Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@sandricka2011 😀 Ja by som chcela 1.1.13 :D mam podobnu taktiku :D
Ale je mozne, ze lekarka mi teraz povie, ze drobec to dobehol a rodim 21. 12. 12 ale to je este dlllha cesta, takze sa si hovorim ze !december" :D len nech je zdravy a nech bije srdiecko 🙂
Ahojte ja mam predbezny termin porodu 3.12.2012, teraz som v 11.tyzdni 🙂
ahojte buduce mamicky.. môzem sa k Vám pridat?
podla mojich výpoctov (posledna MS bola 24.3) by som mala mat termin na december. gynekolog mi este neprezradil presny termin, len to, že som v 9. tyzdni tehotenstva.. buduci tyzden idem na sono..
skusali ste niektora test pohlavia dietatka?? ak hej.. pridajte svoju skusenost.. (mne vyslo, dievcatko)
ahojte.....my cakame nas pokladik 24.12.2012
ahojte maminy ja uz som sem pisala uplne na zaciatku.Tak sa ozyvam po dlhej dobe ale slubujem ze sa polepsim. termin mame 7.12.Ak sa to este da mozem poprosit o priradenie do tej sukromnej temy a potom este kde sa nachadza ta sukromna tema.Dakujem
Ahojte tehulky ako sa citite ako buduce mamicky ? 😉
@851tinka851 no ja tak, ze viem o tom, ale ziadne "priznaky".. brusko este nenarastlo, tak asi az potom si to uvedomim naplno, ked budem mat co pohladkat 🙂)
teraz mam take stavy, ze ked mam po ultrazvuku, tak tyzden dva sa tesim.. a potom zas dva tri tyzdne take, ze, ci je vsetko v poho, ked nic neviem, nic necitim 🙂)
a ty ako?
Pridavam sa 🙂 Termin mam 20.decembra 🙂 Budeme mat vianocny darcek :D
@zuzana1291 to mas termin ako ja 🙂
Ahojte=) tak vyzera to tak, ze sa pridavam k Vam 🙂
ahojte 😀 pridavam sa k vam...termin mame 10.12.2012...super by bolo keby sme vydrzali este dva dni a bolo by 12.12.´12 😀 krasny datum uvidime...
@margotka666 no ja super 🙂 dneska som bola na ultrazvuku a malicke uz ma 6,66 cm rastie ako z vody 🙂 uz sa ani ja neviem dockat kedy ho uz budem moct poriadne pohladkat a komunikovat s nim 🙂)))
@adrianaimreova no to by bola fakt pecka ze 12.12.2012 :D mozno sa to stane :D
@851tinka851 jeee to je krasne 🙂 ja som bola vo stvrtok u lekarky, ale mi ho ani neukazala ani nepomerala..
ale vo stvrtok idem na krv, tak spustim vlnu otazok a budem si pytat este raz sono, nech ho vidim 🙂
ako viem, ze je dolezitejsie to ci je zdrave, ako to kolko ma cm.. ale pre mna teraz je prave velkost ten ukazovatel...
ale verim, ze ked budem mat vysledky testov a zacne rast brusko, uz budem inac rozmyslat... 🙂
teraz som dokonca nachladena, tak mam taky blby pocit po kazdom kychnuti 🙂
a potom mi pride smiesno samej zo seba 😀 😀 😀 😀 akoby ziadne tehotne nekychali 😀 😀 😀
baby co je to ta sukromna tema??som tu nova a netusim o com sa to tu bavite :-/
Nepatrim do tejto temy, len sa chcem spytat. Vysli mi // a dnes som bola u gynekologicky na kontrole. Som 7 mesiacov po MA a tak ma dala hned na PN. Kedy Vam lekar nieco videl na sone? Ja by som mala byt 4tt+4 a moja sliznica ma 8mm. Je to malo? Vdaka za kazdu odpoved

@lenka_enka ...no rada by som rodila na 31.12. 🙂 Skusim teda prekrizit nozky a podrzat 🙂