icon

Decembrovky 2013 - prvorodičky

adamedik
25. apr 2013

Ahojte dievčatá, pozývam Vás do tejto diskusie, včera mi pani doktorka oznámila, že môžem byť v polovičke 5teho týždňa tehotenstva viem, je to skoro, ale verím, že bude všetko v poriadku a stretne sa nás tu viac... Ktoré sa budeme tešiť a radovať z našich vytúžených drobčekov

Strana
z3
nikusa317
11. nov 2013

@lulu551 tak pani primarka povedala ze bilirubin mu klesol ale ze este do 3.00 rana sa bude ziarit a zajtra mozme ist domou...tak dufam ze to nezmeni...velmi sa teskm domou.... 😉

lulu551
11. nov 2013

@nikusa317 jeeeej,tesim sa s tebou:!vsade dobre,ale doma je naajsamlepsie🙂

nikusa317
11. nov 2013

@lulu551 no to ano.....tesi.m sa domou...maly je zlatucky

darinka21
16. nov 2013

ahojte aj ja som prvorodička a termín mám 27.decembra 🙂 už sa neviem dočkať kedy sa malý bude vystierať v postielke a nie vo mne :D moje rebrá to už nezvládajú 🙂

nanina111
25. nov 2013

@darinka21
Ahoj aj ja mám ten istý termín ako ty a som na tom podobne. Kríže to už nezvládajú,pri chôdzi fučím ako kobyla a cítim sa ako veľryba na suchu..
🙂
Kde budeš rodit?

darinka21
26. nov 2013

@nanina111 jej 🙂 v Leviciach budem rodiť. no s tými krížami je to zlé aj u mňa a kde som sa pýtala tak povedali že len vydržať. nechápem že pre tehulky ešte nič nevymysleli hmm...

kacicka30
8. dec 2013

Čaute všetci...píše Vám čerstvý hrdý tatino,ktorý je štastný..Teší sa s prírastku nášho Oliverka,ktorý má 3550 gramov a 51cm a prišiel dnes o 13:38...Mamička a Oliverko sú v poriadku a veľmi sa s nášho Oliverka tešíme...Srdiečko veľmi Vás s Oliverkom ľúbim,som štastný že Vás oboch mám..posielam Vám obrovské pusinky do pôrodnice...

irin12
8. dec 2013

Caute decembrovky ako ste na tom? Citim sa fakt jak velryba a tie kila navyse aaach jaaj 😖 maly sa zacal v brusku vystierat, ale do rebier zatial nekope stale kope doboku, mame uzasnu polohu len tie schody ma zabijaju. Zacala som aj chrapat co predtym nikdy 😀 takze starkemu robim rodeo v posteli kedze on vychrapuje stale. 😀

irin12
8. dec 2013

@darinka21
@nanina111 som zvedava zienky, ktora porodi skor 😀 zelam vam rychle a bezbolestne porody 😉

nanina111
23. jan 2014

caute. no ja uz mam po tom,moj syncek ma dnes uz mesiac 🙂
ako ten cas leti ...

Strana
z3