Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
@mimi_33 aj ja poprosím pridať do súkromky 😉
ste pridane!
ahojte. dnes som si nasla pozitivny test. termin cca 20.3.
@mimi_33 - moja,možeš aj mňa pridať do súkromky? ďakujem krasne 🙂
pridane! ak by to niektorej z vas neslo sa dostat do sukromky tak piste, moze sa stat ze skomolim nick alebo nieco ine...
@mimi_33 aj ja si poprosim pridat 🙂
joj baby taka som natesena uz som dnes pozerala vanicky na kociky..zacalo mi to teda poriadne sibat..ja este vlastne nemam ani termin MS chi az 11teho, hlavne ze je tam slaba druha ciarka chi..v piatok spravim dalsi test nech to tam mam zosilnene a potvrdene.inak k doktorke netusim kedy mam ist, bo pri prvej som sa ponahlala povedala mi ze : ste tehotna trikrat hura ale ci je to zive ci mrtve neviem. a viete si predstavit ked toto povie prvorodicke co som prezivala tri tyzdne do dalsej kontroly..takze v klude chcem ist az neskor k doktorke :-
@mimi_33 presne môžme ja tak super ja by som sa k Vám pridala🙂
@kojka306 Blahoželááááááám
@mirinka85 tak veľmi sa mi páči meno MIA NOEMI 😀 😀 😀 😀 a poviem Vám asi to aj bude Mia, už ma začína riadne trápiť žalúdok mám ako na vlnách a dnes v noci som ledva dobehla na WC 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😖
a ináč nákupná horúčka už začína ovládať aj mňa, už som si vybrala dve zavinovačky 😀 😀 😀
ahojte baby mozem sa pridat?
Ahojte, môžete ma pridať? 😊
ahoj. takze vcera navsteva na gynde uz videl gestacny vak dalsia kontrola 23.7 dufam ze bude vsetko ok. som akasi nachladnuta skrabe ma v hrdle a mam aj trocha teplotu dufam ze nic vazne.
@majka2 babuľka drž sa🙂
@mimi_33 aj mna pridaj 😀 😀 😀
@zuzuzuzu13 este vcera som ta pridala, ak si das zobrazit sukromne diskusie, mala by si to tam mat.
@karinecka22 @matamk pridane 😉
@mimi_33 aha idem skúsiť🙂
@mimi_33 ďakujem 🙂

@mimi_33 pridaj aj mna