Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
jupi jupi, go go do Bonjnic 😎 😀
Baby poslai mi email z BESS ze tu objednavku stornovali, lebo ta cena za natelniky sa vztahuje iba keby sme ich chceli ciste, bez potlace...ak chceme vlastny text, tak ta cena je ina- podla individualnej cenovej ponuky... kopirujem vam to:
Dobry den,
lutujem, ale cena, za ktoru ste natelniky objednali sa vztahuje len na ciste natelniky. V pripade zaujmu objednajte e-mailom na zaklade individualnej cenovej ponuky, ktoru sme Vam posielali. Na tuto objednavku nie je mozne poskytnut ziadnu dodatocnu zlavu, plati preto cena z ponuky. Tuto objednavku Vam stornujeme.
Druhy mail:
Dobry den, dakujeme za zaujem o nase oblecenie. Natelniky Vam mozeme potlacit pozadovanym napisom. Cena pri odbere od 10 ks by bola 6,60 EUR vratane DPH. Postovne - Slovenska posta: 2,90 EUR pri dobierke, 1,90 EUR pri platbe vopred.
Takze to mozem objednat znova s tym, ze cena za natelnik bude 6.60+ postovne si rozdelime...moze byt??
jasne, moze byt, ked je to tak 😉
A vlastne postovne by uz malo byt zadarmo lebo to potom bude isto viac ako 66 eur...ja len ze ci teda nevadi ze to bude troska drahsie ako sme ratali 😉 😉
jaja nevadi ja ten natelnik aj tak chcem 😉
Ano aj my ho urcite chceme 😀 Inak Alicka bude pipi dlha pancucha,,,takze si rezervujeme tuto masku, ale aj by boli nejake dve pipi, tak nevadi aspon bude svanda 😀 😀 😀
Dobre zienky, super este do vecera pockam nech aj ostatne povedia ze ho beru lebo 2 eura rozdiel aby niekto nepovedal ze ho za tu cenu nechce... 😉
kuko, woooow viem si ju zivo predstavit, porobis jej vrkoce a bodky po nose? 😎 😎
aj my chceme 😉 😉
akoze ja som nechcela prezradit ze co bude Eliska ale ja by som to aj tak nevydrzala takze eliska bude zirafa 😀
Super, tak 6-ti uz odklepli tricenko 😉 🙂
blska, odpadneeeeeeeeem a to co jej natiahnes krk?? 😀 😀 😀
jaja ved uvidis ale je to perfektne 😵 matusa sme do toho navliekli a bol super 😵
blska, o tom nepochybujem urcite to bude super uz sa tesiiiim joj ten karneval bude srandaaaa 😀 😎
blska: no super, to bude aka paradnica 😀 ja sa len bojim aby drzala ked jej budem robit copky,,,no dufajme ze ano....inak my ideme na karneval aj teraz 12. tak si to aspon odskusa 😀 😀 😀 potom aj hodim foto 😵
Ahojte,môžeme sa pridať?? 😉
ahojte. jaja jasne ze moze byt.
kuko my mame karneval 10 😉
ahojte,
jaja tričko je jasnačka že chceme.
Aj nas bratranček ma v piatok karneval tak pojdeme kuknut, možno naberiem inspiráciu. 😉
Babyyyy aj my ideme v sobotu na karneval 😀 😀 Akurat mi kamoska poslala mail (ta co sme boli aj s jej dvojickami na Mikulasa) tak ta slov.-ceska organizacia teraz organizuje Karneval len pre cesko-slovenske rodiny, tak nas zavolala tuto sobotu doobeda to je...to co je teraz nejaka karnevalova sezona?? 😀 😀
Takze zajtra pojdeme pozriet nejake dresy som si chcela dat na tom zalezat ale co uz 😀 😀 bude to na rychlo ale tak ma tesi ze si to oblecu viac ako 1x... 😉
jaja tak to je super. uzite si to 🙂 🙂 🙂
jaji - moze byt to tricko. ja som tamarke vymislela novu masku - nebude NODDY... 😉
Ok babenky tak super, vecer im poslem novu objednavku 😀 🙂
capy, dakujem hadam nam to vyjde 😉
lili, a co bude tami? 😵
jaja - mam v plane cervenu ciapocku... 🙂
pekne masky babenky, ja este neviem 😕 , musim pozriet 😉
lili, to bude super 😉
No uz sa tesim tie drobce ked sa tam zidu ako budu jeden druheho obzerat 😀
Novu objednavku do bessu som poslala, tak hadam to tento krat vyjde 😉
baby ja som dnes behla do Dráčika a mali tam dosť masiek, ale hlavne pre dievčatká, všelijaké princezné, lienka, včielka, chlapčenské mali tiež, zoro, spiderman, nejaký mušketier, korytnačka, ale všetko bolo od troch rokov, ale nevybalovala som to, takže neviem aké to je veľké, neviem či by mi to dovolili, ja som pre malého rozmýšlala že by mohol byť šašo, ale teda neviem či takú masku zoženiem a taká kreatívna teda nie som že by som mu ju spravila ja 😒 tak ešte uvidíme
jajuš nevadí že je drahšie to tričenko 🙂
dtimi vitaj 😉 skus nakuknut do marcoviek https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
jaja jasne ze tarez je karnevalova sezona ved su fasiangy 😀 mna tiez vola sestra ze mame ist na karneval do skolky ale neviem ci tam mam ist budu tam len skolkarske deticky a potom eliska ale jej sa tam tak strasne paci ze si pojdeme 😉
blska, ja neviem aky je mesiac v roku nieto ci su nejake fasiangy 😀 😀 ja som ani nevedela ze uz bolo polrocne vysvedcko a polrocne prazdniny, kym mi sesterka nepovedala... 😉
Tu druhu objednavku z bess prijali, do 10 bude vybavena 😉
super tak sa teskame 🙂 🙂 🙂
baby kto chce byt krokodylhttps://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...

Tak som poslala na penzion objednavku so vsetkymi udajmi, tetu som zasypala otazkami bude mat co robit odpisovat 😀 😀 Potom dam vediet ked bude cosi nove 😉 😉