Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
jajuš - tak dopíš si: sobota - 2xpolpenzia dospelý, nedeľa - 2x raňajky dospelý 😉
ivu ok, dik 😉
jaja: no pristelku netreba,,,,no a tricko moze byt🙂 Radsej s kratkym rukavom a radsej 104-110.....aby sme mohli nosit aj cez leto 😀
A my prideme az v piatok poobede, teda tak okolo obeda🙂
jaja tak si pis ja dvojpostel bez pristelky strava v piatok este neviem ja by som tam rada isla hned rano ked sa nepojde od stvrtka v sobotu 2x plna penzia v nedelu ranajky a tricko dlhy rukav 😉
no a dufam ze v nedelu dame este spolony obed niekde tam v restike ako minule len snad nas tam zostane viac
baby a preco si davate polopenziu ??? to nebudete obedovat v sobotu ??? ved polopenzia je ranajky vecer nie a plna je aj obed ved pre mna je dolezity ten obed koli malej 😉
No nam staci polpenzia a mala aj tak cez obed haja, tak popripade jej nieco vezmem z domu,,,,este uvidim ako bude🙂
ahojte, tak jani pis si za nas: sobota - 2x polpenzia a nedela - 2x ranajky, tricko s dlym rukavom, myslim, ze ta 98 bude stacit, ked nie tak 104, kazda firma ma inak to cislovanie? naj je dobra 92 a z niektorych mame 98, ale asi vacsia bude lepsia, ta 104 teda 😵 😀, my az v piatok prideme 😉
Ok babenky mam napisane, este tie TRICKA, standardne objedname na velkost 2-3r. (co je c. 98) ak chce niekto INU velkost, tak dajte vediet....
kuko- pre vas teda 104 (3-4r.) alebo 110 (4-5r.) ??
jani, vam teda isto 104 (3-4r.) ??
blska, vidis s tou polpenziou mas pravdu mna to vobec nenapadlo co budu deti jest na obed, ja stale pocitam s tym ze im z domu donesiem a tam prihrejem, musime zistit ci je tam mikrovnka, ak nie tak hodim rec s Vaskom ci nedame plnu penziu...len zase nevieme dokedy sa vydavaju obedy ci to je jedno?? Lebo my tak najskor o 15-tej jeme, cez obed aj tak spia 😅
jaja staci 104🙂)))
blška ja som tiež chcela hneď plnú penziu, ale pozerám že nikto si nedáva, tak reku sa prispôsobíme, tak si dáme aj my plnú penziu, inak aj to bude lepšie, veď decká budú cez obed spať tak určite sa nebude okolo obeda niekde motať a radšej sa najeme tam, som myslela že či sa nebude chceť niekde vonku najesť keď si nikto tú plnú penziu nedával 😕
kuko, oki 😉
anez, tricka s dlhym rukavom stoja 8.46 eur, tu je link ake maju farby, ale to potom budete vycnievat z radu, kedze sme sa vsetci dohodli na cervenych 😀 ale sak neva, je to na tebe, daj vediet aj velkost 😉 a co ma majo proti cervenej?? na nase pohromy je to ako stvorene 😀
http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...
anez kde si??? 😕 😕
anez pisala na facebook 😀 😀 😀
jani, tak 98, myslim, ze bude stacit 😉
ahojte, tak my dojdeme v piatok večer, dvojpostelovu izbu bez prístelky a na sobotu polpenziu 2x, v nedelu ranajky 2x.Tričko chceme s krátkym rukávom a v poho červené.
kuk som tie tričká, tak s krátkym rukávom je pekné fialové. 😉
no tak mením rezervacku, manžel hovorí že dvojlôžkovu s prístelkou, ved aj tak je to zadara a nemusíme brat cestovnu postielku. Takže ostatné zostáva.
baby ta pristelka je zadara? Tak potom aj my chceme jednu🙂)))) 😵
jani, ok 😉
petka, ok mam napisane 😉 a ako budete riesit obed pre malu ked si beriete polpenziu? donesies jej z domu?
kuko, ano pristelka je zadara tak ti jednu pisem 😉
Tak nas "zavazne" na prespatie ide zatial 9 rodin, este potrebujem udaje od:
anez: ubytko (kolko postelova izba, s pristelkom alebo bez), strava (polpeniza alebo plna penzia, nedela ranajky...??), natelnik (ostava velkost 98? to je na 2-3r., dlhy alebo kratky rukav? a mohla by si maja ukecat na tu cervenu nech sme vsetci pekne rovnaki 😎)
capy, to iste...plus chces nejake tricko aj pre Vikinka? nech sa tam neciti vyradeny...ci? 😉
No a pozriet by nas mali prist lienocka a bubli 🙂 🙂 a zvysok sa nehlasi (zrzus, chym...) takze neviem... 😨
jaji - tak ja 1x plna penzia a v nedelu 1x ranajky. tricko KR v.98
v nedelu tam do kedy planujete byt, resp. do kedy budeme musiet uvolnit izbu? ja tam nebudem mat auto, aby som sa vedela cca zariadit aj s obedom vlastne pre malu aj s odvozom...
lili, ok mam 😉 minuly rok ak sa nemylim sme museli izby vypratat do 10-tej, takze sme akurat stihli ranajky...potom bol plan ze sa vsetci pojdeme spolocne naobedovat do nejakej restiky, ale dopadlo to tak ze sa vsetco rozisli a isli sme len ja, blska a ivu 🙂 Tak dufam ze tento rok nas pojde na ten spolocny nedelny obed viac 🙂 🙂
Inak som pisala email do BESS, takze natelniky bez potlace maju iba s DLHYM rukavom (biele, cervene, cyklamenove a ruzove) tieto: http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/o... takze dufam ze tie ktore ste chceli KRATKY rukav, sa uspokojite aj s dlhym, a ostava teda ta cervena farba, akurat som im este napisala ci by na tie natelniky boli ochotni vytlacit ten text "marcove pohromy 2008" tak uvidime co odpisu, potom vam dam vediet.... 😉
anez - jasné, povedz Majovi že všetci budú mať červené, veď chlapi aj ružové nosia 😉 a červená je podľa mňa normálne aj chalanská farba 🙂
jajuš inak mne môžeš napísať to červené tú 98 veľkosť DR 😉
kacenqa - inak to je fakt, mňa to ani nenapadlo 😲 veď šimon je tiež februárový, teraz čo 😲 😕
ivu, ved to vobec nevadi ze je februarovy, nikto sa ta na to nebude pytat kedy sa narodil, tie tricka su aby bolo jasne ze patrime do jednej skupiny, ked chodite do marcoviek tak je "marcovy" (neznemame na to ze narodil v marci) 😉 😉
Baby tak mi odpisali z BESS, vytlacia nam tie napisy na cervene natelniky, tu je odpoved aj s cenou...
Dobry den,
dakujeme za zaujem o nase oblecenie.
Natelniky Vam mozeme potlacit pozadovanym napisom. Cena pri odbere od 10
ks by bola 6,60 EUR vratane DPH.
Postovne - Slovenska posta: 2,90 EUR pri dobierke, 1,90 EUR pri platbe
vopred.
Pekny den,
Kamila Bezakova
bess.sk
My mame zatial 11 kusov natelnikov takze super (este berie aj bubli a lienocka) a ja tam mam este 5% zlavu s nazbieranych bodov (z mojich starych objednavok) tak mozme ist do toho, len neviem co ostatne babenky, je dobre to objednat vsetko naraz, lebo ta zlava sa vztahuje na 1 objednavku...tak este pockame ci sa niekto prida... 😉
anez, tie cerveny natelnik zobrat aj vam, alebo si objednas sama nejake ine? (ale na vyber su len tie 4 farby co som hodila link) tak daj vediet... 😉
ivu, moze byt pre vas to "marcove pohromy"?? alebo...? 😉
anez, ozaj ved ma vlastne napadlo ze ak si vyberies jednu z tych zvysnych farieb (cyklamenova, ruzova, biela) tak aj tak to objedname vsetko spolu, sorac mi to nejako nedoslo 😉 😉 Len daj vediet farbu a velkost 😉
jasne jaji, to je super cena a ked sa to cele objedná spolu tak to bude fajn. 🙂
petka, a ako vy s tym obedom pre malu? ked si vezmete polpenziu (ranajky, vecera) tak potom na obed ako, vezmes malej z domu? toto ja furt neviem ako urobime, lebo baby zase nezjedia vsetko a ak tam bude take menu ze o nicom tak z toho nic nebude 😒

no kocky- ja zatial hovorim ze spat asi nie - my prideme ak budeme moct ako minuly rok