Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
jaja je to zlate, ale skor na leto 😉
capy, no ved 😒 a ja im to teraz zaciatkom februara natiahnem ved zamrznu 😅
ale vsak budete niekde vo vnutri,nie?
capy, ano v nejakej budove len boh vie ako sa tam bude kurit...ale sak dam im nejake svetre, no ale aj tak...dufam ze sa nam to potom podari vratit, lebo inak vyhodene peniaze...uvidime, no ale sak nech aspon maju radost 😉
jaja - pekne satocky. a keby im das pod ne biele rolaky a biele pancusky?
lili, biele pancusky im dam urcite a biele rolaciky nemame...nenosia rolaky lebo by sa potili a im sa tam robia exemy...ale tak svetriky hadam budu stacit, pripadne zoberieme nieco na prezlecenie ak tam bude moc kosa 😉
jeej jaja to je krasne v tom budu baby paradne a jasne daj im pod to pancusky a neake tricko s dlhym rukavom a zima im nebude 😉
nasa zirafka je tepla mozno v tom bude eliske aj teplo 😉
Jaja-budú určite krááásne 😉 ,a namiesto rolákov biele body?
Dakujem babenky, no este neviem ci to budu chiet vobec na seba natiahnut, v obchode tu celenku nechceli dat na seba ani k tym satom sa netvarili moc kamaratsky tak to bude sranda ak to nebudu chciet obliect 😀
dtimi, my uz nenosime bodinka (lebo nosia nohavicky), biele body co mame je 12-18 mes. a to uz im je male, rukavy maju po lakte 😀
Ale skusim nieco vyspekulovat lebo v tych ramienkach by im asi ozaj bola zima 😒
Joooj ozaj a to este neviem ze co si obuju asi len tie nase zimne boty vybramove 😀 to bude vyzerat, nemame ziadne cvicky ani balerinky ani sandalky na teraz, nic podobne sak je zima 😕
jaja inak eliske su sandalky z leta stale dobre a podla mna v pohode v cizmickach ved micky ma take velke nohy alebo v papuckach nie 😉
blska, ked my nemame cizmicky (len tie zimne boty na snurovanie) vidis a sandalky z leta mam niekede zasite, ale ked si predstavim tu kombinaciu tak mi je to smiesne, aj na papucky som uz myslela no kazdopadne bose ist nemozu aj ked vobec este neviem v com pojdu 😝 ze som sa ja na to nechala nahovorit 😀
jaja ste sikovne 😅 ,s mojim synom to bude tvrdy oriesok 😝 ,aspon to tak vyzera... 😀 .Som z toho trosku aj zufala 😒
dtimi, my sme zacali trenovat len teraz v januari, neboj aj vy sa do toho skor ci neskor dostanete, staci vymaknut ten spravny cas 😉
Babenky tu je odpoved z penzionu, teta mi sice neodpovedala na vsetko co som sa pytala, ale nevadi... 😉 Kazdopadne do konca februara tam treba ist a zlozit zalohu- KTO by sa na to mohol podujat??
Tu je mail od nej:
Dobrý deň,ospravedlnujem sa za neskoršiu odpoved.Strava stačí objednať,len pre dospelých.večera je aj polievka,hlavné jedlo,zákusok.s vami sa najedia aj deti aj na raňajky., ak by ste chceli raňajky formou bufetu,dá sa aj to na osobu je to 5 euro,polpenzia je 7 euro a plná penzia 10 euro.Stoličky pre deti v jedálni nemáme,platí sa v hotovosti na penzione.Strava sa dá upraviť aj priamo na penzione ak by ste chceli obed.Prístupnosť do kuchyne na zohrievanie vody aj mlieka je možná.Zo stravy sa nedá zľava,ale na ubytovaní sa vieme dohodnúť na zlave.Ak ste sa rozhodli u nás ubytovať treba zložiť zálohu do konca februára,ked budem v práci zavolajte 9.2 2010 dohodneme sa.Ak by ste mali ešte nejaké otázky môžte ma kontaktovať.
Ďakujeme s pozdravom Veronika Hozlárová-vedúca zariadenia
Prajem pekný vikend
jaja no super ale kto tam zanesie tu zalohu ? kto byva najblzsie ? ivula co ty nebehla by si tam ?
este ma napadlo nemate nikto cislo na kristinu z brna ona by urcite rada isla na stretko a kedze nechodi casto na konika tak urcite nevie ze nieco organizujeme 😉
jaja a budeme tam mat k dispozicii neaku tu miestnost kde sa budeme s deckami hrat a vecer potom my 😉
Veru ja nemam na nu kontakt boh vie ci by mohla prist to by bolo super len treba zistit cim skor aby sme ju tam pichli ak tak... 😉
Ani vlastne neviem kolko je ta zaloha, ja jej v pondelok zavolam len aby tam niekto do konca februara mohol zbehnut aj to omrknut a tak, nech to nenechame na poslednu chvilu 🙂 😉
blska, ano povedala ze je tam spolocenska miestonost s TV, ze tam mozme detom urobit diskoteku 😀
Baby oki, tak a potom ked sa bude davat ta zaloha, to akoze niekto zaplati? Alebo posleme kazda korunky na ucet? Alebo ako to bude???? Ved to bude asi viac korun, nie????
kuko, vobec netusim ako sa to robi, ci nam vyrata zalohu za kazdeho zvlast ale ja by som skor tipla ze za celu skupinu, a radsej by bolo dobre doniest to tam v hotovosti nech nam da nejaky blocek ze sme zaplatili ako kazdy prevadzat peniaze na ucet... 😕
Nasla som Kiku na koniku tak som jej poslala IPecku ze ci sa k nam pridaju, ak to ovsem do toho aprila stihne precitat 😉
baby ake ma kika priezvisko? ja mam asi na nu amil, ale nie som si ista ci je to ona.
jani, tak super spravy, ta zaloha bude za celu skupinu, urcite, kazda by sme mali zaslat tie eurace osobe, ktora to zaplati cash, na jej ucet 😉
jaja: a to ako kto bude mat v hotovosti, ved to bude dost korun nie? Ked sa to rata za celu skupinu? Inak to podla mna by nemuseli chcet taku veliku zalohu,,,,no ved uvidime co povie ta pani ked ti napise 😉
anez, ja veru neviem ake ma priezvisko, ale nick ma kristina _tvb 😕
Neviem ako to budeme platit ja som to pochopila tak, ze v hotovosti osobne to tam treba zaniest do konca februara a tomu kto sa na to podujme, potom dame peniaze bud osobne v bojniciach alebo mu posleme na ucet 😅
Ja jej budem v pondelok volat tak sa jej opytam kolko eur je vlastne ta zaloha 😉
oki 😉
jej babulky jasné že tam behnem 😉
ivu, tak to by bolo super, ja v pondelok este napisem ako s tou zalohou, a ty to tam potom este pokukaj a ponuchaj ako to tam vyzera 😎 😎
jajuš - sedí vec 😉

Tak my sme drobcom kupili take satocky od Disney je na nich ta minie mouse, ale oblecieme im ich len teraz v sobotu na ten karneval a ak sa nam ich podari udrzat ciste tak ich pojdeme vratit, tuna sa to da do 28 dni bez udania dovodu, lebo to su take letne satocky na ramienka a to nemame kde vynosit 😒 A do Bojnic by sme pozreli nieco praktickejsie 😉
Tu su na obrazku, akurat ze baby ich maju az po zem a tu celenku s usami si nechcu dat na hlavu ani za svet 😀 😀
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Role-Pl...