icon

December 2006, 2 časť

nathalie111
25. apr 2008

takze mamicky a deticky sem sa!! 😉

elise
8. aug 2008

nathali preventívku mi nespomýnaj ja nestiham 😠

zuz11
8. aug 2008

nath, pokial ti nepraskaju prsia a mlieko netecie tak to neries a nezmykaj, ono sa strati 😉 ajmne chvilu este slo vytlacit ale potom samo odislo 😉 ja som tiez bola na kontrole iba po sestonedeli a az teraz na potvrdenie tehu 😀

aktak
8. aug 2008

auuuuu 😅 luc nestras, to zas prejde 😕 😀

nati aj ja mam stale mliecko, par krat mi vyslo par kvapiek a s dalsim tehu to podla mna nesuvisi este, ale pokial sa prsniky nezapalia a nesu tvrde tak je to nechaj na nich 😉 a urcite sa na to spytaj dokiho

elise
8. aug 2008

ono to mliečo sa dotvorí toko kolko sa odstrieka takže zuz má pravdu nevytláčaj ho 😉

lucxy
8. aug 2008

ja som tiez este nebola a stale to odkladam

adetka
8. aug 2008

ja som sa uz nahlasila... koncom augusta idem ku gynekologovi... po roku a pol 😀

lucxy
8. aug 2008

aktak ja nestrasim len mam tusaka 🙂

zuz11
8. aug 2008

kati Ayet, je meno co som objavila ked sme boli v tunise, je to arabske meno a alex je jedine akoze slovenske na ktorom sme sa dokazali zhodnut 🤐 inak by bol chlapec bez mena 🤐 ved u nas to boli ine porody tie mena 🤐 sa obavam ze teraz pri dievcenskom sa pomaly rozvedieme 🤐 🤐 🤐 a este co bolo okolo koncovky ova... ale to je snad poriesene, kede uz Hanka ju nedostala tak snad druhej ju nebude nutit 🤐 😀
to by som ho prizabila, ale skoro som to urobila aj pri Hanke tvrdohlavo jej chcel dat ova aj napriek tomu ze ja nemam 🤐

nathalie111
autor
8. aug 2008

akatka,nebude to uz kolostrum??? 😉

adetka
8. aug 2008

akati... opat pat minut! 😉

lucxy
8. aug 2008

zuz aj moj sused 3rocny sa vola alex pekne meno 🙂

elise
8. aug 2008

mne sa strašne moc páči marcus 😉 u dievčatka by zostala elise ale pridala by som tam aj magdaléna 😉

zuz11
8. aug 2008

je to vlasten skratka od Alexandra, len to sa mi zda moc dlhe a toto je ceska verzia 🤐 😀 takze nebude mat vlastne slovenske meno ale ceske a arabske 🤐 😀 no lepsie ako neaky benjamin fidelko co navrhuje muz 😀

aktak
8. aug 2008

adetka uz ani nejdem pisat auuuuu lebo mi nahovorite ze idem rodit 😀

nati to som mala uz na zaciatku tehu, a bolo to biele ako normalne mliecko, kolostrum je tusim zlte, ale sak to je jedno, kazdopadne ak sa ti doteraz neurobil zapal ani nemas problemy tak to neries, prsia sa s tym vysporiadaju 😉

zuz to s tym ova som myslela ze bol muzov napad, ale sak vase priezvisko sa tak hodi

auuuuuuuuu

nathalie111
autor
8. aug 2008

moj muz by chcel Kristofa.... 😀 a ja Jakuba...Dufam,ze v roku 2011 uz nebude take oblubene...
ale asi vyberieme nieco menej frekventovane...a mozno tiez francuzske,hodiace sa ku Clare... 😎

aktak
8. aug 2008

ste sa rozbehli s tymi menami, a rodit bude kto elise lucxzy? 🙂 zuz 😉

elise
8. aug 2008

ja by som aj rada ale zatial sa nám nedarí ale dúfame že do vianoc to uýž konečne bude na druhé nechcem už čakať 6 rokov ako pri lukaskovi 😀

lucxy
8. aug 2008

aktak mozes sa zacat tesit mozno sa to rozbieha 😀

adetka
8. aug 2008

ja mam pre druhe dietatko... tiez asi v roku 2011... mena: Filip (po svokrovi a hodi sa k priezvisku manzela) a Anka... asi, snad... dievcenske nemam schvalene manzelom 😀

zuz11
8. aug 2008

zuz porodi uz co chvila, o 20tyzdnov priblizne 😀
nie najskor som chcela ze si necham svoje priezvisko to my muz na plnej ciare odmietol, potom som chcela obe to tiez zamietol a do tretice ze budem bez ova uz musel suhlasit kedze videl ze som dost poustupovala 😀 😀 😀
to ja som akcna ak by to bolo na nom tak mam orcite ova 🤐 🤐 🤐 ved aj Hanka mala mat az skoro do konca nakoniec asi par dni pred porodom si to rozmysell a suhlasil ze bude bez ova, ved by to inak bolo blbe ze ja bez a ona s ova, ale on sa nad tym nezamyslal 🤐 🤐 🤐 no co chlap 🤐 🤐 🤐

elise
8. aug 2008

u nás bola magraléna moja babka aj svokrová druhá žena je magdaléna a mamina mama -druhá babka bola elizabet tak preto tá kombinácia elise magdaléna 😉

adetka
8. aug 2008

ja som si dve priezviska presadila... myslim pre seba (svoje som nechcela, lebo chcem mat spolocne priezvisko so svojimi detmi, a cisto manzelovo som tiez nechcela)... a v porodnici sa pytali, ci aj Mirke nedam dve? 😀 ... by sa mi sice pacilo mat aj dcerku s dvoma priezviskami... ale radsej som jej nechala iba tatove 🙂

aktak
8. aug 2008

pockaj adet, takze si si vymyslela nove priezvisko ci ako? to sa da?

adetka
8. aug 2008

akati... nieeee.... mam manzelovo aj svoje... dve priezviska 😉

zuz11
8. aug 2008

elise a preco ste potom aj Lukaskovi nedali 2 mena? mne sa paci ak su mnea vsetkych deti rovnake nepaci sa mi ta moda ze niekto ma dieta da mu meno Marek a potom ma druhe a da mu ze Angelina Esmeralda 😀

elise
8. aug 2008

zuz lebo nás vtedy nijaké iné meno nezaujalo a tatove sa nám nepáčilo. 😉

elise
8. aug 2008

a jeden môj dedko bol gejza čo sme zamietli hned a druhý ján - či ich máme v rodine ako maku aj manželov otec bol ján môj miroslav čo je tiev v rodine in takže nám zostal iba lukas 🙂

zuz11
8. aug 2008

ja som spojojna s touto volbou, neni to dlhe a ani vela mien 😀

adetka
8. aug 2008

akatkaaaa.... kde siiii.... uz ziadne auuuuu... 😕 🙂

elise
8. aug 2008

akatka rodíš? 😕 😉 😀