Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
super capy,,,,tesime sa aj my 😀 a aj ostatne sa pridajte zenusky moje zlate 😵
kuko ti si agent 😀 😀
To zase nieee, ze ja to vybavujem ved penzion nasla Eliska, ja len zbieram info a tricka objednam lebo tam mam zlavu 😀 😉 Samozrejme chcem aby sa tam vsetci cititli prijemne a isli tam preto ze chcu ist a nie preto ze to "vybavujem"...aj ked ja to nevybavujem, ale mozem ak chcete 😀 😀
Inymi slovami, napisem tam mail hned ako to odsuhlasia aj ostatne babenky, aby sa zase nestalo ze to objednam a potom niekto povie ze tam nejde, to by ma mrzelo.... 😒
Inak aj mm povedal ze on chce v piatopk zaparkovat auto, a odparkovat ho az v nedelu, co celkom chapem 😉
Takze cakame na dalsie odklepnutia od petky, anezky a ivu...ostatni myslim ze suhlasia s Elitexom 😅 😅
...ze penzion nasla Eliska 😀 😀 jasne ze som myslela blsku 😀 😎
anez, inak so zlavou ktoru nam daju to nebude naozaj take drahe, ale ak by ste predsa chceli ostat u svokrovcov tak neni problem 😉
jaja a mozno ho nasla eliska 😀 😀 😀
😀
Este tieto babenky napiste ci chcete veceru na PIATOK: ivu, lili, petka a anez (ak sa s nami ubytuje)
Ostatne mam napisane ze beru 2x veceru aj v piatok 😉
jaja nie dvakrat veceru ale 2x polpenziu na osobu 😉
jaja prihlas tu veceru, pred prichodom to upresnim. ja neviem kedy tam dorazim... 😎 pripadne ju zrusim... fakt neviem...
1x
capy, ano ano ved tak to chapem len som sa chcela ujistit ze vsetci co si beru ranajky na nedelu si beru aj veceru na piatok (aby to akoze urobilo tu polpenziu) 🙂 🙂
lili, ok 😉
Ja to tu v pondelok hodim na plac kto si co zajednal tak potom si to vsetci skontrolujte ci vam to sedi a pripadne Capy ty to daj drahemu pozriet ci je to dobre "poskladane" aby tam z toho nemali chudaci gulas 😀
ahojte,
baby je celkom zaujmavé dat iný návrh a čo tu vznikne, ja som povedala ze sa prisposobím, ty si jajuš včera napísala že ak nepojdeme do toho čo ste už vybrali tak dáš vediet či vobec pridete alebo sa ubytuješ inde. Podla mna dost zvlastna reakcia ved šlo len o to vybrat niečo, ale kašlat už na to, idem tam preto aby sme boli spolu, nie aby každý býval inde, takže sa v poho prisposobím a nebudem robit scény. 😉
My si zoberieme 2xpolpenziu /večera v piatok, ranajky a večera v sobotu a ranajky v nedelu/ pre 2 osoby.
Izbu dvojožkovu s pristelkou a tričulko.
petka, ale ved nikto nerobil sceny, ja som si vyjadrila svoj nazor a to neznamena ze ked "nejdem s davom" tak je to hned zvlastna reakcia... 😅 😅 podla mna primerana situacii 😉 a nejdem tam sama ale s manzelom a on je sofer a ked on povedal ze auto chce zaparkovat v piatok a odparkovat v nedelu, tak ja by som potom aj tak vela nezmohla....a nebola som jedina kto tak rozmyslal 😉
Ok, mam napisane 😉
ved hej jajuš, len ja som nemala pocit že niekoho nutim k tomu aby tam siel, proste som sa opytala či to nie je lepšie a nech sa k tomu vyjadria aj ostatný, ked nie tak nie, však nič sa nedeje. Keby sme všetci reagovali tak tak sa neubytujeme nikde, lebo každý by chcel niečo iné.
Nechajme tuto temu uzavretu, dohodli sme sa na tomto hoteli a je to OK. 😎 Ideme si to tam užit, hlavne deturence nech su spokojne.
petka, ale ved ja som tiez nikoho nenutila aby isiel do Elitexu 😅 tiez nemam zaujem tam zazerat idem si tam oddychnut a urobit si pekny vikend hlavne koli detvakom 😉
baby STOP, temu zakoncujem, oki? Takze uz len dohadovacky ohladne nahlasovania a programu, oki micusky? 😀 😀 😀 ake ste zlate ked sa nehadate 😀 😀 😀 😀 😀 to bol vtip, ved vy ste sa samozrejme nahadali 😵 😵 😵
OK, tak co ten KARNEVAL??? Chcemeeee? 😎 😎 😎
ANOOOOOO , my urcite,,,uz sa tesim, ale aj rodicia budu mat masky,,,,,teda ak sa pridate 😀 Aspon bude svanda 😵
No super, tak zatial su za karneval 4 : ja, blska, mamatata a kuko 🙂 KTO DALSI? 😎 😎
(masky staci pre deti, rodicia maju titul "maska" uz iba za ucast 😀 😀 )
aha pardon som zabudla na LILI -ved to bol jej navrh 😀 😀 Takze piati... kto dalsi suhlasi s karnevalom?? 😎
jajuš - jasné že som za, určite to bude supeeeeeeer, asi to tam bude lepšie, kedže to je taký menší penzionik, bude to také rodinné 🙂
jajuš a môžeš si aj večeru na piatok napísať 2x 😉
Inak pisem si s chym na skype, ona sa cez vikend pokusi zohnat ten odvoz do Bojnic a da mi v nedelu vecer vediet aby som to mohla nahlasit, pripadne ju tam este pichneme neskor 😉
Tiez suhlasi s karnevalom, takze 6-ti su "za", co ostatni? petka, ivu, capy a anez? 😉
jajuš - môže byť aj ten karneval 😉 a neviem či si mi napísala na sobotu plnú penziu, ak nie tak dopíš 😉
ivu, ouki mam 😉 karneval moze byt? 😉
ivu, sa predbiehame 😀 ok, mala si polo, uz mas plnu 😀 😀
Super, tak 7-mi su za karneval, este petka, capy a anez 😉
karneval može byt, len ja babule kupim len niečo jednoduche, lebo idem o týžden na tu operáciu oči a rekonvalescencie do uplneho videnie je 3 mesiace, tak budem rada ked na stretku budem už dobre vidiet, takže niečo ako vymýšlat kostím a šit ho mi bohužial nehrozí. Dufam že môže byt, aj tie knižky su fajn napad do tomboli.
A my si čo dáme do tomboly???????????????? 😀
petka, to je jasneeee ved ani ja nejdem nic sit, ja maximalne zasijem dieru na ponozke a pri tom koncim, takze kostymy tiez kupujeme 😀 😀
A to je dobry napad, aj my by sme si mohli dat nieco do tomboly 😎 kazdy nech donesie nejaku haluz a budeme losovat ale tak aby nikto nevedel od koho to dostal...pre istotu 😀 😀
takze ja som za karneval to som nevedela 😀 😀 😀 ale sak v pohode neaku masku zozeniem len skoda ze som to nevedela skor svoka hovorila ze vo viedni mali paradne ale ja poziciam nieco po chalanoch takze eliska bude mozno neaky spidermann alebo batmann 😉
blska, ty si karneval odsuhlasila na strane 6, hned tvoj prvy prispevok, co si vtedy spala? 😀 😀 ale sak ja batman je super 😎

A este ma napadlo, ze prosim Vas baby nerozhadajte sa tu kvoli nejakemu stretku 😒 ved to ma byt harmonicke stretnutie nas mamiciek s detuskami a nehodlam byt niekde, kde budeme po sebe zazerat, ze ten mal ist tam a henten tam,,,,a prosim Vas ked uz padne konecne rozhodnutie, tak sa tu nepozabiiiijajme.......ved sa mame radi,,,,,no nie? 😀 😀 😀 😀 .........................AMEN 😵