icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

mery7
14. aug 2012

@lisian ten rozdiel v cene maju asi v kazdom tescu ale ja by som si to ani nevsimla len kamoske sa zdalo ze velmi vela platila tak pozeram aj ja na blok a vsetko za povodne ceny. ved aj teraz som bola v tescu a samozrejme mali akciu na body take pekne farebne no nekup to 🙂 🙂 🙂 ale teraz bola cena spravna 😀 no tak tebe netreba vysoku postielku 🙂 ja som sa postielkou inspirovala od segri. ona si ju kupila a ja som ju okukala a zapacila sa mi tak som si aj ja taku objednala 😀

luaaana
14. aug 2012

Ahojky, ja mam dcerku julovu, manzel ma dcerky oktober a december a nase spolocne ma prist 5.12. 🙂

mery7
14. aug 2012

@anastacia242 ja som si jedny rifle kupila vacsie na zimu aby som si pod ne mohla dat aj pancuchy a jedny na teraz ked su uz chladnejsie rana. a som sa cudovala ze mi sadli lepsie nez normalne klasicke rifle 🙂 no tak tebe netreba vysoku postielku ja som sa postielkou inspirovala od segri. ona si ju kupila a ja som ju okukala a zapacila sa mi tak som si aj ja taku objednala 😀

mery7
14. aug 2012

@mery7 to za postielku nepatrilo tebe 🙂

lisian
14. aug 2012

@ludka77 zara je len v bratislave myslim,,,,,asi ani v kosiciach nie je, ale ja ju zboznujem, hlavne pre seba, detske veci som doteraz nekupovala, ale su aj velmi drahe v zare, tak budem davat tip na darceky 😀 mne sa CAcko moc nepaci ale nepozerala som nikdy detske, ani neviem ze tam maju. v banskej bystrici som bola parkrat v nakupnom, tam je ta europa tusim, nie?

lisian
14. aug 2012

@mery7 ja som si kupila tehu rifle v HM a su dobre, len neboli najlacnejsie, nevychytila som ziadnu akciu prave a kupila som si este aj leginy tehotenske,,,,to je ine pohodlie baby, tie mam najradsej, to ked si dam, neviem ze mam nieco na sebe, su sice smiesne lebo su az pod prsia ale tak je to dobre spravene, ze je to super na nosenie teraz, vobec to netlaci, netaha,,,,no parada. ale ked sa obliekam a mam len tie, nez si dam tricko tak sa rehocem ze mozem robit pitipitipa.....ako taky baletak 😀
@luaaana ty budes mat mikulasika 🙂

luaaana
14. aug 2012

mikulasika-dievcatko 🙂 dokopy uz bude stvrte, ale pre nas vztah prve 😀

ludka77
14. aug 2012

@lisian no hej Europa tam je 🙂 suseda čo býva v BA tak jej sa nepáčia tie Zara vecičky detské, že sa rýchlo spere. Že po pár opratiach obrázok na tričku ani nieje poriadne vidieť. neviem čo je na tom pravda, nemáme asi nič zo Zara v CA som kupovala naposledy pred 5 rokmi v Brne 🙂 ale nie detské, ale čo kukám na nete čo baby predávajú tak celkom sa mi páčia, ale ešte som od nikoho nekúpila, vždy si radšej ohmatnem a podľa toho už viem či môžem kupovať aj "jazdené" 🙂

lisian
14. aug 2012

@ludka77 to fakt su take nekvalitne? sila...a to som myslela, ze budu dobre, lebo zenske veci co si tam kupujem, tak tie su vyborne aj muz si tam nakupuje a neda na zaru dopustit...........dobre vediet ale 🙂
a preco mas kludovy rezim? brusko neposlucha?

ludka77
14. aug 2012

@lisian neviem či sú fakt také, no suseda tak vravela, dokonca také čo podedila od kamošiek tak malej ani neobliekala :-/ no bruško aj áno ale krčok nie, baby čo ste neni v súkromnej téme??

lisian
14. aug 2012

@ludka77 a tak ja sem chodim tyzden 😀 krcok vie byt betar,,,,mna potrapil predtym ako som bola tehotna ☹

ludka77
14. aug 2012

@lisian mna trápil pri malej to mi ho v 20tt museli zašiť, teraz som trčala 6 dní v nemocnici (pred 5 týždňami) odvtedy som pod kontrolou, bruško už našťastie netvrdne, chodím na kontrolu teraz už "len ´" raz za 2 týždne. krčok je síce ochabnutý ale drží 🙂 tak som rada, že sa dr. rozhodol že teraz nezašije, vraj v kľude a na magnéziu to pekne dotiahnem do konca 🙂 lebo po poslednej narkóze (v novembri po potrate ☹ ) sa narkózy bojím

lisian
14. aug 2012

@ludka77 nebola dobra narkoza? ja som bola trikrat a relativne v pohode,,,tato posledna cez zimu ani neviem ze bola

anastacia242
14. aug 2012

@ludka77 a ty si v sukromnej? sak nepisem o sukromi tak neni to jedno...? ved nech si precitaju aj ostatne tehulky, ci by sa nemalo..?

ludka77
14. aug 2012

@lisian no bola som v narkóze 3x o tých dvoch som ani nevedala ale táto v novembri bola hrozná, počas uspávania som sa skoro udusila a potom ma 3 dni bolelo pri srdci :-/

@anastacia242 ano som v súkromnej, je nás tam dosť veľa a čítajú to len baby čo v súkromnej sú - teda tie čo majú rovnaký termín pôrodu 🙂 koník už nieje o tom o čom bol kedysi, predtým tu neboli také "intrigy" a v súkromnej sa môžeš vykecať o čom chceš bez toho aby to suseda videla a klebetila po dedine 😀

lisian
14. aug 2012

@anastacia242
@ludka77 ved mozeme kecat tu aj tam 🙂 a inak isla som do tejto temy prave preto ze som hladala na konikovi nejake informacie,,,,,,keby aj toto bolo sukromne tak vas nenajdem 🙂 takze aj toto je dobre 🙂

tak to si mala velmi zly zazitok .... to ma mrzi. ja sa vzdy narkozy bojim, ale vzdy dufam, ze to bude dobre.....ale tak toto by som necakala. neboj uz nepojdes viackrat 🙂

anastacia242
14. aug 2012

@ludka77 tak som v jednej sukromke,ale tuto temu decembrovky som nepovazovala za nutne ist do sukromky 😉 😉 😉 a v sukromke je v pohode, lebo uz niektore baby pisali,ale z inych sukromiek, ze ani tam nechodia, lebo ked napisu svoj nazor, tak niektore na nich utocia, ale tak to moze vzniknut v hociktorej teme.. 😒 😒 😒 ... intrigy su aj budu...

anastacia242
14. aug 2012

@lisian tak presne, dobre, ze si nas nasla 😅 😅 😉 😉 😉 😵 😵 😵 ale tak mozme aj do sukromky...mne je jedno... 🤐

ludka77
14. aug 2012

@lisian tu moc nechodím, lebo na MK chodí veľa báb od nás a nemusia o mne vedieť čo nechcem 🙂 sem do NEsúkromky nechodím - dnes náhoda 🙂
@anastacia242 nie tam sa ti také nič nestane 🙂

ak tam chcete ísť napíste IP st2 - ona je tam "šéf"

prišla by si na to že sme súkromke lebo z času na čas to sem baby napíšu teda by stačilo kuknúť pár strán dozadu 🙂

anastacia242
14. aug 2012

@st2 ahojky pridas ma do sukromky decembroviek? dakujem, 🙂 tesim sa

anastacia242
14. aug 2012

@ludka77 tak zas snazim sa sem pisat, len ohladom tehu a vybavicky, a zatial som nenatrafila na nikoho z mojho okolia 😀
vdaka, vedela som, ze je aj sukromka, ale tak co ja viem, to len teraz som sa tak rozpisala, predtym som tolko neprispievala, tak zato som to nepovazovala za nutne..
tesim sa na vas

st2
15. aug 2012

@anastacia242 uz si 😉

dufa
15. aug 2012

@anastacia242 Aj ja som take ulovila, len vo fialovej 🙂

mery7
15. aug 2012

@anastacia242 ahoj dnes som na ulici stretla mamicku co mala ten cam dinamico tak som sa jej spytala ako je s nim spokojna a velmi si ho chvalila ze je vyborny,lahko sa sklada a je lahucky. A ze ziadne minus na nom nenasla 🙂

anastacia242
16. aug 2012

@mery7 tak to je super, inak mne sa v tej predajni tiez potom prihovorila jedna pani, ale ona mala cam cortina a tiez s nim bola spokojna, vraj si nevsimla, ze by sa rozvrzgal a mala ho pri 2 detoch 🙂 takze ak nic nenajdeme tak asi bude nas Cam Dinamico 🙂

anastacia242
16. aug 2012

@lisian ved funguje...🙂

julllka
16. aug 2012

moze mi niekto vysvetlit funkciu sukromnej diskusie? Jedna diskusia je tu, kde sme baby s rovnakym mesiacom porodu a jedna je este sukromna, o ktorej ked vstup poziadam tak ma tam prijmu. Na co to je? Ze nechcete aby o vas vedeli ine baby z vasho mesta niektore veci @ludka77? Tak ak si na verejne diskusne forum vycapim fotku, napisem meno, odkial som a kolko mam rokov, musim ratat s tym ze ma niekto spozna. Cely tento Modry konik je skvely napad, ale ked si predstavim, ze vela zaujimavych tem je rozoberanych v sukromnych diskusiach tak ma to dost mrzi :(

lisian
16. aug 2012

@anastacia242 uz ide aj mne, ja neviem ci to bola nejaka porucha ale mne neslo od vcera vecera

@julllka ahoj a ty mas kedy termin? 🙂

ludka77
16. aug 2012

@julllka keď máš pocit, že sa tá téma týka aj teba treba zakladateľa požiadať o pridanie do skupiny. No a presne o tom fórum je že si sem niektoré nedajú ani foto ani nič o sebe nenapíšu a potom ti chcú na tvoju otázku pripomienku radiť, prečo sa schovávať?? Práve preto som v súkromnej téme do takýchto nesúkromných sa moc nezapájam

julllka
16. aug 2012

@lisian 30.12.