icon

Detičky septembrových snažiliek 2009. Pridajte sa

sofinka2009
13. okt 2010

Ahojte septembrovky povecsine uz maminky otvaram nasu novu temu aby sme mohli diskutovat o tych nasich pokladikoch 🙂

michaela80
11. nov 2010

@janusa127 NAM TO ROBILI KED MAL MALY ASI 2,5 ROKA A CIKALI SME VYLUCNE VO VANI PLNEJ VANM KAZAL UROLOG...

michaela80
11. nov 2010

sorry za velke pismena...

sofinka2009
autor
11. nov 2010

ahojte.dnes sme boli na sone obliciek mame to nalavej strane 2x horsie ako pred troma mesiacmi a na pravej 3xhorsie zacinam sa bat.vsetci doktory tvrdili ze sa to strati a ono sa to este zhorsuje v utorok musime ist do martina na urologiu..zase mame bakterie v moci tak detska usudila ze malo mu stahujem oredkozku ze mu tam zistava ten mazok a z toho ma bakterie tak mu ju stiahla uplne az do krvy chuda male to musela byt bolest.ma to tam potrhane,musime ti staele cistit repikovat natierat .taka som nasrata ani sme ju nestihki zastavit.nedalamu na to nic od bolesti iba detol a framikoin ☹

sofinka2009
autor
11. nov 2010

@janusa127 tak sme na tom rovnako akurat my v piatich mes a od bolesti nemame nic 😠

janusa127
11. nov 2010

@sofinka2009 juj moja tak sa vám to zhoršilo až o tolko ☹ to ma mrzí, a čo bude ďalej?aká liečba? či to sa všetko len dozviete v martine? bože bože chudatenko tak aj maxík má starosti s pipišom☹ od bolesti si dajte aj sirupček, nurofen alebo ibalgin... ten lidocain je volne predajný ale neviem či je aj pre malé detičky, opýtaj sa v lekárni ... my teraz prežívame muky pri cikaní, resp. nechce cikať lebo ho to bolí aj ked má ten krém, teda on je citlivučký tak neviem či to fakt taaak hrozne bolí alebo sa viac bojí tej bolesti ☹ no des, teraz večer 4x cvrkol a to sme ho polhodinu prehovárali na záchode a celý čas reval do prietrhu, dnes sme ešte nemohli máčať ale zajtra @michaela80 ideme cikať vo vani vo vode a v repíku, budem ho máčať , dúfam že to už bude lepšie a hlavne sa vyciká ☹ je to fakt des, čím skôr tým lepšie naozaj v tomto prípade asi platí ...

sofinka2009
autor
12. nov 2010

@janusa127 maly necikal vobec celu noc rano trosku cvrkol inak nic neche ani vo vani ani vo vedierku cize ho to musi riadne bolet musim zistit ten lidocain ci je aj pre baba ked ho dame do vody este horsi rev normalne za noc nacika riadnu plienku teraz nic vobec nic

janusa127
12. nov 2010

@sofinka2009 prežívame to isté 😖 my máme za sebou rušné ráno 😖 kubko sa nehcel vycikať zasa, tak sa máčal vo vani, hral sa tam , celý čas mu vravím cikaj ale on ani za svet, nakoniec mu začalo treba kakať, tak že rýchlo na záchodík, na záchode že on to vydrží že chce ísť do vane a vo vani to už neudržal tak sa pokakal aj pocikal, aj keď tej ciky nebolo až tak veľa ale aspoň dačo... vymenili sme vodu a potom šup repík a stiahnuť kožku ☹ to bolo hroooznééé ako plakal ☹ ale keď bolo potom tak sa mu ulavilo, taký vysmiaty mi vraví že ho pipiš nebolí... dokonca sa pýtal či mu ešte budem máčať pipiša v repiku lebo jemu sa to páči! 😅 tak vravím že budeme ešte veľa veľa veľa tak ostal taký spokojný, tak aj mne ostalo lepšie na srdiečku, len keby viac cikal...... bála som sa čo to bude keď mu to stiahnem , či tam nebude mazu,hnisu alebo čo ale mal pekný čistý žaluď tak sa mu to bude dúfam pekne hojiť...
a ten lidocain je lokálne anestetikum tak to by hádam maxík mohol...

inak máme s januškou za sebou prvú prespatú celú noc 😵 a ja som sa ráno zobudila ako miss mokré tričko 😀

lubif
12. nov 2010

Ahojte, boze az placem ked to tu citam ako sa trapite @janusa127 @sofinka2009 😢 jaj jaj jaj ved to je hrozne chudatka male
@janusa127 aspon ze sa mu napokon podarilo vycikat a ze sa mu paci to namacanie dufam ze to uz bude lepsie
@sofinka2009 a nic vam k tomu nikto nepovedal ani na sone ani pediatricka co to znamena???to sa fakt dost zhorsilo boze snad to nebude nic zle a Maxik bude v poriadku a este k tomu toto s tou predkozkou jezis myslim na vas chudatko snad vam aspon nejaka masticka pomoze a vycika sa ☹

janusa127
12. nov 2010

@lubif juj moja veru je to hrozné 😖 pred polhodkou sme sa konečne vycikaliiii....chodil tak po izbe a som videla že isto mu treba ísť na záchod a zrazu sa zobral že ide kakať , tak ledva sadol a už to letelo z neho a hneď aj cikanica ale ju chcel zastaviť ale som ho nepustila z misy 😔 , vravím docikaj to lebo sa pocikáš do gatí, som videla že mu kvapká z pipiša, tak to by neudržal, a tak to teda naveľa neveľa pustil, ale celý čas ako na ihlách bol,na rukách sa držal na mise, ritka vo vzduchu celá ale vycikal sa, to je hlavné 😝

sofinka2009
autor
12. nov 2010

@janusa127 my sme uz tiez cikali v spanku sa vycikal 🙂 macame sa os to sets uz sa mu zapacilo vo vanicke ze mu to robi lepsie.psiala som mail urologovi odpisal ze radsej mocit v harmanceku ako v repiku tak skuim ten pisal ze za nejakych 5dni by sa to malo zahojit ale ak cheme ze sa na to moze kuknut ze detsky urolog u nas neni fakt len ten v martine tak sa tam musime trepat ale az ked sa to zahoji.povedla primarka ze tie oblicky niesu az take hrozne ale ze nechapu preco sa to zvacsuje ma sa to zmensovat ja neviem ked je to moc tak sa to operuje dufam ze to nebude potrebne zatial nam liecbu nedali iba ze sledovat to

ivic26
12. nov 2010

ahoj kocky,
no to ma velmi mrzi, ze tak velmi zle sa maju vase deticky ☹ jaaj, aj mne je z toho do placu, do kelu, preco vam nedali aj na dnes nejake lieky , alebo neodporucili nejake??? tomu nerozumiem, nechaju take male deticky trpiet... velmi na vas myslim, ja si to nechcem ani predstavit, ze by som mala take nieco s matuskom absolvovat...
Janusa, no tak nadhera, ze babulka uz pekne prespala noc 🙂
sofinka a co to presne ma na oblickach??

sofinka2009
autor
12. nov 2010

@ivic26 dakujeme za podporu 🙂 on ma dilataciu oblickovych panviciek cize tam ma nejake panvicky rozsirene neviem presne co to je.aj sa bojim toho urologa neviem ako take vysternie prebieha dufam ze do neho nebude pchat nejake nastorje ☹

kibuk
12. nov 2010

ahojte ja som vas našla som veeeelmi rada 🙂))))))

ivic26
15. nov 2010

ahoj dievcata,
ako sa mate? @sofinka2009, @janusa127- ako sa maju chlapci? som na vas myslela cely vikend. ja som unavena ako kon, krpana rano plakala, s matuskom som musela bojovat, aby zjedol aspon jogurt, no krasne sa mi zacinalo rano. ale teraz je matusko v skolke a marina spi na terase, takze aspon trosku mam kludu a co ma caka? no upratovanie predsa.. bleee... nehlasi sa nejaky dobrovolnik na pomoc? 😉

sofinka2009
autor
15. nov 2010

@ivic26 zajtra ideme do toho martina na urologa tak som zvedava co nam povedia a konecne vysvetlia ako je na to a co to vlastne ma.akurat sa bojim tej cesty este sme tak daleko autom neboli max 10minut teraz cca hodinu tam a hod naspet dufam ze nas tam nenechaju niekolkko hodin cakat

janusa127
15. nov 2010

@ivic26 ďakujem že si na nás myslela 🙂 kubko je už ok, pekne bez strachu ciká a nezadržiava ciku,len keď máčame v repíku tak sa ešte trocha bojí ale už je to omnoho lepšie, nie je to ešte úplne zahojené ale chýba tomu už len trocha tak som šťastná ako blcha 😵 😵 zajtra volám o výsledky krvného obrazu a dúfam že budú v poriadku...
perné ráno si mala teda... také dni nemám rad keď sa začínajú už takým stresom a nervičkami 😅 o upratovaní mi ani nehovor, mám niekedy taký pocit že nič iné nerobím len utieram prach a vysávam 😖 veru bleeee 😖

@sofinka2009 maxík je už zahojený? zajtra držím palce, budeme na ás mysleť aby vyšetrenia dopadli čo najlepšie 🙂 cesty by som sa nebála, deti radi spinkajú v aute . nooo a čakanie, tak malé detičky do 1roka by mali brať prednostne, teda tu v bb na uro to tak je a aj preto tam mm minule s kubkom čakal 3hodiny... tak si skús zaklopkať keď prídete do čakárne alebo hneď sa hrň ku dverám keď sestrička vyjde pre papieriky,kartičky...

@kibuk ahoj anka 😀 tak vitaj medzi nami dievčatami,...kde sa túlaš? 😝

ivic26
16. nov 2010

ahojte,
@sofinka2009 - velmi drzim palce, aby to dobre dopadlo.. ja si tiez myslim, ze tu cestu dobre zvladnete, a ze vas vezmu dopredu, aspon dufam, ved to by bolo na hlavu postavene..
@janusa127 - jani, ved to je normalka, keby si predstavim, ze by sme to mali zazit my... a ako dopadol krvny obraz? no nastastie poobedie sme mali uz lepsie, matusko bol zlaty, takze pohodka, aj ked marinu bolelo brusko..
@kibuk ... jeej, nadhera, ze si nas nasla.. vitaj 😀

kibuk
16. nov 2010

tak to som aj ja rada a tebe ivi a klaudike blahoželam ku krasnym slniečkam 🙂

ivic26
16. nov 2010

anka, dakujem pekne 🙂 ako sa mate? ako to zvladas s 3ma detickami? no ja vas s jankou obdivujem, mne stacia zatial 2 🙂

kibuk
16. nov 2010

@ivic26 no čo ti poviem ide to nejako 🙂 martinko je kludny chlapček,zuzka ehm pomaha 😀 a samko je školak neviem no ide to snažim sa 🙂 dat nejako všetko dohromady.A vam sa ako dari?

lubif
16. nov 2010

Ahojte 🙂 nesiel nam internet ☹ ale uz som tu 🙂

@ivic26 nestihla som vam 12.zablahozelat k prvemu mesiaciku , tak blahozelaaam dodatocne 😉
@kibuk ahoj Anka pekne, pekne, ze si nas nasla 🙂
@sofinka2009 drzim palce uz to asi mate za sebou, dufam ze Maxik v poriadku a aj cestu pekne zvladol 🙂
@janusa127 to je super ze uz pekne cikuskate zvladli ste to na jednotku 🙂 dufam ze aj ko je v poriadku 🙂

My sa mame inak fajne, ale som trosku zanepraaazdnena, aj my upratujeme a chodime na prechadzky a navstevy a tak 🙂 Buduci tyzden ideme do poradni a snad nam pride aj tatinolebo uz nam chyba ☹

lubif
16. nov 2010

A naozaj kde je Miska a Klaudkika ???Kde ste??????

michaela80
16. nov 2010

@lubif surujem kuchynu...svokra mi vzala malu tak sa nazim co najviac popratat lebo hruza...

lubif
16. nov 2010

@michaela80 ved vy ste mali vcera 4 mesiacikyyyyy vsetko naj naj naj, boze to letiiii 😅 tak len suruj nech sa to leskne 😉

sofinka2009
autor
17. nov 2010

ahojte.cesta bola v pohode maly raz zaplakal aj si pospal a inak kukal z okna cestu.Tam sme cakali 4hod lekar ktoreho sme cheli si zobral dovolenku ten co zastupoval mal nejaku surnu operaciu a nahradna doktorka si dala pekne nacas.ked sme sa konecne dopracovali dnu to bolo fajn 🙂 nastastie nas zobrali ako druhych lebo by sme tam boli asi dodnes.doktorka bola mlada ale celkom fajn vsetko nam yvsvetlila o co ide.neni to az take hrozne len nevie nitko ze ci sa to zhori ci zlepsi ze moze sa to vyvyijat dobre aj zle.ale ja verim ze uz to bude len lepsie a ze sa to strati.pri kazdej teplote musime odobrat okamzite moc na rozbor aby aj po ockovani akj led to bude zo zubkov.ty doktori tam maju ovela lepsi pristup tak sme sa dohodli ze aj na sono aj na nefrologiu budeme chodit tam .

janusa127
17. nov 2010

@sofinka2009 tak ste to pekne zvládli 🙂 ale teda ste sa načakali 😨
@ivic26 krvný obraz mám zavolať zajtra lebo tam nebola naša dr ale len zastupujúca nejaká, tak to ja si radšej počkám na našu...

klaudika81
19. nov 2010

ahojte maminky, ja len tak narychlo
nechcete niektora avent rucnu odsavacku aj s flaskou + nahradne dieliky k tomu pouzivanu minimalne? 🙂
najprv sa pytam vas, ak nikto nechce dam do bazaru 🙂

janusa127
19. nov 2010

Ahojte 🙂

@klaudika81 akurát som išla písať že ako sa máte 🙂 už sa pretáčate? a čo očkovanie, už ste boli? díky za ponuku odsávačky,ale ja mám.

@leveretka si tu dlho nebola, dúfam že ste ok...

@ivic26 krvný obraz je v poriadku, test imunity dopadol tiež dobre, tak som rada že aj napriek častým chorobám sa obom chalanom imunita drží 🙂 dr nám dala na povzbudenie imunity jedny tbl čo aj maťovi pred polrokom dávala ale žeby mu odvtedy nejak pomohli ťažko povedať 😒

no musím upalovať, malá mi tu mrnčí tak neviem ani čo som chcela ešte písať 😅 ...už sa chceme len s hrkalkami hrať,aby maminka hrkala a vykeciavať sa medzi štyrmi očami, tak je hrazdička teraz nič, chce kontaaaakt face to face 😀 😀 😀
pa 🤐

leveretka
19. nov 2010

@janusa127 si zlata, ze na nas myslis 😵 sme v poriadku, ale nemam teraz moc casu na konika 😔 Zoi sa zacala pretacat, tak stale okolo nej beham a pomaham teraz kamoske s predajom hraciek, tak ked je chvila casu, tak sa nahanom okolo toho 😉 ale urcite si Vas docitam, ked bude troska casu.

A boli sme teraz vo stvrtok v poradni a mame 63cm a 6,3 kg 😵 magicky podobne cisielka 😀 a buduci tyzden uz budeme mat 6 mesiacikov a zaciname s prikrmami 😵 zatial papa, majte sa krasne

klaudika81
22. nov 2010

@janusa127 ahoj jani, mame sa dobre 🙂 malinka sa uz zacina aj pretacat...chytim jej len spodnu rucicku a sama sa taha. z bruska na chrbatik sa mi uz pretocila, no nie vzdy sa jej to podari. a ako sa mate vy? 🙂
ockovanie nas caka 6.12...stale som neni rozhodnuta ci ju dat aj proti rota...

@lubif ty si sa uz rozhodla? 🙂
nejak nemam cas sem chodit 😒 vzdy je nejaka neodkladna robota.
ale teraz mam volno...dnes som tooooooolko toho pozehlila...az sa sama cudujem 😀

dnes ma moja slecinka 3 mesiaciky...ako ten cas leti 😕 nejak mi zacala menej papat...je to normalne? papkala 150 cca kazde 3 hodinky a teraz len 120...snad to nevadi 🙂