icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

jaja0110
autor
29. jan 2010

Inak este suhlasim s blskou, ten Elitex zase nieje az taaaaaak drahy, nieje to ziaden 5 hviezdickovy hotel, vsak inak by ho neodsuhlasilo 9 ludi, a tiez si radsej priplatim trosicka nech to tam nejako vyzera....a ked kukam tie fotky tak mne to oproti elitexu naozaj pripomina vynovenu komunisticku ubytovnu vhodnu pre pionierske tabory s poctom ludi minimlane 20...tym som chcela povedat ze je to dost velky objekt na to by nas na konci malo ist 6, to tam za ten vikend ani na seba nenarazime... 😒

No ale sak nech aj zvysok napise co si mysli...kuko, mamatata, lili...a spol.

blcha
29. jan 2010

jaja mne to tam tiez pride vhodna tak na letne tabory a skoly v prirode pre velky kolektyv no ja neviem ja by som urcite bola za elitex dufam ze si to tu precitaju vsetci zucastneny nech sa vyjadria 😉

mamatata
29. jan 2010

ahojte vy ste vcera toho popisali, ja iba tak narychko ak sa bude dat tak si tiez prosime veceru v piatok, dakujeme, neskor sa ozvem 2x, pa 😉

mamatata
29. jan 2010

no ja som jednoznacne za Elitex, chcem byt priamo v Bojniciach nech to stoji, co to stoji 😵 😎

mamatata
29. jan 2010

hlboke je pekne, ale od veci, ked chceme ist peso do zoo, elitex, elitex, elitex, skandujem 😀 😎

blcha
29. jan 2010

mamatata to ma tesi kto je este za elitex 😀

liliana15
29. jan 2010

ahojte 🙂
tak citam co sa tu deje, tak vam dam moje stanovisko 😉

penzion co hodila petuska je fajn, paci sa mi na nom, ze je v prirode... kedze ja v bojniciach auto nebudem mat,tym padom ani sedacku pride pre mna trosku neprakticky co sa tyka polohy... tym padom by som nerada niekoho otravovala, aby nas vozil hore - dole a budem rada, ked nas v nedelu niekto supne do PD na bus.
takze pre mna je praktickejsi elitex.
ale teda prisposobim sa...ja kocik urcite beriem aj do zoo, tami v kociku sice nespava, ale ked je moc unavena zaspinka aj v nom....

ivu, jajus - dakujem 😉

blcha
29. jan 2010

lil ked budes potrebovat zaviast do tej prievidze myslim ze v pohode ta mozme zviest mohli by sme ta aj dalej keby bola autosedacka ved to mame poceste 😉

jaja0110
autor
29. jan 2010

No parada som rada ze sa na to pozerate s triezvym pohladom teda co je pre nas PRAKTICKE a nie co je LACNE- lebo nie vsetko co je lacne je dobre 😀 😉 😉

Tak to uz mame za elitex 5 ludi: blska, jaja, lili, chym, mamatata 🙂 😉 este sa musi vyjadrit KUKO 😉

Inak ved ani chym ak pride busom nebude mat sedacku takze sa s nikym v aute nezvezie, ja si tiez normalne do autobusu detske sedacky nenosim 😉

liliana15
29. jan 2010

blska a kadial idete do bojnic?

blcha
29. jan 2010

liliana my pojdeme na nove mesto nad vahom potom do prievidze no ja sa mozem dohodnut s muzom a keby si sa doviezla k nam tak od nas by sme ta mohli zobrat mozem sa spytat muza ci nepojdeme nahodu po dialnici to by sme sa mohli stretnut v piestanoch alebo kde najskor zistim kade pojdeme lebo ja neviem presne a dam ti vediet 😉

liliana15
29. jan 2010

blska - si zlata, ale ja to mam od ,,ruky,, keby ste sli tt - nr - pd, to by bolo po ceste.. ale hentak ked sa mam trepat do piestan alebo do krajneho, to ma bracho moze hodit rovno do bojnic.
ale si zlatunka dakujem.
ale keby mal niekto cestu nasou trasou a volne miesto, tak by sme sa s tami zviezli a samo prispeli na benzin... 🙂

blcha
29. jan 2010

lil tak prave prisiel muz domov a povedal ze vas v pohode mozme zobrat ked sa dopravite k nam alebo do noveho mesta nad vahom ale k nam to budete mat blizsie my sme od trnavy tak 35 km 😉

blcha
29. jan 2010

lil ako chces ale keby si zmenila nazor tak v pohode ta zoberiem k nam sa zmestis aj s kocikom 😉

liliana15
29. jan 2010

blska - dakujem, ale nie. ja to mam este do tt 25km a to ked mam otravovat bracha, nech ma odvezie 50-60km opac. smerom 😀 tak ma rovno hodí do tych bojnic tam je to nejakych 100km asi.
ste zlatunky, pozdrav muzika.

jaja0110
autor
29. jan 2010

jani, ok pisem si ta na tu veceru v piatok 2x 😉

liliana15
29. jan 2010

jaji - to jedlo mozem upresnit neskor? neviem sa rozhodnut, ci plnu, ci pol podla toho ake bude pocasie, ci sa bude dat jest v zoo, aby sme tam mohli ostat co najdlhsie, nech sa nemusime ponahlat na obed...

jaja0110
autor
29. jan 2010

lili, podla mna to nebude problem upresnit aj po prichode, ja tiez sama neviem co so stravou, nikto tam este nevolal...ale vsetko zistime 😉

liliana15
29. jan 2010

okaj. 😀 uz sa tesim... atu masku mam vyrabat, ci kaslame na karneval... 😎

jaja0110
autor
29. jan 2010

Podla mna karneval je super napad, ja som "za" ak to bude v sobotu poobede (podvecer) ale to by zase bolo vhodne aby sa vyjadrili VSETCI, nieze 4 ludia schvalia karneval a potom zvysok bude pisat ze karneval nechce lebo nemaju masky... 😝

liliana15
29. jan 2010

jasne, bud vseci, alebo nikto... 😉

kuko7
29. jan 2010

Baby tak precitala som si co ste tu popisali,,,,mam pocit, ze ste sa normalne trosku hadali, ale nevadi ved kazdy moze vyjadrit svoj nazor..... 😵
Tak aj ja ho vyjadrim,,,,,mne sa paci Elitex, nakolko ani my nechceme byt ubytovani, mimo Bojnic,,,,minule sa mi strasne pacila aj ta luka pod hradom a inak ak si spominate, tak ani minuly rok sme nesli vsetci naraz do ZOO, ja a Petka sme isli svlast a potom dosla kuki bubli a isli aj oni zvlast,,,,a to ako by sme isli teraz, ved by ich asi aj chut presla,,,kazdy zvlast,,,bohvie ako sa komu bude chciet,,,aj ked najradsej by som isla so vsetkymi, ale stat sa moze vselico,,,,a ak by sme si nahodou chceli aj pizzu objednat, alebo ist do tesca ako minule,,,no mne viacej vyhovuje ten Elitex.....tot moj nazor,,,,,ale aby som nezabudla, prisposobim sa aby ste ma neukamenovalu 😅 😅 😅
ELITEX,ELITEX, ELITEX 🙂 🙂 🙂

PS: A ak niekomu vyslovene vadi Elitex, tak najdite aj nejaky lepsi, len v Bojniciach 🙂 🙂 🙂 Ale podla mna je tento v pohodke 😀 😀 😀

jaja0110
autor
29. jan 2010

No presne to som mala aj ja na mysli (pre tie ktore neboli minuly rok) do ZOO aj tak nepojdeme hromadne ako pioniersky tabor, kazdemu sa deti zobudia inak a vyrazi inokedy, dokonca ani v ZOO nebudeme spolu, lebo zo skusenosti vieme ze niektore deti chceli byt pri medvedoch pol hodinu a niektore uz boli uplne mimo, takze sme sa tam aj tak vsetci rozdelili a na hotel sme sa vratili kazdy v inu dobu...a v tom velkom komplexe na hornom dolnom by sme sa asi ani nestretli...Okrem vecerneho posedenia 😝

Okrem toho tento Elitex sa mi zda ovela utulnejsi ak nas pojde len 8-9 rodin, nepoviem keby nas bolo 15-20, tak OK, ale takto je predsa len praktickejsi Elitex 😉

No a ak dobre pocitam Elitex bol prehlasovany 6:4, takze je rozhodnute??? 😅 😅

capy
29. jan 2010

mne je to rozhodnutie divne, lebo si povedala, ze ide 8 rodin a prehlasovane je 6:4?

capy
29. jan 2010

ako mne je to v podstate jedno len aby tam bolo tolko izieb 😉

jaja0110
autor
29. jan 2010

capy, do Elitexu sa hlasi 8 rodin (neratam anez kedze ona chce byt ubytovana u svokrovcov) a neratam chym kedze este nevie ako bude na tom s odvozom-zalezi pre ktory penzion sa rozhodneme) ale obidve sa vyjadrili v hlasovani takze preto 6:4 😉

Izieb je tam ako si pisala 12, takze este stale sa do Elitexu moze niekto pridat aj pristelky su este v rezerve, samozrejme tam treba cim skor zavolat aby to nebolo obsadene... 😉

kuko7
29. jan 2010

jaja: no inak to by bol goool, keby sme tam volali a bolo by to uz obsadene,,,,co potom? Aky penzin by prichadzal do uvahy? Ale v Bojniciach prosiiiiiiim 😅

jaja0110
autor
29. jan 2010

Baby tak ja som tam akurat volala, je tam 15 izieb, pristelky niesu problem aj keby kazdy chcel jednu, daju nam zlavu, hrozne zlata pani, len jej mam napisat email kolko nas pojde, a oni to vyrataju a poslu nam cenu...
Strava: tiez sa da dohodnut tak ze tie chody budu vydavat ako nam vyhovuje, nemusime tam byt vsetky na obed, ze sa nam prisposobia...
Je tam spolocenska miestnost pre deti v ktorej je TV, mozme tam robit diskoteku povedala, su tam lopty, pin pongove stoly a ine aktivity aj pre dospelych nielen pre deti...
Parkovisko je strazene a uzamkynatelne, takze ani deti nevybehnu von ani nic nezmizne...

Zatial to tam maju volne, mam sa jej ozvat emailom ci to berieme, co poviete ideme do toho??? 😎 😎

kuko7
29. jan 2010

jaja: jednoznacne som ZA 😀 Uplne som rozhodnuta, ze ideme do toho,,,ked som povedala muzovi, ze ci pojdeme do hotela 4 km od Bojnic bol zasadne proti,,,tak neviem ci by uznal ten druhy hotel v Hornej dolnej 😅 No ale podla mna, ked nam daku aj zlavu a je tam ta super miestnost, tak nie je o com....ja si myslim, ze by si mala cim skorej napisat tej pani, nech nam daju nejaku zlavu....

inak babulky nic v zlom, ale uznajte ze najviac sa tomu venuje JAJA, vsetko popozerala, vytelefonovala a aj nam kazdej vypisuje aby sme sa vobec pozerali do temy, tak si myslim, ze by bolo fer ak by mala dva hlasy,,,,co vy na to mamicky? 😀 Dokonca aj tricka pre detusky objednava....myslim si, ze je to opravnene 😵 😵 😵

JA SOM AJ S MUZOM ZA ELITEX!!!!!!!!!!! 😉

capy
29. jan 2010

jaja ved ja niesom proti. tak jej napis mail a hotovo. uz sa tesime 🙂 🙂 🙂