icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

petuska55
28. jan 2010

jajuš posli mi prosim ta presný zoznam kto ide a čo si objednáva, ja tam zavolám a skusim sa spytat aj na tu zlavu, len musim vediet presný počet ludí aby som mohla jednat. Dakujem.

jaja0110
autor
28. jan 2010

petka, presny pocet ludi este nevieme, este mi chybaju udaje od Capy a od Chym, ja tiez este neviem ci berieme polpenziu alebo plnu penziu, chcela som tam zavola ci tam maju mikrovlnku resp. ci nam tam budu ochotni zohriat jedlo a tak, pre anez sa treba opytat na tie osobitne obedy ci sa daju zajednat....mam to vsetko poznacene len este nech sa vyjadria capy a chym aby sme tam nemuseli potom volat na tri krat.... 😉

blska, no vidis a hned mame aj tombolu aj ked myslim ze deti sa nam na tombolu z vysoka vy.... ale aposn my budeme mat srandu, super by bolo keby este prisiel Mikulas a bolo by to dokonale 😀 😀

anez, inak neviem neviem ci tam budes moct byt s nami v tom hoteli ak nebudes ubytovana, minuly rok nam hned na zaciatku vsetkym zobrali obcianske preukazy a dali nam ich az v nedelu ked sme zaplatili, vies ze ci budes moct vyuzivat sluzby hotela len tak, predsa je to len pre hosti, tak aby potom z toho nebol problem....nechcete sa ist radsej ubytovat k nam??? Vsak aj vecer ked Danusko zaspi a nahodou sa bude budit a plakat tak co budes odbiehat ku svokrovcom? takto by si mala vsetko po ruke 😉 😉

capy
28. jan 2010

ahojte tak my sa tiez hlasime. uz som to prebrala s mangelom. takze dvojpostelovu s pristelkou, polpenzia a este pokukam co ste vymysleli

jaja0110
autor
28. jan 2010

capy, supeeeer 😎 😎 uz len tie cervene natelniky pre marcovky a pytala som sa ci chces nejake tricko z bessu aj pre vikinka aby sa akoze necitil odstrceny...ale mozno bude v pohode to ma iba tak napdlo 😉 a budeme robit v sobotu karneval a to je asi tak vsetko 😀

jaja0110
autor
28. jan 2010

capy, tak tu polpenzi na sobotu (iba pre dospleych) a na nedelu 2x ranajky beriete?

capy
28. jan 2010

jaja tak natelnik jeden cerveny 98. a vikinovi zoberiem neake cervane tricko 😉

a k polpenzii. 2x dospely a 2x deti a to cele dva krat. to znamena v piatok vecera, sobota polpenzia a nedela ranajky

jaja0110
autor
28. jan 2010

capy, takze v piatok vecera 4x (2x deti a 2x dospeli), sobota polpenzia 4x (2x deti a 2x dospeli) a nedela ranajky 4x (2x deti a 2x dospeli) Dobre som to pochopila??

jaja0110
autor
28. jan 2010

Inak toto sa este musime opytat ci sa da zarezervovat iba vecera osobitne, lebo inak pisu iba moznost polpenzie (ranajky a vecera) a plnej penzie (ranajky, obed, vecera) tak neviem na ten piatok vecer ci sa bude dat objednat IBA vecera 😅

jaja0110
autor
28. jan 2010

No a to iste vlastne aj s ranajkami na nedelu....ale ked tak rozmyslam to by bola blbost aby sa to nedalo zajednat aj osobitne tie chody 😕 musime vyzistit 😉

blcha
28. jan 2010

aj ja to tak chcem ze v piatok 2x vecera v sobotu 2x plna penzia a v nedelu2x ranajky inak podla mna to s tou stravou budeme moc upresnit aj tam 😉 pocuvajte a to fakt nikto nebude mat plnu penziu len my ? no ja ratam s tym ze na obed budme vzdy v penione ked bude eliska spat takze sa tam hned napapame 😉

capy
28. jan 2010

jaja je to myslene ako polpenzia, len vecera je v piatok a ranajky v nedelu 😉 manzel pracuje v hoteli tak mi to tak vysvetlil

blcha
28. jan 2010

ja sa uz zacinam tesiiiit 😵 😵 😵 😵

jaja0110
autor
28. jan 2010

A nevraveli sme ze sa v piatok vecer pojdeme vsetci najest do restiky? ci to sa mi mari? 😅

blska, ja neviem ako a co tam varia tak ak sa bude dat ja babam zoberiem z domu a viem ze sa poriadne najedia ako by to tam mali rozprplat a este aj za to platit...ak sa tam nebude dat zohriat tak az potom berieme plnu, ale inak nam bude stacit polpenzia 😉

capy, ja som uz z toho pako, ale takze polpeniza sa rata aj ked si objednas IBA ranajky, alebo IBA veceru, tak?

capy
28. jan 2010

😵 😵 😵 aj ja 😵 😵 😵 konecne vas uvidim aj nazivo 🙂

jaja0110
autor
28. jan 2010

Inak tam je aj klasicka restauracia, nie? Takze ak niekto bude hladny hocikedy pocas dna, si moze ist objednat do restiky bez ohladu na to ci ma nejaku penziu zaplatenu, ze?? 😅

blcha
28. jan 2010

jaja ja myslim ze to nieje restauracia pre verejnost ale len pre ubytovanych ale neviem treba to zistit a treba aj zistit ci tam budeme mat k dispozicii neaku tu miestnost 😉
petka budes tam volat alebo mam ja ?

jaja0110
autor
28. jan 2010

blska a ty sa teraz pytas na deti alebo na dospelych? Lebo ak na dospelych tak ja pocitam ze v sobotu sa najeme aj v ZOO, tam je vela stankov, a po ceste domov hned pri vychode na pravo je ta slovenska restika, tam urcite skocime na halusky a potom uz na penzione budeme mat az veceru 🙂

blcha
28. jan 2010

jaja hao no tak ja si dam obed radsej v penzione v sobotu a tam sa somnou naje aj eliska a pojde buvat ved minule sme ledva stihli ist dat spinkat deti ked sme prisli zo zoo nie este aj jest 😉

jaja0110
autor
28. jan 2010

blska, no to zalezi o ktorej rano vyrazime do ZOO, drobce aj tak jedia az ked sa zobudia, ja som myslela ze my stari by sme sli po ceste zo ZOO najest, detom by som dala len nieco male namiesto polievky...no ale teraz vazne neviem ako to bude, musim este hodit rec s drahym, ci sa tam chce obzierat alebo nie 😀

jaja0110
autor
28. jan 2010

Ale to si inak pamatam ako sme minuly rok upalovali zo ZOO na penzion, co nam uz deti v kociku zaspavali, tebe vari eliska na rukach zaspala a nam v kociku a leteli sme ich ulozit 😀 😀

blcha
28. jan 2010

jaja mne nezaspala eliska ale zaspala jedna tvoja dcerenka neviem ktora a ja som elisku niesla uz na rukach lebo v kociku by tiez zaspala no a dufam ze tento rok sa nam podari vyrazit do zoo skor lebo minule sme sa dobre suchtali a potom sme boli v zoo len chvilku takze v sobotu rano dame budicek rychlo sa naranajkujeme a vyrazame kuknut na zver 😉
ja saom sa rozhodla ze sa budeme stravovat v penzione a v nedelu dame spolocny obed niekde v restike no a muzikovi ked bude malo tak si nieco objedna neaku pizzu este alebo co no a dufam ze eliska tam bude jest lebo ona tomu jedlu moc nedava ani doma tak som zvedava ako tam 😉

jaja0110
autor
28. jan 2010

blska, az teraz citam ze chces aj na piatok 2x veceru, tak si pisem 😉

A co ostatni ja mam vsetko poznacene len na sobotu polpenzie, chce este niekto VECERU V PIATOK???

blcha
28. jan 2010

no jasne ved v piatok budeme asi uz na penzione a budeme cakat kym budeme kompletny decka sa budu hrat a my kecat alebo co no ja este neviem kedy tam pojdeme ale ja by som aj hned rano v piatok vyrazila nech sme tam co najdlhsie 😉

petuska55
28. jan 2010

ja tam babule zavolám, len je potrebné sa dohodnut konkrétne, viete ak budem chciet ich ukecávat, tak musím argumentovat že ideme tolký a budeme tam aj jest a tak, ved to poznáte.
Spytam sa aj na tu mikrovlnku, pri najhoršom zoberem z domu a dáme do zástrčky, nie... 😉
Ja planujem brat obed malej z domu a ja moc cez obed nezjem, takže plnu penziu nechceme a muž ak bude hladný tak si dá niečo, myslím že s tým problém rozhodne nebude.
Takže sa čím skôr babule všetky vyjadrite, aby som tam zavolala a rezervovala to. 😎

jaja0110
autor
28. jan 2010

Fiha, tak to som nevedela no kazdy si zahlasoval polpenziu iba od soboty, tak kto chce este v piatok veceru, hlaaaaste sa! 😀

My prideme ako minuly rok, okolo 14-tej tak aby nam baby obedny spanok spali v aute, to bolo vtedy super nacasovane sak mi sme tam blska boli vtedy prve- a jedine na cas! 😎 😎

capy
28. jan 2010

jaja je to tak ze ranajky a vecera ale kazde je iny den, ale je to polpenzia 😉

petuska55
28. jan 2010

No mi prídeme tak, že manžel končí v robote o 15.30, nahadžeme veci do auta a prídeme, skôr sa nám nedá. Takže tam sme tak nejak o 17 hod, aj sa na vás už strašne tesím, hlavne na deturence, to bude riadna zmena od minulého roka. 😀

petuska55
28. jan 2010

ináč capy to je fakt super, ked budem volat tak to vyzistím a mi si tiež potom tak zoberieme, čiže dve polpenzie na dva dni.

capy
28. jan 2010

petka presne tak. 2x dve polpenzie pre dospelych a 2x dve polpenzie pre deti 😉

kuko7
28. jan 2010

jaja: no jasnacka my chceme v piatok tu veceru urcite 2x, cize dokopy chceme 2x vecera (piatok), 2x polpenzia (sobota) a 2x ranajky (nedela) 😀

babulky aj ja sa na Vas straaaaaaaasne tesiiiiim, juchuhcuuuu 😵 😵 😵