Decembrovčiatka 2015
Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?
ahoj, aj ja poprosim pridat do skupinky 🙂
tak budem uz aj ja pridana do sukromky? 😀
ahoj poprosim do sukromnej 🙂 Dakujem 🙂
tak teda poprosim tiez pridat ;) dakujeem
Tehulky, ktore sa pytate na pridanie do sukromky, dufam, ze myslime tu istu vec , ale ak si na svojom profile date datum porodu, automaticky vas to hodi do skupinky Decembrovky 2015. Dufam, ze pomohlo🙂
Niečo pre budúce mamičky - tehuľky🙂 www.tehulka.webnode.sk
Ahojte aj ja sa pridavam do skupiny 🙂
Ahojte kocky,je tu niektora z vas,ktora berie lieky na alergiu,prave teraz,v obdobi tehotenstva?
@slnecnica11 ja mam neskutocne silnu alergiu, ale neberiem nic, len morsku vodu do nosa, nejako to pretrpit musim.. :(
@katallinka ja uz fakt navladzem,som total K.O v sobotu som si uz musela nasadit dithiaden,ale teda ziadna vyhra.uz dve noci som sa poriadne nevyspala,uplne zapchaty nos 😝
@slnecnica11 ked prsalo a bolo chladnejsie uuuplna pohoda, ale teraz zasa prislo teplo, co teplo horuuuuco :( a navyse v praci v meste, ked neotvorim okno v tej horucave, tak sa asi upeciem, a ked ho otvorim, hned kycham a smrkam, no proste cele zle :( vraj sa moze toto este : http://www.boiron.sk/lieky/rhinallergy.html ale ja som to neskusala, povedala som si, ze to pretrpim, pre tu moju bublinku v brusku 🙂
@katallinka dakujem,si mila...cakas prve?Ked sme "splodili" 🙂 maleho,bol sempember,tak to bolo super,dokonca ked sa v maji narodil a kojila som,alergia uplne zmizla!to bola parada 🙂 Ja som silny alergik,trava,pel,breza,psia srst,zodac,zyrtek je pre mna slabe 😝 ale vydrzim,uz koncim treti mesiac 🙂
@slnecnica11 ano čakam prve 🙂 ja taktiez, tieto lieky je nic, ani aerius... vobec... proste dithiaden na noc a spat jak dudek :D ja som v 12 tt tak dufam, ze to vydrzim nejako a bude vsetko OK hlavne nech je drobatku dobre 🙂
Pridavam sa ku Vam termin 17 decembra 🙂
ja čakám druhé termín 2.decembra
🙂
Je tu skupina na to ? treba sa pridat ?? komu pisat 🙂??
@monika15 ahojte, aj mna by zaujimalo, ci je tu uz sukromna skupina pre decembrovky??? Lebo mamicka, ktora ju zalozila mi dvakrat neodpovedala na spravu, tiez som jej pisala, nech ma prida, ste niekto v tej sukromke uz? Ci ako to je?
@gelinde sukromnou skupinou myslime ine, nie automaticke hodenie medzi decembrovcata. Da sa vytvorit skupina, ktora je uzavreta, mozu si v nej citat a pisat pridavat fotky len pridane mamicky a nie hocikto kto si prida datum porodu na december alebo nie ako tu vo verejnom fore, kde si to moze citat cely mk pripadne cely internet
@jonatanka1
@mojedeti111
@slnecnica11
@tinka00
@evana11
@abcd87
@lenusa20
@fraules18
@maminkakacenka
Jeje,ale neviem
vas tam pridať,mna tam niekto pridal 🙂 určite aj Vás pridá
@majusqa77
@veronicenkaaaa
a komu treba pisat aby nas pridali ??
@lucy109 mne nik neodpisal :(
Ja naozaj neviem,som sem napísala,ze poprosim pridať do sukromky a na druhy den som tam bola,ale v súkromke napisem,aby vas popridavali 🙂
@veronicenkaaaa ine je tema, ine je sukromna miestnost 🙂
Tak potom som ja mimo 😂😂😂😂😱
Baby dajte si do profilu datum porodu a ono Vas to automaticky prihody do skupiny
@majusqa77
@veronicenkaaaa diki baby

@babatenko poprosím pridat do skupiny