Decembrovčiatka 2015
Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?
@monika15 ahoj, to su dve rozdielne veci, tema decembrovcata a sukromka decembrovcata, do temy moze vstupit kto chce kedy chce, staci si nastavit datum bez zvolenia moderatoriek a pise sa na nastenku a ine je sukromka decembrovcata. Sukromka je pisanie v skupine ako je tato verejna len je to uplne uzavrete a nikto to nevidi len clenovia a samozrejme admini, mas tam ovela viac sukromia a lepsie pisanie 😉 pridat ta moze len mamicka, ktora sukromku vytvorila alebo ona moze urcit dalsie mamicky, aby mohli pridavat do skupiny. Ja som uz tak v skupine z prveho tehu a je to vyborne, ovela lepsie ako tema, v ktorej som tiez automaticky podla datumu narodenia malej. 😉
Dievcata, ktore chcete do sukromky, a nepisali ste mi sukromnu spravu, napiste mi. Dnes vsetkych popridavam 😉
Ahojte, mala z vás niekto špinenie bledohnedej farby? Dnes som bola u Dr s takým problémom, a nasadila mi Clotrimazolum tabletky bez steru. Tak, neviem....
Ahojte, je tu mamička zo SC? Pripadne Mamicky ktoré sa chystajú rodiť v Ružinove? Dakujem
Dali mi len duphaston a čakať čo bude ďalej...týždeň som mala bledohnedy výtok, aj to ustavalo inokedy to bolo silnejšie. Robili mi často sono, ale bábo Odislo. Stalo sa mi to dva krát. Držím palce verím že všetko bude OK. Mňa tiež nič nesvrbelO.
@danulienkas. Ja som z Sc ale rodit budem na Kramaroch
@nakatka Ahoj ja som mala spinenie viac ako pred mesiacom trvalo to asi 5dni slabucke to bolo ale..isla som na kontrolu a ze vsetko ok,nic mi na to nedal a musim povedat ze zatial sa mi to nevratilo tak neviem co to bolo ,ale je pravda ze to bolo viac menej v obdobi kedy by som mala mat menzes...
ahojte 🙂 ja mam 29.12.2015 :3
Ahojte.tak uz viem co to bude.dievcatko doma uz jedna nezbednica je.akurat rozmyslam nad menom.mala je tamarka tak nieco k nej.vy uz mate meno?
Ahojte kocky 🙂. Ja dnes zacinam 26tt, takze uz 12.12.sa budeme dufam vytesovat z nasej princeznicky 🙂
Ahojte baby, mam kopu veciciek po mojich detickach, ak by ste mali zaujem kludne mi napiste IP, mam vela veciciek, ktore mi zavadzaju. Pokial sa Vam tato sprava nepaci, kludne mi napiste a zmazem.
Poprosim pidat do sukromky 🙂 dakujem
Ahojte😊tak sa konecne ozyvam a chcem sa pochvalit mojim zlatickom.Narodil sa este 05.12.2015 z mierami 51cm a 3560g.Porod bol rychli rano o 3:30 praskla voda o hodku v nemocnici zr otvorena na 8prstov ze ci mi vobec stihne doktor prist☺epidural ze uz je nanic a drobcek bol na svete 8:02 akurat sme trcali do piatku v nemocnici tak sa uz velmi tesime ze mozme byt uz spolu s tatinkom.Bozeeee strasne milujem to nase male stvorenie je to vsetko ako zazrak som najstastnejsia na sveteeee.
Zienky neviete kolko stoji Beba PRO 1 , 800gramova v lekarni a kolko na predpis? Neviem ci vobec dr predpisuje aj tuto ci iba bebu h.a. Este som v porodnici no uz chcem byt prichystana lebo pri prvom mi trebalo hned.Dakujem
@kvietinka21 600 gr stojí 10,90 eur na predpis neviem neviem či to predpisu. HA na predpis je za 1/2 cenu. Z toho 400 g stojí 10 eur bez predpisu.

Baby dajte do profilu termin a hned vas tam da =) ja uz tam 🙂)