icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

blcha
31. jan 2010

baby tak som sa rozhodla ze tu masku eliske spravim sama 😉 nebudem kupovat ale nieco vymyslim to ma bude viac tesit ako take kupene 😀

jaja0110
autor
31. jan 2010

blska, tak to si sikulka ja by som si na to netrufla 🙂 😉 a uz vies co to bude? 😎

Ja som dnes v tescu pozerala akoze masky a kostymy, ale to vsetko na chlapcov ako policajt, vodnik, superman a take srandy, na dievcata len vily a princezny ale moc sa mi nelubili, vsak casu este dost budem kukat dalej 😉

blcha
31. jan 2010

jaja ved to ze aj ja som v tescu videla len neake vily a princezne a to nechcem ja rozmysla ze by som mohla zvladnut macka uz viem aj z coho by som to spichla mame taky potah na gauc hunaty hnedy tak mohol by to byt macko len neviem ci sa mi to podari a este by som mozno aj kacicku zvladla no uvidime ci nakoniec nieco stvorim 😀 a nebude z nej ten batman 😀

jaja0110
autor
31. jan 2010

blska, len ked tam budu skakat a nahanat sa aby jej v tom hunatom mackovi nebolo teplo 😉 aj kacicka by mohla byt fajn 😎 ved uvidis, ja tiez sama neviem, ako isto to budu princezne len neviem aky typ 😀

capy
31. jan 2010

ja tomaskovi spravim tigra 😉 a vikino chce supermana 🙂

chymenitta33
31. jan 2010

blška-klobuk dole ak to zbuchaš, ina šikovnica🙂ja a ihla nejde dokopy 😎

blcha
31. jan 2010

nobaby ked prideme bez masky tak aspon budete vediet ze sa mi to nepodarilo 😀 😀 😀

blcha
31. jan 2010

je chym no a ja som na to chodila do skoly aby som taketo veci vedela urobit 😎

chymenitta33
31. jan 2010

blška.-ja som chodila na návrharstvo a ked som zistila že to budem musieť zbuchať to nakreslené som sa pratala kade lahšie 🙂

jaja0110
autor
31. jan 2010

No babenky tak tu je suhrn, prebehnite to ci vam to sedi ak nie tak ma opravte 😉

ivu- 2postel+1prist., 2x plna penzia (sobota), 2x polpeniza (piatok vecera a nedela ranajky), triko c. 98

mamatata- 2postel (bez pristelky), 2x polpenzia (sobota), 2x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky), triko 98

blska- 2postel (bez pristelky), 2x plna penzia (sobota), 2x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky), triko 98

lili- 1postel+1 prist., 1x plna penzia (sobota), 1x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky), triko 98

kuko- 2postel+1prist., 2x polpenzia (sobota), 2x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky), triko 104

petka- 2postel+1prist., 2x polpenzia (sobota), 2x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky), triko 98

chym- 1postel+1prist., 1x polpenzia (sobota), 1x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky), triko 98

jaja- 2postel+1prist., 2x polpeniza (sobota), 2x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky), triko 2x 98

capy- 2postel+1 prist., 4x polpenzia (sobota-2x deti a 2x dospeli), 4x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky-2x deti a 2x dospeli), triko 98

anez, lienocka, bubli, zrzus- bez ubytovania a stravy, kazdej triko 98

Takze ked to zhrniem (dufam ze som dobre pocitala) 😅

9 izieb: 1 postelova-2x, 2 postelova-7x, pristelky-7x

Plna penzia: 5x dospeli
Polopenzia: 27x dospeli, 4x deti

Natelnik cerveny: 13 kusov (velkost 98: 12x, velkost 104: 1x)

jaja0110
autor
31. jan 2010

Natelnikov treba 14, za nas som zaratala iba 1 kus 😀 😀

capy, ako im to mam poslat do mailu, tak rozpisane alebo staci iba ten suhrn co je na zaver? opytaj sa muzika 😉

chymenitta33
31. jan 2010

jani- mne to sedí 🙂

kuko7
1. feb 2010

janulik: sedi 😀

capy
1. feb 2010

jani aj nam to sedi.

posli jej to v tvare v tom rozpisanom. bez tych triciek. len nedavaj nicky ale skutocne priezviska. takze ja budem mat napisane:

Steinerovci: 2postelova izba+1 prist., 4x polpenzia (sobota-2x deti a 2x dospeli), 4x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky-2x deti a 2x dospeli)

capy
1. feb 2010

a este jej tam napis ubytovanie od 9.4 do 11.4 a ze pristelky su pre 2-ojrocne deti.

chymenitta33
1. feb 2010

janka takže ja

Hruškova: 1postel+1prist., 1x polpenzia (sobota), 1x polpenzia (piatok vecera a nedela ranajky)

ivularadula
1. feb 2010

jajuš - sedí 😉

Šuranyiovci 🙂

jaja0110
autor
1. feb 2010

capy, ok dik tak to tak urobim 😉

Ak chcete mozete este tie priezviska dopisat, ak nie tak si ich najdem na FB 😉

blcha
1. feb 2010

jaja mne to sedi
Kriskova

petuska55
1. feb 2010

aj mne to sedí, priezvisko Frková 😉

mamatata
1. feb 2010

aj mne to sedi jani, Tulipanovi, dakujeme 😉

jaja0110
autor
1. feb 2010

OK, super a kuko je ak sa nemylim Biksadska, a lili je Soboňova, takze uz mam vsetky 😉

blcha
1. feb 2010

tak ja uz mam aj masku vyriesenu nemusim nic sit ani zhanat po obchodoch segre priniesla znama pre matuska na karneval asi 5 masielk tak si nieco vyberieme aj pre elisku 😉

kuko7
1. feb 2010

Hej moja my sme rodinka Biksadská 😀

jaja0110
autor
1. feb 2010

kuko, vieme vieme 😀 😉

blska, no vidis tak aspon nieco z krku, ja tie masky este nemam ani vyhliadnute 😝

liliana15
1. feb 2010

jaja - sedí to
😉

jaja0110
autor
1. feb 2010

Super, no to islo hladko tak dneska vecer to vsetko poslem, objednam aj tie tricka nech to mame v suchu 😎 😎

jaja0110
autor
1. feb 2010

Babenky objednala som tie natelniky, len aj tak budeme platit za postovne lebo postovne je zadarmo len pri objednavke nad 66 eur, a nasa objednavka bola 65.76 eur (chybalo nam 24 centov) 😀 😀 No ale aj tak ked som este uplatnila tu 5% zlavu, tak konecna suma je 62.62 eur+ postovne na dobierku je 2.90 co je dokopy 65.52 eur 🙂
Takze 65,52 eur : 14 kusov = 4.68 za 1 natelnik 🙂 🙂

ivularadula
1. feb 2010

jajuš - no supeeeeeeeer, detičky budú na zožratie, už sa teším keď ich do toho všetky navlečieme 😀 😵

capy
1. feb 2010

jaja super. tesime sa 😵 😵 😵