Decembrovky 2017
Je tu niekto koho čaká porôd v decembri ? 🙂
Ahojte dievcata, ja zatial problemy s tlakom nemam, ani s opuchmi, len mi lekar minule povedal, ze mam menej plodovej vody. A teraz netusim, co to znamrna. Aj mam pocit ze mam stale vlhko, doteraz som to neriesila, myslela som si, ze je to len vytok. Aj lekar to uzavrel, ze to neni unik plodovky. Ale ziadne vysetrenie na to mi neurobil, tak teraz neviem. Ostala som znepokojena
Ahojte ja mam zasa extrasystoly ...boli uz aj pred tehotenstvom ale teraz k zaveru kazdu chvylku a veeeela pocas spanku ..a s tlakom som 140/90 cca ale pulz okolo 100 ale na internom vraveli ze je to v pohodke tak sa uz neznepokojujem ..dako bude 🙂
Ahojte dievčatá kto z Ružomberka má termín v decembri?
@monikachlepkova ja. 24.12. 😉
Fuu tak to presnen na Ježiška.Ja mám 21.12.Ale idem pravdepodobne 18.12.cisarskym.
@monikachlepkova
@monka112
A odkiaľ ste holky? Ja z Ruzomberka - či máme šancu sa stretnúť a trpieť a tešiť sa spolu 😉
Ahojte 🙂 ako je to u vas s opuchanim noh a ruk ? U mna posledne tri dni nohy vymenene so slonom :P brali mi aj v poradni krv ako je to s oblickami :/
@efka_k ahoj ja som s Valaskej Dubovej možno sa stretneme.Ja už mám síce naplánovaný cisársky kvôli tomu že sa mi neotočilo na 18.12.
@monikachlepkova tak blízko. 😀 No uvidíme. Ak by, tak sa ozvem 😉. V každom prípade veľmi držím palce nech všetko dobre dopadne a nech ste na Vianoce v zdraví doma.
@efka_k vďaka.
Dievčatá mám radostnu správu: 12.12.17 sa narodila naša Emuška. Zvládli sme to. (3600g, 51cm)
@monikachlepkova ešte som v nemocnici, zajtra hádam odchadzam. Veľmi držím palce
Ahoooj už je mala na svete 🙂 dnes o pol 10 3790g a 54 CM 🙂 za 10 3 mi odisla voda o 5 cca sme prišli do nemocky od 6 tej silnejšie kontrakcie o 8:30 som šla na kozu ale ddllllllllho som tlačila ale bez pomoci sa narodila 🙂 potrhaná aj nastrihnuta som ale ináč super🙂

Ahojte dievčatá tak ako pokračujete v tehu?? Ja sa uz ledva gúľam a začínam mať problém aj vysokým tlakom...už som si aj týždeň poležala v nemocnici...držím palce nech to nejako už dobojujeme...posledný mesiac dáme 🙂