Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
Ja idem zajtra rano, lebo som dnes trochu spinila ☹ dufam, ze vsetko bude v poriadku.
@1aduliatko1 joj neboj bude dobre, mozno nejaky hematom,
ja som bola dnes, zatial vyzera, ze je fazulka kde ma byt, bolo vidiet aj maly gest.vacok aj taku bodku, samozrejme, nechcel robit este uplne zavery, tie budu ci je vstko ok ak bude akcia srdiecka, to idem o cca 10dni, dal mi kopu liekov - duphaston, magnezium ... a budeme verit 🙂
drzim palce aj ostatnym kockam
ahojte baby, zazrela som tuto temu na nastenke a hned sa mi ozivili vsetky spomienky spred roka 🙂 pred rokom som to este netusila, lebo test som si robila az 19.7., ale uz v takómto case sa "to" tam zrejme zahniezdovalo 🙂 a 10.3. 2014 sa nam naroduíl ten najvacsi zazrak na svete, ktoremu sme dali meno Dianka....akurat som ju ukladala spinkat a chytila ma silna nostalgia, ze nechcem aby rastla tak rychlo ako to ide doteraz ☹
baby vsetkym vam silno drzim palce, aby testiky ktore vam povychadzali boli pravdive a nech vsetky tehotenstva prebiehaju ukazkovo a v marci nech drzite svoje vysnivane batozteky v naruci 😵
@ja1985 krasne si to napisala.... veru babatka rastu velmi rychlo, treba si ich uzivat kazdu minutku... mon maly bude mat o dva mesiace tri roky a ja vobec neviem kedy stihol vyrast, ved len nedavno sa narodil a uz bude z neho skolkar. Leti to! A teda dufam ze nam vsetkym v marci zaplacu babatka v naruci.
Baby poradte... planovali sme teraz na jul nejaky last minute.... a manzel bol v tom ze pojdeme ved nemam ziadne nevolnosti... ale ja mam strach. Keby som bola aspon nejaky 12tt tak uz sme za vodou, ale mam respekt pred lietadlom, a cudzim statom keby nieco. Vy planujete ist teraz niekam? Neviem nakolko je napr vhodne ist aj na menej narocne tury, keby sme isli do Tatier. Aj napr lanovka ci je ok, predsa len tie tlaky vselijake, nahla zmena nadmorskej vysky atd...
@mimi_33 no Ty mi hovor ja som tiež taký stresant 😵 a kontrolu mám až 18.7 😒
@besnota ahoj, dnes doktor nerobil, tak tam pôjdem v pondelok 😉
nie je to silné špinenie, len taký akoby hnedkastý výtok....nie veľa, tak verím, že to bude v poriadku a drobček to zvládne 🙂
@mimi_33 my ideme zajtra z práce na víkend do tatier....nič náročné, takže kľudne idem 😉
dievčence aj vy máte také nafuknuté bruško?? 🙂 ja mám bruško ako v 3-4 mesiaci 😀
@1aduliatko1 tiez mam brucho nafuknute... a mam pocit ako keby ma vsetky nohavice tlacili, citim nepohodlie na obleceni, najlepsie sa citim v teplakoch... 😀 ale vraj pri druhom rychlejsie vyskakuje brusko a byva vacsie.
@mimi_33 hehe..no ja čakám svoje prvé 🙂
@mimi_33
@1aduliatko1 no ja som ako balon, hovorila som aj doktorovi a on, ze ked je brucho nafuknute a bolia prsia je to dobre zanmenie 😉
no baby....dne som bola u lekara, sliznica je vysoko, ale nic ine tam zatial nevidel, hcg zodpoveda 4tt, to znamena ze ak je 4tt podla jcg tak je to 6tt tehotenstva? to by uz nemalo byt nieco vidiet? mam prist az 14, len sa bojim aby to bolo ok....inac prsia ma bolia hrooozne a nafuknuta som hadam este viac ako
@besnota
@soffi neboj, neskôr bude vidno....ani gestačný vačok nevidel?? hlavne, že je HCG ok...neboj, musíme vydržať 😉 vraj až tak kolo 7-8 tt niečo vidno
@1aduliatko1 nie ani vacok nevidel...nieje to divne?
babule, aj ja som nafuknuta podobne ako @besnota, ale prsia ma nebolia... je mi zle, napina ma, ale este sa nechcem tesit predcasne, lebo uz sa mi to takto stalo a nakoniec to bol iba PMS... aj ked je pravda, ze vtedy som nemala tak nafuknute brucho. skor ako v utorok robit test nebudem, lebo cyklus mam od 28 do 34 dni... ak by to vyslo, tak termin by mal byt 10.3. 🙂
@soffi tak to netuším ☹ držím ale palčeky, aby to tam bolo 😉 možno nabudúce už uvidí
@guiseppinka držím palčeky, aby už neprišla 😉
@soffi ked je hcg tak by to malo byt v pohode, kedy si mala poslednu mrchu? Odvtedy sa pocitaju tt. Samozrejme realne to sice tak nie je,ale v tom 7-8tt od poslednej mrchy by mala byt aj akcia srdiecka a aj vidiet babo.... dovtedy je moc skoro, mozno v nejakom 6tt uz nieco vidiet je.
@guiseppinka a kedy si mala dostat ms? Drzim palceky aby boli dve ciarky 🙂
@mimi_33 posledne 2 cykly boli po 28 dni, ale mam tak, ze od 28 do 34. teraz som mala dostat 1.7., ale cakam stale az do pondelka - to bude 34 DC... az potom budem testovat.
Aj tak mi to nejde fo hlavy s tumi tyzdnami pretoze min tt mi hcg vyslo 31 a to je 3tt lenze to by znamenalo ze som realne tehotna len 1tt kedze sa to betievtak ze je to tyzden tehotenstva a jie tyzdne od oplodnenia a to by po tyzdni som hcg nemohls mst take,ved lrn putovanie a zahniezdenie trva min 7dni

Ahojte...babule, máte aj vy také obavy, či je všetko OK? Nemám tehu ešte lekárom potvrdené - je na dovolenke, takže pôjdem až na budúci týždeň, ale nejak sa furt bojím a neviem sa z toho dostať 😒