icon

Decembrovčiatka 2015

moncicip
7. apr 2015

Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?

fraules18
1. máj 2015

@babatenko poprosím pridat do skupiny

maminkakacenka
6. máj 2015

ahoj, aj ja poprosim pridat do skupinky 🙂

lenusa20
6. máj 2015

tak budem uz aj ja pridana do sukromky? 😀

abcd87
Autor odpoveď zmazal
ankat
7. máj 2015

ahoj poprosim do sukromnej 🙂 Dakujem 🙂

evana11
7. máj 2015

tak teda poprosim tiez pridat ;) dakujeem

gelinde
7. máj 2015

Tehulky, ktore sa pytate na pridanie do sukromky, dufam, ze myslime tu istu vec , ale ak si na svojom profile date datum porodu, automaticky vas to hodi do skupinky Decembrovky 2015. Dufam, ze pomohlo🙂

sladkasue83
10. máj 2015

Niečo pre budúce mamičky - tehuľky🙂 www.tehulka.webnode.sk

tinka00
2. jún 2015

Ahojte aj ja sa pridavam do skupiny 🙂

tinka00
2. jún 2015

tinka00 @babatenko prosim pridat do skupiny, dakujem 🙂

slnecnica11
3. jún 2015

Ahojte kocky,je tu niektora z vas,ktora berie lieky na alergiu,prave teraz,v obdobi tehotenstva?

katallinka
3. jún 2015

@slnecnica11 ja mam neskutocne silnu alergiu, ale neberiem nic, len morsku vodu do nosa, nejako to pretrpit musim.. :(

slnecnica11
3. jún 2015

@katallinka ja uz fakt navladzem,som total K.O v sobotu som si uz musela nasadit dithiaden,ale teda ziadna vyhra.uz dve noci som sa poriadne nevyspala,uplne zapchaty nos 😝

katallinka
3. jún 2015

@slnecnica11 ked prsalo a bolo chladnejsie uuuplna pohoda, ale teraz zasa prislo teplo, co teplo horuuuuco :( a navyse v praci v meste, ked neotvorim okno v tej horucave, tak sa asi upeciem, a ked ho otvorim, hned kycham a smrkam, no proste cele zle :( vraj sa moze toto este : http://www.boiron.sk/lieky/rhinallergy.html ale ja som to neskusala, povedala som si, ze to pretrpim, pre tu moju bublinku v brusku 🙂

slnecnica11
3. jún 2015

@katallinka dakujem,si mila...cakas prve?Ked sme "splodili" 🙂 maleho,bol sempember,tak to bolo super,dokonca ked sa v maji narodil a kojila som,alergia uplne zmizla!to bola parada 🙂 Ja som silny alergik,trava,pel,breza,psia srst,zodac,zyrtek je pre mna slabe 😝 ale vydrzim,uz koncim treti mesiac 🙂

katallinka
3. jún 2015

@slnecnica11 ano čakam prve 🙂 ja taktiez, tieto lieky je nic, ani aerius... vobec... proste dithiaden na noc a spat jak dudek :D ja som v 12 tt tak dufam, ze to vydrzim nejako a bude vsetko OK hlavne nech je drobatku dobre 🙂

mojedeti111
14. jún 2015

Pridavam sa ku Vam termin 17 decembra 🙂

jonatanka1
17. jún 2015

ja čakám druhé termín 2.decembra
🙂

monika15
22. jún 2015

Je tu skupina na to ? treba sa pridat ?? komu pisat 🙂??

lucy109
29. jún 2015

@monika15 ahojte, aj mna by zaujimalo, ci je tu uz sukromna skupina pre decembrovky??? Lebo mamicka, ktora ju zalozila mi dvakrat neodpovedala na spravu, tiez som jej pisala, nech ma prida, ste niekto v tej sukromke uz? Ci ako to je?
@gelinde sukromnou skupinou myslime ine, nie automaticke hodenie medzi decembrovcata. Da sa vytvorit skupina, ktora je uzavreta, mozu si v nej citat a pisat pridavat fotky len pridane mamicky a nie hocikto kto si prida datum porodu na december alebo nie ako tu vo verejnom fore, kde si to moze citat cely mk pripadne cely internet
@jonatanka1
@mojedeti111
@slnecnica11
@tinka00
@evana11
@abcd87
@lenusa20
@fraules18
@maminkakacenka

majusqa77
29. jún 2015

@lucy109 ano, je uz sukromka.

veronicenkaaaa
29. jún 2015

Jeje,ale neviem
vas tam pridať,mna tam niekto pridal 🙂 určite aj Vás pridá

monika15
29. jún 2015

@majusqa77
@veronicenkaaaa
a komu treba pisat aby nas pridali ??

@lucy109 mne nik neodpisal :(

veronicenkaaaa
29. jún 2015

Ja naozaj neviem,som sem napísala,ze poprosim pridať do sukromky a na druhy den som tam bola,ale v súkromke napisem,aby vas popridavali 🙂

veronicenkaaaa
29. jún 2015

Vraj takto 🙂

majusqa77
29. jún 2015

@veronicenkaaaa ine je tema, ine je sukromna miestnost 🙂

veronicenkaaaa
29. jún 2015

Tak potom som ja mimo 😂😂😂😂😱

mojedeti111
29. jún 2015

Baby dajte si do profilu datum porodu a ono Vas to automaticky prihody do skupiny

majusqa77
29. jún 2015

@monika15 jedine babatenko - ona sama je zakladatelka sukromnej temy

monika15
29. jún 2015