icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

blcha
6. feb 2010

ivu na tak to by bolo super keby si tam vybehla to zaplatit a aj to pokukat 😉

chymenitta33
6. feb 2010

Ivula-to bude super to tam vynucháš všetko pokuki 😉

capy
7. feb 2010

jani z tej odpovede sme sa skoro nic nove nedozvedeli. asi bude naozaj najlepsie ked tam niekto skoci osobne sa popytat a pokukat. citam ze to vyslo na ivulu 😉 tak sa tesime

jaja0110
autor
8. feb 2010

Tak babenky volala som s veducou penzionu, s tou stravou pre deti je to tak, ze "deti sa nejdia s nami" tym myslela z nasich tanierov, lebo povedala ze tie porcie co tam davaju su hrozne velke, a ze z toho sa v pohode naje 1 dospley a jedno 2-rocne dieta, takze ona nam radi neobjednavat dopredu porcie pre deti...ale ak by nahodou naozaj niekto chcel este osobitnu porciu pre dieta, tak sa da doobjednat priamo tam na mieste...oni nam vzdy k jedlu daju aj male tanieriky pre deti aby sa najedli s nami 😉

Zlava: za stravu nam zlavu dat nemozu ale dali nam zlavu na ubytovani, povodne to bolo 35.20eur /2 osoby (na noc) ale nam spravili cenu 30eur/2 osoby (na noc)

Zaloha: treba doniest TENTO TYZDEN priamo veducej penzionu, ona tam buduci tyzden nebude, preto by bolo najlepsie tento tyzden, kto pojde moze prist aj vo vecernych hodinach, ona tam ma firemny byt takze tam bude 24 hodin, len jej treba dopredu zavolat na mobil (poslem cislo) ze uz tam idete s peniazmi...je to za celu skupinu 300 eur- potom nam tuto sumu odrata z ceny.

Vecere na piatok budeme mat na 18-tu hodinu 🙂

Takze KTO tam moze ist s korunkami tento tyzden??

mamatata
8. feb 2010

ja by som rada, ale nemam ako ☹

blcha
8. feb 2010

dufam ze tam bude moct ist ivula a mohli by sme jej poslat peniazky na ucet 😉

capy
8. feb 2010

jaja povodne bola cena 33,20€ ale aj tak super. uz sa teskame 😉

jaja0110
autor
8. feb 2010

capy, fakt? no veru nepozerala som do cennika, iba takto mi to povedala do telefonu 🙂 ale sak aj to potesi 😉

No tak ide nas 9 rodin, takze kazdy by sme mali dat na zalohu 33.33 eura, uz len kto to tam zanesie v hotovosti... 😅

chymenitta33
8. feb 2010

Dobre by bolo keby ta Ivetka mohla, ked dojde sa s nou dohodneme a pošlem jej to na učet 😉

ivularadula
8. feb 2010

jáj babulky seruste
tak novinky sú čítam, ok ja tam behnem, len musím zistiť najskôr aký je stav na účte a mm povedať aby mi vybral, tak zistím a dám vedieť 😉

jaja0110
autor
8. feb 2010

ivu, super 🙂 🙂

kuko7
8. feb 2010

Ahojte babulky,,,,no jasnacka mozem poslat korunky aj na ucet a aj priniest v hotovosti potom ivule,,,,len musim pockat kym nabehnu korunky, vyplata a rodicak, aby sme potom mali 😀 😀 😀 ale nie je samozrejme problem 😵 😵 😵 tesime sa na Vas

ivularadula
9. feb 2010

jajuš prosímťa ak mi pošli to číslo na tú pani a mám teda zaplatiť tých tristo euro keď lili ešte nevie na 100% či pôjde? ale veď asi hej, veď to je jedno či nám odráta potom 300 alebo 270 nie? a do konca týždňa teda to treba zaplatiť hej, inak ja ani neviem presne kde to je na akej ulici idem si to pozrieť 😉

jaja0110
autor
9. feb 2010

ivu, poslem ti detaily aj s adresou do IP, 300 euro treba zaplatit za skupinu, to je jedno ci nas pojde 5 alebo 10, ona nam to potom odrata na zaver z konecnej ceny 😉

blcha
9. feb 2010

ivu a teda daj nam aj vediet ci ti mame tie peniazky poslat na ucet ved 300€ je dost penazi tak ti to mozme co najskor poslat 😉
no a to najdes lahko je to presne na tej ulici kde sme boli minule len je to vyssie a asi na druhej strane cesty 😉

ivularadula
9. feb 2010

blška asi aj viem kde, som si aj myslela že je to na tej hlavnej ulici 😉 dik, peniažky neviem opýtam mm či mu budú chýbať 😉

mamatata
9. feb 2010

ivu super, ze to vybavis, daj urcite to cislo do IP, posleme ti peniazky na ucet 😉 aspon to naraz potom nebude tak vela, ked teraz zaplatime zalohu 😎

ivularadula
9. feb 2010

babulky chcela by som tam behnúť vo štvrtok, ale mama mi hovorila že na štvrtok hlásia nejaké moc sneženie, tak ešte uvidím keď tak tak tej pani cinknem 😉

kuko7
10. feb 2010

ivu: no este ze ta mame🙂 Potom kazdej posli c. uctu do IP, aby sme ti to poslali,,,,alebo az na mieste ti to dame? 😅 😕 😉

Uz aby bol aprilll,,,,boze ja mam zajtra skusku, mama berie malu a ja musim drvit,,,to sa mi este nestalo, ze som sa ucila len jeden den,,,no musim zabrat,,,,papa idem 🙂

ivularadula
11. feb 2010

tak dnes tam nejdem, lebo sa bojím že aké budú cesty a nemám s kým, segra nemôže, ale buď zajtra, alebo cez víkend tam skočím, veď ja tej pani zavolám a dohodnem sa s ňou 😉 potom podám info 🙂

jaja0110
autor
11. feb 2010

ivu, ok jasne dnes radsej nechod ked vas tam zavialo, ale urcite jej brkni nech vie ze na to myslime, bo som povedala ze tento tyzden jej niekto koli tomu zavola 😉

ivularadula
12. feb 2010

ahojte, baby tak som tam bola, zaplatené tešia sa na nás, ja som povedala že my na nich tak aby už bol apríl 😉
je to tam dobré, lepšie čo sa týka tej spoločenskej miestnosti, a aj toho dvoru, nábytok v izbe je síce starší ako v tom čo sme boli minulý rok, ale úplne v pohode, tuším každá izba má balkon, či ako mi to hovorila, televízor je tiež na každej izbe so satelitom.

capy
12. feb 2010

ivula super. tak sa teskame 🙂 🙂 🙂

jaja0110
autor
12. feb 2010

ivu, a co tak skromne sak este popis ako to tam vyzera, prvy dojem, jedalen si videla? A nejaky detsky kutik s hrackami? Alebo tym kutikom sa mysli ta spolocenska miestnost? A co ste este nakecali, o tej strave uz nic nevravela?
Ozaj a kde su tie izby- na prizemi alebo na poschodi?? To som sa jej v maily pytala ci nas mozu dat vedla seba na prizemie (ak sa da) aby sme tam koli detom nemuseli riesit utek na schodiste, ale mi neodpovedala...ako to tam je?

ivularadula
12. feb 2010

jajuš - jedáleň som videla, ale mali tam akurát na nejakú akciu nachystané, tak moc som toho nevidela, akurát som sa bola mrknúť do jednej izby a to hovorím že nábytok trošku starší ako v Penzione Bojnice čo sme boli, ale v pohode, akurát hovorila že nás bude musieť dať aj na poschodie, aj dole, lebo že dole nemajú toľko izieb, ale to hádam vadiť nebude, inak tá pani taká strašne ukecaná, furt mlela a ja som aj zabudla čo som sa jej chcela spýtať, ale izbu som videla a ten detský kútik tam asi neni taký že fest pre deti to je asi tá spoločenská miestnosť, je tam taký veľký gauč po celej dlžke miestnosti, inak čakala akurát tú akciu tak sa mi zdalo že sa nejako ponáhla, tak to bolo také rýchle 😒

jaja0110
autor
12. feb 2010

ivu, tak dobre vsak nevadi uvidime ked tam prideme, podla mna ta spolocenska miestnost je lepsia ako kutik, v kutiku by si aj tak 10 deti zavadzalo a spoloc. miestnost dobre padne ze sa budu moct vybehat, vyskakat ked my budeme sediet na tom gauci 😀 Inak aj mne sa zdala tak uponahlana, aj ked som jej volala tak vsetko rychlo rychlo... 😉 No tak uz sa tesiiim, hlavne nech su vsetci zdravi a nech vyjde pocasko a bude super 😎 😎

ivularadula
13. feb 2010

jasné jajuš, veď každý nejaké hračky donesieme veď do auta sa pomestí niečo každému 🙂

mamatata
13. feb 2010

ivu super, tak uz to mame predplatene, je to teda zavazne, tesim, tesim 😉
napis, ci tie peniazky potrebujes, ak ano napis cislo uctu, dikes 😉

kuko7
15. feb 2010

Oki babulky, tak uz aby bol apriiil, sa tesim ako mala,,,,,bozinku ved uz je koniec februara 😀
Utekam sa ucit, cmuky 🙂

blcha
15. feb 2010

ja sa tiez uz strasne tesim dufam ze nam aj pocasie vide ako minule a bude to uplne super 😉