Decembrovky 2013 - prvorodičky
Ahojte dievčatá, pozývam Vás do tejto diskusie, včera mi pani doktorka oznámila, že môžem byť v polovičke 5teho týždňa tehotenstva viem, je to skoro, ale verím, že bude všetko v poriadku a stretne sa nás tu viac... Ktoré sa budeme tešiť a radovať z našich vytúžených drobčekov
ahojte aj ja som prvorodička a termín mám 27.decembra 🙂 už sa neviem dočkať kedy sa malý bude vystierať v postielke a nie vo mne :D moje rebrá to už nezvládajú 🙂
Čaute všetci...píše Vám čerstvý hrdý tatino,ktorý je štastný..Teší sa s prírastku nášho Oliverka,ktorý má 3550 gramov a 51cm a prišiel dnes o 13:38...Mamička a Oliverko sú v poriadku a veľmi sa s nášho Oliverka tešíme...Srdiečko veľmi Vás s Oliverkom ľúbim,som štastný že Vás oboch mám..posielam Vám obrovské pusinky do pôrodnice...
Caute decembrovky ako ste na tom? Citim sa fakt jak velryba a tie kila navyse aaach jaaj 😖 maly sa zacal v brusku vystierat, ale do rebier zatial nekope stale kope doboku, mame uzasnu polohu len tie schody ma zabijaju. Zacala som aj chrapat co predtym nikdy 😀 takze starkemu robim rodeo v posteli kedze on vychrapuje stale. 😀
caute. no ja uz mam po tom,moj syncek ma dnes uz mesiac 🙂
ako ten cas leti ...

@lulu551 tak pani primarka povedala ze bilirubin mu klesol ale ze este do 3.00 rana sa bude ziarit a zajtra mozme ist domou...tak dufam ze to nezmeni...velmi sa teskm domou.... 😉