Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
ahojte, poprosim o pridani
Ahoj, aj ja poprosím pridať do súkromnej. Ďakujem 🙂
Ahojte, aj ja poprosim pridat do sukromnej skupiny. vdaka
Ahojte, prosim @leishmania pridas ma tiez do sukromnej marcovej skupiny? dakujem 🙂
Ahojte, aj ja poprosim do sukromnej skupiny marcovky 2015
Ahojte, pridáte ma do vašej skupiny? Ďakujem
Termín mám tak na hrane 08.02- 05.03. takže uvidíme. dnes sme boli na morfo. ultrazvuku, na90% to je dievčatko - už druhé🙂 manžel ostal v miernom šoku, ale snáď to predýcha 🙂
prečo sukromna skupina čo to vobec je a toto je potom čo? 😅
Ahojte ja mam termin 23.3. a rada by som sa pridala do skupiny ;).
ahojte zienky, tiez som marcovka 2015 🙂
3.3.2015 ,ale som sa vás nahľadala🙂
Ahojte maminky,
nie som síce z vašej skupinky, rodila som v marci 2014 🙂, ale ak môžem, rada by som vám ponúkla vecičky po mojom malom Teovi 🙂 Sú to vecičky v super stave, niektoré dokonca ešte aj nové. Pridávam fotky, ak budete mať záujem, kľudne ma kontaktujte. Vecičky predávam za symbolické ceny, mám toho doma veľa a nemám to kde skladovať.
Ďakujem 🙂
@leishmania cauko, pridaj ma prosim, som celkom nova, nechcem svoje tehu preberat verejne
ahojte aj mna pridate? dakujem
ahojte mozem poprosim pridat do sukromnej skupiny marcoviek? dakujem 🙂
aj ja by som sa rada pridala 🙂
prosim pridat do sukromnej skupiny. Dakujem
ahojte, prosím pridať so súkromnej skupiny, dik
ahojte, rada by som sa k Vam pridala do sukromnej skupiny. Dakujem.
Ahojte, aj ja sa hlasim , termin mam 24.3.2015:)
Prosím pridat do sukromnej skupiny , dakujem 🙂
@mimi_33
@leishmania
Ahojte, rada by som sa k Vam pridala do sukromnej skupiny. Dakujem.
@kvetinka2014
@ehv3004
@23lussy23
@23lussy23
zienky ospravedlnujem sa, ze tak neskoro, ale uz ste pridane v sukromke
len vas chcem poprosit, aby ste sa aspon kratko predstavili a potom aspon z casu na cas aj ozvali. mame tam skoro 70 cleniek a aktivne prispieva max. 20 😒
Ahojte, nechystate sa niekto ist rodit na Antolsku tak okolo 5.3.2015?
nechodite na tehotenske prechadzky po Petrzke?
ja mam termin na 19. 3. ak by ste ma pridali to sukromnej skupiny marcovky 2015 budem rada. Dakujem pekne.
Ja mam TP 11 marec 🙂 vcera som vytvorila diskusiu vo fore uz sa to blizi.... ak by ste chceli napiste ohladom tehu porodu pripravy a tak 🙂 tesim sa.

Ahojte kocky aj ja som vo vasej skupine 🙂 aj ked pri kadzej navsteve , mi lekarka dava stale trosku iny termin ktory sa hybe od 27.2 do 9.3 🙂 prosim @leishmania pridas ma tiez do sukromnej marcovej skupinky? dakujeem 🙂 kde sa chystate rodit? Ja planujem satcu 🙂