim kto bude novym spravcom sukromky, tak potom ta babulka vas vsetky popridava uz...posledna pridana myslim bola isabelle82... od zuzmag treba pridavat kto bude chciet ist do sukromky.
@mimi_33 ti ma mrzi. Este som pridana nebola. Stale cakam. Dakujem.
@isabelle82 prepac asi som to poplietla...tak uz je nova spravkyna sukromky.... tak vas prida.
Ahojte mohli by ste pridať aj mna ?🙂 Mam termin tiež v marci 🙂
my mame termin 16.marca, tiez prosim pridat do sukromky 🙂 ..... vo februari som mala MA a kyret, teraz to snad uz zvladneme do konca 🙂
Ahojte aj mne vyšiel termín 3.3.2015 vypočítal mi ho doktor pri prvej návšteve, ale na ultrazvuku nebolo ešte nič vidieť a hcg bolo nizke.O týždeň nato som bola na kontrole a az vtedy bol vidieť vacok.takže aj termín sa posunul o týždeň.teraz som v 6tt
ahojte, tiez mam termin v marci, mozem poprosit o pridanie do sukromky, dakujem 🙂
kde je sukromna uzamknuta tema a ako sa vola? 😕 😕 😕
Ahojte baby,tak dufam,že aj ja sa k vám pridam,včera mi dva testy ukazali dve //. Podľa vypoctu by mal byt termín koncom marca.zatial sa citim celkom dobre,zajtra budem volať k dr.nech mi sa termín na sono.inak keď sa mam priznať,tak včera to bol pre mňa obrovsky sok,ale dnes už je to lepšie 🙂 tak dufam,že to všetky dotiahneme do uspesnych koncov 🙂
ta sukromna skupina sa prosim ako vola ? ...nikde som nic nenasla o marci 2015 .ďakujem
Aj myyy 🙂 baby kto zalozi Marcovky 2015 skupinu? 🙂
Leishmania je správkyňa súkromnej skupiny marcovky 2015, požiadajte ju a pridá vas
Ahojte, aj ja sa k Vam snad pridam casom az ked zisitm nieco viac... 2 poz.testy + diag.test ukazal minuly tyzden v stredu 2-3 a v sobotu som bola u doktorky a povedala ze podla MS som 5+3 len nic nie je vidno, len sliznicu mater.som mala vysoko a robila mi tiez testa vysiel pozitivny. Tak zajtra mam ist na krv snad to bude dobre 🙂
ahojte, vyzerá to tak že sa pridám k vám aj ja 🙂) pridáte ma do skupiny? dakujem
No babenky pozerám , ze každá chce byť v súkromnej diskusii.ja som si vyplnila môj profil.dala tam termín a hneď mi prišla správa, ze som v skupine Marcovky 2015.urobte to aj vy.Inak ako sa cítite? Ja som úplne nafúknutá..ako keby som bola už na "konci" 🙂
@jauzneznam ale to je taka ina skupina marcovky 2015, my mame sukromku kde nik cudzi nekuká 😉

@matamk a ty? Tiez sama doma si to zvladla? Ja som nesla kvoli tomu aby sme mohli hned snazilkovat. A hned po prvej mrche sa zadarilo.