icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

mamatata
15. mar 2010

no jasne super jani, ja donesiem vajcovy konak, ja take sladke prkotinky lubim, muzi nech si donesu co chcu, to je na nich, ale aby kazdy nieco doniesol, takze na jednu rodinu dve flasky, to zbohom 😀

jaja0110
autor
15. mar 2010

Jani, ved to budeme v liehu cely vikend 😀 😀

mamatata
15. mar 2010

no to si tiez myslim, ale co ja viem, kto kolko znesie? chlapi urcite viac ako my 😀

blcha
15. mar 2010

tak sa mi to tu paci ako sa tu zvrhla debata na chlast 😀 ja myslim tiez ze do tricka elisku obleciem ked budeme v tom penzione lebo typujem ze jej bude velke takze do zoo ju do neho navliekat nebudem 😝
ja neviem aky chlast zoberieme este stale sa rozhodujem ze co budem pit 😀 😀 😀 ja som teraz uz taka nepicka 😀

jaja0110
autor
15. mar 2010

blska, ze nepicka... a my sme potom co...picky? 😲 😀 😀 😀

mamatata
15. mar 2010

jaja, blcha, ale som sa schuti zasmiala 😀 😀 , no asi sme jani 😀 😀

capy
15. mar 2010

ahojte tak na poslednych prispevkoch som sa pobavila aj ja 😀 😀 😀

a k alkoholu. ani ja moc nepijem a mm je skor na whisky 😉

uz len necele styri tyzdne a vidime sa. ja sa tak tesim. a rozhodli sme sa ze vikina nechame u babiny. neviem ci by sa mu pacilo medzi tolkymi krpcami 😅 uz sa strasne tesim 😵 😵 😵

blcha
16. mar 2010

jaj presne si to napisala 😀

kuko7
19. mar 2010

baby no my berieme jednoznacne vinecko,,,to my obaja s muzickom budeme popijat, ja s coca colou a on asi samotne,,,,no a este mozno nieco domace, nieco tvrde 🙂 este uvidime 😀 a na pitie berieme nealko asi Rajec, to je mnam 😵

boze baby ja dufam, ze pocasie vyjde, lebo sa zacinam nenormalne tesit 😀 😀 😀 juchuchuchu

jaja0110
autor
20. mar 2010

Mne by ani tak nevadilo ak nevyjde pocasie, sak tam mame tu salu, len aby sme boli zdravi lebo pri tejto frekvencii soplov, virusov a horuciek sa obavam aby sa tam zisla aspon polovica z nas... 😒 no a u nas je to take ze ak nie jedna tak druha a ak nie druha tak obidve... takze nech aj leje ako z krhly, hlavne nech sme tam vsetci a zdravi 🙂 🙂 🙂
A potom tam uz mozeme vypalovat bacila 😀 😀

mamatata
21. mar 2010

jani - to mas svatu pravdu, len nech sme zdravi, to je najdolezitejsie 😉 🙂

capy
21. mar 2010

jani jasne ze nech su hlavne vsetci zdravi 😉

tak nakoniec pojdeme len s tominom. viki mi povedal ze on bude radsej u dedka 😅

joooj ale sa uz tesim

blcha
23. mar 2010

no jasne hlavne nech sme zdravy my sme tam minule ochoreli a eliska mala v noci teploty a celu noc bola hore skoro ma tam slahlo tak dufam ze teraz to bude v pohode a uzijeme si to tam za kazdeho pocasia 😉

mamatata
25. mar 2010

uz sa to blizi, takmer za dva tyzdne, hadam bude pekne a pekne si to uzijeme 😵 😎

kuko7
30. mar 2010

juuuuuuuchuuuuuuuchuuuuuu tesime sa mooooooc 😀 😀 😀

capy
30. mar 2010

jjjjjuuuuuchchchchchuuuuuchchchchchuuuuu aj my 😀 😀 😀

blcha
31. mar 2010

jeee kolko radostiii 🙂 🙂 🙂 pocuvajte ked uz sa to tak blizi tak jakoze neake info ze co mam zobrat zbalit a tak neaky zoznam dajte nech nic doma nezabudnem 😀 😀 😀

luci21
1. apr 2010

Ahojte baby, ja vám t tsretko tak závidím, som dúfala že vás prídeme aspon na jeden den pozrieť ale teraz tati ešte berie tie hnusné ATB a celý týžden nemožeme ísť von ☹ Baby do kedy tam budete možno aspon s Tamarkou by sme skočili ale to by som musela mm ukecať tak neviem 😒 ?

blcha
2. apr 2010

babulky tak dufajme ze buduci tyzden bude teda lepsie posasie ako je teraz lebo fakt sa do tej zoo ani nedostaneme 😉

saska73
2. apr 2010

Ahojte kočky, prepáčte, že sa Vám sem takto vtieram ale plánujeme si stretnutie mamičiek s bábetkami na jún a nie a nie sa rozhodnúť pre ubytovanie. Neporadíte mi, niekde na strednom Slovensku a asi tak pre cca 40 ľudí. Alebo kde ste boli vy? vidím, že už máte druhé stretnutie. Ďakujem moc 🙂 😉

blcha
2. apr 2010

sasaka mi sme boli minuly rok v bojniciach a bolo tam super takze aj tento rok sme sa rozhodli pre bojnice nas bolo minule dost malo takze sme boli v malom penzione a teraz tiez nejedem do neakeho velkeho lebo nas tusim ide asi 10rodin ale podla mna bojnice su super je tam zoo kde budeme cely den s deckami a pri hrade paradny park kde sa decka vybehali a je tam velky vyber hotelov penzionov a tiez vela restauracii podla mna super miesto na taketo stretnutia 😉

chymenitta33
2. apr 2010

ahojte zlatinka 🙂

Nejde nám net zrovna ked ho potrebujem dufam, že sa dostanem na net kdesi aspon u marka v práci, tí chumaji s t-comu zistili že nemáme zmluvu tak prerušili, to tiež zavčasu zistili 😒 ta asi až po velkej noci to bude šlapat...kočandy natuk my do IP tel číslo niektorá nech sa poprípade spojím v piatok s vami...
a ten zoznam by som uvítala...
tie knižky mám jednu alebo všetkým drobátkam, do tej tomboly?či ako to bolo 😉 🙂
a čo so sebou, teda dejvimu vela musím rátař s každou alternatívou počasím atd....díky

ttaaaakkk sa tešímmmmmmmmmmmmm 😵 😵

liliana15
3. apr 2010

ano, napiste co treba zobrat, lebo ja vobec nie som v obraze... flasa mi je jasna.... 😀

kuko7
4. apr 2010

baby podla mna by sme mali kazda zobrat garderobu pre nase detusky,,,ako vzdy,,,,,samozrejme aj pre seba,,,,kozmetiku,,,,nocnik, my berieme malej hracky ako kocik pre babiky, lebo ona rada vozi babenko 🙂 , nejake logicke hracky, ak by prsalo,,,,co dufam, ze nebude,,,,potom tu knizku, nieco do tomboly pre dospelakov,,,asi teda nejaku flasu alebo nejaku srandasakovinu 😀 😀 😀 , no a vezmeme si aj nieco na jedenie hlavne pre malu, nejake ovocie, jogurty, alebo ved aj do teska pojdeme, to je tam kustek 🙂 , no a potom nejaky ten alkohoool,,,my vezmeme vinecko,,,,a asi aj nealko zoberieme,,,karton malinovky, ak by bolo malo dokupime,,,,inak ja som rozmyslala, ze urobim deckam piskotovu tortu a donesieme ju,,len dufam, ze po ceste mi nezdochne,,,,tak to musim este premysliet,,,,,no a samozrejme tu masku pre malu nezabudnut, nejake CD-cka hudobne,,,,no a kto vezme radio? Ci to tam bude? Mame vziat? No a baby ja beriem aj notebook,,,,teda zatial,,,,a samozrejme fotak a kameru 😀 no a potom vezmeme aj kocik pre malu, ona v nom rada poobede spava, takze to musime vziat,,,,,no a nejaku loptu na tu luku,,,,,a este co, take? No uz ani neviem,,,,,co ma napadne 😵

liliana15
4. apr 2010

kuko - ta garderoba, kozmetika, hracky, papanica, kocik.. to mi je vsetko jasne...🙂 myslela som skror nieco na vecer ked uz drobce pospia... 🙂 ja upeciem nejake suche kolaciky... pre detusky aj dospelakov... 😉 kocik beriem aj ja, ked bude tami unavena v zoo, nema problem sa v nom ulozit 🙂

liliana15
4. apr 2010

este taka vec ma napadla, bude tam nejaka rychlovarna kanvica? na vodicku na nutrilon a kaveju 🙂

mamatata
4. apr 2010

lil - hadam tam bude, to by mali mat vsade 😉

blcha
4. apr 2010

kuko pocuvaj sak ty tusim cely dom balis 😀 ja si urcite beriem rychlovarnu kanvicu aj kavicku aj salocku najlepsia je predca kavicka co si sama uvarim 😉 no a jasne neake hracky a kocik beriem do zoo po ceste do zoo si v nom posedi a potom aj tam ked sa jej nebude chcet behat a aspon s budem mat kam podavat veci no a s potrvin asi pokupim na vecer neake slane blbosticky a deckam ovocie a jogurt a take srandicky no a knizku do tomboly pre marcovcatko a teda mam nieco aj dospelakom neaku kokotinku?

blcha
4. apr 2010

no a este aby som nezabudla tak aj cestovnu postielku a jasne ze eliska si zbali svoju haju -paplonik bez neho nezaspia jej milovanu pani lasturu -babiku aj ta je velmi dolezita pri zaspavani ako aj jej 10dudlov 😀 😀 😀 😀 boze nech uz sme tam sa tesim na deticky strasne 😵 😵

kuko7
4. apr 2010

Baby uz sa to blizi, len ma dnes nepotesilo pocasie, ze ma prsat ☹ ☹ ☹ no duafam, ze to Bojnice obiiide 😅

No aj ja musim vziat konvicu a samozrejme nejaku lekarnicku zbalit, ak by nahodou 😨 dufam, ze nebudeme potrebovat 🙂