takze mamicky a deticky sem sa!! 😉
ahojte ja sa hlásim z práce tak iba na chvíľku aby sa téma udržala hore🙂
včera bolo krásne tak sme s malým boli na prechádzke. zubov máme stále 7 a tlačia sa stoličky...tak je lukasko nervózny.
teším sa na výkednd kedy si ho znovu vychutnám 😉
kúpili sme slnečník na kočík tak už lukaskovi nesvieti slniečko do očiek. 😎
nenávidí kočík radšej by chodil bez neho a zbieral všetko čo je na ceste od kamienkov až po drievka...a miluje húpačky🙂
a ešte sa pochválime lukasko papal včera konečne kašičku dovtedy ju bezhlavo odmietal ale včera jej prišiel nachuť 😀 😵
babulky ak tu niektorá náhodou budete prosím povedzte mi dávate už aj rajčinu a papriku??
lukasko miluje cibuľku aj zelenú mládu aj veľkú odkusuje si z nej a vraj mnam mnam 😀
aj ja sa pochvalim...mame za sebou kiahne...uz sa odlupuju chrasticky..bolo to hrozne,vysoke teploty,bola mrzuta stale,zle spinkala,len by mi bola na krku visela...ale prezili sme a mozeme sa pomaly zasa ucit zaspavat a spat v postielke,a pri tej prilezitosti by som uz rada aj odstavila malu...hadam potom zacne spavat lepsie...ak uz sme predtym nejake tie navyky a zvyky mali a dodrziavali,teraz pri tejto chorobe vsetko padlo--- 🤐
a idu nam zubky..spodne stolicky..jedna uz je vonku,druha na ceste...co na tom,ze dvojky nemame,ze?? 😎
davate (resp.dali ste) zaockovat krpcov proti pnemokokom??
jasne,ja davam aj rajcinu,aj papriku,aj uhorku...
ked jej dam maslovy chlieb so sunkou a zeleninouzje mi len zeleninu...nejak jej pecivo nesmakuje..co mam robit aby mu prisla na chut??? ☹
ale zato Brumikov by zjedla aj troch...vie,v ktorej skrinke byvaju a chodi,ukazuje tam a vykrikuje brum.. 😀
a miluje autaaa...s dedkom sa tam chodia hravat,,,vie trubit,ovlada dialkove,zamknut odomknut a tak dokolecka...sa tam zahraju aj hodinu.... 😵
a zboznuje chodit po dvore,a ma novu loptu...kope do nej tak,ze kukam...Ronaldo sa moze schovat... 😀 😎
nathali mne to doktorka neodporučila a ani sesternica tiež je doktorka hovorila že je to iba pre jeden druh ale že zbytočne je dávať do tela zárodky.ja som lukaska nedala a auž ani nedám okrem povinného zo zákona🙂
nathalie ešte teda kojíte? super aspon nie som sama my tiež ešte kojíme🙂
snazim sa rozprudit tu diskusiu,a vyzera to tak,ze diskutujem ja a ja.... 😀 ☹
nathalie kontrujem🙂 😀
nathalie mne lukasko maslový chlebík nechce, ale ked mu dám do ruky tak odkusuje aj s rohlíčka aj zo žemličky, ale musia byť v celku a bez masla🙂 a dokonca ked mu odtrhnem kúsok šunky tak on chce vždy ten väčší kúsok🙂 😀 milujeme kinderčokoládu 😉
diky elise.. 😉 sukromna diskusia...
a tato aj sunku aj syr,ale najprv ju odstrani z chlebika alebo z peciva... 😖
elise,ty si taka zbehla v tychto veciach..kolko hodin mozem rocne pracovat na dohodu?? 😕
na stoličke za stolom dlho neobsedíme po chvíly musíme ísť dole k hračkám a tam otvára pusinku. už som zo stoličky aj remence dala preč..nemá zmysel to tam mať lebo sa z nich dostane ako coperfild 😀 😀 😀
veľmi túži papať z misky z ktorej papá náš kocúrik cico 😀 ale darí sa mi ochrániť cicové jedlo pred lukaskom 😀
nathali 350 hodín v kalendárnom roku dohoda o vykonaní práce ale je lepšie ked uzatvoríš dohodou o pracovnej činnosti to je 10 hodín týždenne. a ešte ti ide odvod do sociálky 😉
ked to písanie pôjde týmto tempom tak sa tu stretneme ako dôchodkyne 😀 😀 ale aspon že sme tu my dve s nathalie a ešte zuz 😀 tak aspon téma bude na prvej strane🙂
ale monológ je tiež fajn 😀 😎 😉
ze ano? 😀
zuz už máte kuchyňu komplet? ako sa býva? aako si zvykla hanka?
nthalie IP 😉
už sme na prvej strane medzi prvými 😀 😎 😎
tak nás skôr nájdete🙂
lukasko sa na varovku strašne teší a hlavne na lenku - dcérka kamošky u ktorej sa varuje 😉 aj sa smejú známi že sú už "frajeri" a "spolu spávajú" tak sa s kamoškou smejeme že zaťa si vychováva🙂 😀 😀
a ked spomenieme že ide lenka alebo že ich vidíme tak sa malý usmieva a beží k nim🙂
ahojteee tak mame pokracovanie 2? super
aj ja somo rozmyslala nad ockovanim proti pneumokokom ale ako citam tak nedam ja vzdy co som sla na ockovanie som dostala 😠 a potom lezala 2 tyzdne ako lazar
doki nas poslala na preockovanie v juni lebo maly nema ziadne znamienko po ockovani do pleca z pôrodnice tak ideme tam 😢 chuda soom zvedava ako to prezije
elise a nathalie vas obdivujem ze este kojite ked maly zbada didi tak zažiaria oci pribehne a mlaskááá 😀
v utorok ideme na druhú preventívku s lukaskom k zubárovi tak uvidíme ako vycerí zúbky zubárovi 😀 , dufam že ho znovu prevezie v kresle🙂
marti,ja uz som s tym chcela seknut,ale kiahne,hnusoby 😠 ,ma prinutili vydrzat...vies ake teploty mala??a aka bola nervozna??vtedy som bola rada,ze si este moze cucnut... 😵
mne kojenie ešte vyhovuje mlieka mám dosť tak uvidím dokedy bude lukaska držať cucanie🙂
nathalie tak to je ine ked kiahne take neprijemne 😒
nasa susedka s malym zas v nemocnici uz tyzden lebo maju vysoke teploty aj jeho ocino lezi vo vojenskej a teplotuje
elise dobreeee 😀 ked som kojila som sa nevyspala tak som tym trhla som bola unavena lebo v noci stale na didi
marti a ako sa máte ?
ozaj a teraz je kedy poradna? my sme boli očkovať vo februári na budúci mesiac ideme na krv kôli železu a poradnu máme kedy najbližšiu, to nám nepovedala doktorka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
zuz,si nas vytiahla a slavnostne nacala druhu stranu... 😀