icon

Decembrovčiatka 2015

moncicip
7. apr 2015

Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?

Strana
z10
monika15
29. jún 2015

Baby dajte do profilu termin a hned vas tam da =) ja uz tam 🙂)

lucy109
30. jún 2015

@monika15 ahoj, to su dve rozdielne veci, tema decembrovcata a sukromka decembrovcata, do temy moze vstupit kto chce kedy chce, staci si nastavit datum bez zvolenia moderatoriek a pise sa na nastenku a ine je sukromka decembrovcata. Sukromka je pisanie v skupine ako je tato verejna len je to uplne uzavrete a nikto to nevidi len clenovia a samozrejme admini, mas tam ovela viac sukromia a lepsie pisanie 😉 pridat ta moze len mamicka, ktora sukromku vytvorila alebo ona moze urcit dalsie mamicky, aby mohli pridavat do skupiny. Ja som uz tak v skupine z prveho tehu a je to vyborne, ovela lepsie ako tema, v ktorej som tiez automaticky podla datumu narodenia malej. 😉

moncicip
autor
30. jún 2015

Baby ktore chcete pridat do sukromky treba sa ozva @babatenko, ona je zakladatelka, takze jedine ona vas tam moze pridat.

abcd87
Autor odpoveď zmazal
babatenko
30. jún 2015

Dievcata, ktore chcete do sukromky, a nepisali ste mi sukromnu spravu, napiste mi. Dnes vsetkych popridavam 😉

babatenko
30. jún 2015

@lucy109 pridam ta poobede aj ostatne, co mi uz pisali 🙂

monika15
30. jún 2015

@babatenko aj mna Diki 🙂

nakatka
3. júl 2015

Ahojte, mala z vás niekto špinenie bledohnedej farby? Dnes som bola u Dr s takým problémom, a nasadila mi Clotrimazolum tabletky bez steru. Tak, neviem....

pinuska19
3. júl 2015

@nakatka ja som.to mala...

nakatka
4. júl 2015

@pinuska19 čo si dostala na to? Síce príčiny môžu byť rôzne, mne spravili sono že bábo je ok, a dr povedal ze môžu byť plesne, lenže ni nesvrbí nič...

danulienkas
4. júl 2015

Ahojte, je tu mamička zo SC? Pripadne Mamicky ktoré sa chystajú rodiť v Ružinove? Dakujem

pinuska19
4. júl 2015

Dali mi len duphaston a čakať čo bude ďalej...týždeň som mala bledohnedy výtok, aj to ustavalo inokedy to bolo silnejšie. Robili mi často sono, ale bábo Odislo. Stalo sa mi to dva krát. Držím palce verím že všetko bude OK. Mňa tiež nič nesvrbelO.

jalabka
6. júl 2015

@danulienkas. Ja som z Sc ale rodit budem na Kramaroch

sisikejc
6. júl 2015

@nakatka Ahoj ja som mala spinenie viac ako pred mesiacom trvalo to asi 5dni slabucke to bolo ale..isla som na kontrolu a ze vsetko ok,nic mi na to nedal a musim povedat ze zatial sa mi to nevratilo tak neviem co to bolo ,ale je pravda ze to bolo viac menej v obdobi kedy by som mala mat menzes...

dominikaceryova
14. júl 2015

ahojte 🙂 ja mam 29.12.2015 :3

jankaeasy
27. júl 2015

Ahojte.tak uz viem co to bude.dievcatko doma uz jedna nezbednica je.akurat rozmyslam nad menom.mala je tamarka tak nieco k nej.vy uz mate meno?

24juliana
22. aug 2015

Caute kocky, predavam tuto kolisku aj s vyplnou a zavesom , ak by mala z vas niektora zaujem , koliska je z nemecka, povodna cena 250 eur , predam samozrejme lacnejsie , ak mate zaujem o kolisku a nechcete kupovat novu , piste spravu . cena dohodou 😉

antori
28. aug 2015

Ahojte kocky 🙂. Ja dnes zacinam 26tt, takze uz 12.12.sa budeme dufam vytesovat z nasej princeznicky 🙂

antori
28. aug 2015

@24juliana lacnejsie je za kolko?

stanka02
30. aug 2015

Ahojte baby, mam kopu veciciek po mojich detickach, ak by ste mali zaujem kludne mi napiste IP, mam vela veciciek, ktore mi zavadzaju. Pokial sa Vam tato sprava nepaci, kludne mi napiste a zmazem.

24juliana
2. sep 2015

@antori koliska uz nieje aktualna , ozvala sa jedna pani , tak som uz aj zmazala inzerat ..

cumelila
18. okt 2015

Poprosim pidat do sukromky 🙂 dakujem

piacinka
2. nov 2015

@24juliana dobrý den,ak je este voľna kolíska,prosim vas za kolko by ste ju predali?
Dakujem

mihanka
6. nov 2015

tehulky z BB 😉

sweeti
23. dec 2015

Ahojte😊tak sa konecne ozyvam a chcem sa pochvalit mojim zlatickom.Narodil sa este 05.12.2015 z mierami 51cm a 3560g.Porod bol rychli rano o 3:30 praskla voda o hodku v nemocnici zr otvorena na 8prstov ze ci mi vobec stihne doktor prist☺epidural ze uz je nanic a drobcek bol na svete 8:02 akurat sme trcali do piatku v nemocnici tak sa uz velmi tesime ze mozme byt uz spolu s tatinkom.Bozeeee strasne milujem to nase male stvorenie je to vsetko ako zazrak som najstastnejsia na sveteeee.

mirusss88
Odpoveď bola odstránená
kvietinka21
12. feb 2016

Zienky neviete kolko stoji Beba PRO 1 , 800gramova v lekarni a kolko na predpis? Neviem ci vobec dr predpisuje aj tuto ci iba bebu h.a. Este som v porodnici no uz chcem byt prichystana lebo pri prvom mi trebalo hned.Dakujem

nakatka
13. feb 2016

@kvietinka21 600 gr stojí 10,90 eur na predpis neviem neviem či to predpisu. HA na predpis je za 1/2 cenu. Z toho 400 g stojí 10 eur bez predpisu.

Strana
z10