Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
Ahoj,mne bolo zle uz tyzden pred terminom ms,teraz uz len obcas a tiez som hladna kazde dve hodiny.Obcas sa mi mota hlava,je mi hrozne zima a hlavne stale beham na wc,hroza.A este ma dost bolia prsia.Inak v pohode,unava nie je az taka strasna,aspon zatial.
@besnota Hej hej ja som vždy túžila mať 5 detičiek, tak snáď mi to výjde🙂
Tak mňa zatiaľ len bolí hlava 😒 😠 😀 ale uvidíme, čo donesie čas 😀 😀 😀
Ahojte...tak sa nesmelo pridavam...my budeme tiez marcoví 🙂
@maculiatko28 veru aj ja stale beham na wcko, a tiez mi je zima...
@zuzuzuzu13 mas moj velky obdiv ze mate styri deticky a piate na ceste... ja mam jedneho a aj to mi obcas vlasy z neho stoja. Asi to chce vela trpezlivosti. Ale zase ked je viac deti tak sa aj spolu prehraju.
baby mne je zase stále teplo 🙂 a na wecku som asi 100 krát denne ☹
Ja mam brucho ako balon, vsetko ma tlaci, gatky, nohavice... No brucho ako uz v svrtom mesiaci, prsia m tiez strasne bolia, a raz mi je zima raz hrozne horko, na wc zatial velmi nebeham, pobolieva ma hlava a tiez by som spala a ked mozem tak nespim aj celu noc, a dopoludnia som viac hladna navecer sa to ukludni 🙂
no apriznaky? prestala mi chutik kava s mliekom, chuti mi len cista, v zivote som nejedla stiplave, za tento tyzden som zjedlaa polovicu tuby chili omacky, prsia ma boliaa strasne, brucho obcas ako na ms, zatial mi zle nebyva, len obcas sa tak zamotam, ale neviem ci to pripisovat tehotenstvu, v podstate mi je tak ako pri prvom 🙂
@soffi Tak myslím, že je to úplne jasné 😀 😀 😀 😀 😀
Buduce maminky, GRATULUJEM VAM 🙂 Vsetky sa opatrujte, aby ste to stastne dotiahli do marca. Takto pred rokom som sa tesila aj ja 🙂 porodila som 16.03.2014
Ak by ste mala niektora zaujem (samozrejme po zisteni, ze cakate babu) mam vecicky na predaj. Malinko ponosene, vacsinou znacka NEXT za fajn cenu. Prihodim do albumu.
DRZTE SA a TESIM SA S VAMI....
besnota, maculiatko28, ahojte aj ja sa pridavam s datum 3.3.2015 🙂))))
@1aduliatko1 jeej, vitaj v klube 🙂)
pocujte dievcence ako viete ze ste ttehotne? kazda z testu? alebo ste uz aj boli na sono? lebo mne min, tyzden na sone nebolo vidiet nic,
@soffi ja zatiaľ len podľa testov, mám úplne krásne dve silné //. u lekára som ešte nebola, presne pre toto, aby ma nestrašil, že tam nič nevidí. Na začiatku je to normálne, vraj treba počkať do takého 7 až 8 týždňa, vtedy by už malo byť vidno aj drobca. 😉
zobral by len krv na HCG, a teraz vraj vidno len zvýšenú sliznicu či čo to, alebo gestačný vak... preto chcem ešte počkať, aby ma zbytočne nestresoval.
@soffi a zosilnel ti tehotenský test od posledného? mne po týždni veľmi zosilnel - paličky sú rovnako silné...a HCG rastie každý druhý deň, takže hlavne aby testík neslabol 😉 neboj, bude to dobre, len musíme vydržať, pokiaľ nešpiníš alebo nekrvácaš, je to v pohode 🙂
@1aduliatko1 no ten ktory som pridala bol robeny vcera, poslem pre porovnanie ten prvy, zosilnej jasne
@soffi no by mal vraj silnieť každé dva dni....ale tak máš ho krásne pozitívny...tak neboj 😉 hcg od piatku isto narástlo
kedy ideš na kontrolu?
@soffi jasnéééééé, šak ti krásne zosilnel...neboj 🙂 ono to trvá, kým tam doktor niečo uvidí a uvidíš že to bude fajn 😉
@1aduliatko1 no ja som aj tusila ze to este na sone vidiet nemohol, a keby osm vedela ze som tehu tak tam ani nejdem, aby ma nevylakal 🙂
@soffi musíme ešte vydržať 😉
@1aduliatko1 no ja idem zajtra na odbery a aj po vysledky z vyteru, kedze som tam sla kvoli svrbeniu a paleniu, tak uvidim, ci mi bude robit uz sono ci nieco vidiet alebo nie
@soffi jasné,držím palčeky, potom daj vedieť 🙂 ale podľa mňa musí už vidieť, že je tam gestačný vak
@soffi ja len z testu, ani mne ešte sono nič neukázalo a v pondelok mám prísť na krv🙂
@1aduliatko1 presne aj mne povedala doktorka len zväčšená sliznica zatiaľ...je to ešte skoro aby to bolo vidno

Aj vam byva zle? Mne bolo zo zaciatku ako neprisla MS tak par dni, a odvtedy som stale hladna a brutalne unavena ze by som spala keby sa dalo nonstop.