Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
anez pristelka je zadara a izba na jednu noc na osobu je 550 sk tusim tak to bolo, nie? Ved ale ak by nam dali zlavu, tak by to bolo super, ved nas ide ako maku,,,teda aspon to tak vyzera 😀 😀 😀
Mam poznacene a uz to dokonca zacinam aj chapat 😀
Tak aj my tak vezmeme 2x polpenizu pre 2 dospelych (cize 2x v piatok vecera, 2x v sobotu polpeniza a 2x v nedelu ranajky), a uvidim co povedia na to donesene jedlo pre deti ci to budu ochotni prihrievat, a ak nie tak potom zoberieme nieco aj pre deti...
Vsak mna napadlo, ze nejake rozky, sunku, syr, jogurty to zoberiem detom tak ci tak z domu, tak to hadam zvladneme aj s tou polpenziou iba pre dospelych 😉
anez, pristelka je zadarmo pre deti do 4r. takze to si mozete kludne 2-postelovu izbu s pristelkou zobrat, inak tu je cennik http://www.oczora.eu/cennik_bojnice.htm
Baby su tam svedske stoly za 5 euro, mohli by sme ist do toho, nie ze ak sa zlozime alebo ako to funguje, ci to na osobu?
takze jedna izba pre dve osoby - 1100SK. bez ranajok beze vseho. ty kokos, sak to je riadna palka
to su vlastne dve noci 2200SK bez stravy.
no tak to mi u maja uz na 100 % neprejde. lebo tyzden predtym ideme vsetci traja do dolneho kubina - majo ide zase robit didzinu na LOTOS. a zarobi tam akoze nist moc, ale zase mame zadara ubytko, ale bude treba stravu a cestu. no neviem neviem. zase az tak dobre financne na tom nie sme 😝 😝 😝 😝
anez, a to sa baby vytesovali ze ake lacne ubytko nasli, som tiez vravela ze su to palky 😝
No akoze je to palka, ale do aprila nasetrime🙂))) aj tak sa tesim, tento rok na dovcu nejdeme,tak si aspon takto sprijemnime rok, nie? Juuuuj uz nech je april,,,ved aj tak to nejaky rychlo vsetko ide,,,normalne nestiham ani dychat,,,,babulky idem sa nieco poucit,,,cmuky 😵
No ved veru 1x za rok treba niekde vyvetrat hlavu a vypadnut, ako co sme pozerali boli aj ovela drahsie ubytka, toto je sice trocha drahsie ale stale taky priemer... 😉
no tak my na dovcu chceme ist, a este ten dolny kubin a to sme chceli ist este aj na oravu na tu chatu, aj v zime, pojdeme len v lete. a este do prahy vsetci spolu. takze akoze mame toho dost. 😝 😝
anez: my zatial nejdeme na dovcu, lebo ideme burat domcek, tak kazda korunka dobra,,,buduci rok zaciname stavat, tak musime trosku setrit 😀
Baby idem ja na kute, dnes som sa chcela ucit, ale ani na to nevidim, tak az zajtra....dobru nocku 😔
kuko a kde to byvate? viem ze niekde pri BA
super ze idete stavat domcek. paradaa 🙂 🙂
dobruuu kuko 😉 😉
no ja stále neviem že či na sobotu plnú penziu, ale asi hej, keď berie aj blška, ja som tiež tak uvažovala že keď pre decká budeme musieť byť už okolo obeda tam aby sme ich uložili, tak už sa tam rovno aj naobedujeme
a na tú večeru v piatok to sa ešte mm opýtam
jajuš inak ja by som tiež brala tie švédske stoly, to ja milujem, ale je to veru 5€na osobu (určite, si tak mylsím, zatiaľ všade kde sme boli tak na osobu sa to rátalo) inak väčšinou tak dávajú že keď ste niekde ubytovaní tak zvyknú byť raňajky v cene nie 😕
ivu, tuna su v cenniku ranajky uctovane osobitne, ja si pamatam ze minuly rok sme tam mali ranajky ale uz neviem ci boli v cene penzionu 😕 😕
Myslis ze tie svedske stoly su na osobu?? To keby islo 10 rodin, teda 20 dospelych to by robili 20 svedskych stolov? ja som z toho pako 😕
Ak si date v piatok aj veceru, tak sa vam to rata ako polpeniza (spolu s nedelnymi ranajkami) 😉
Mozno capy by vedela ak sa opyta mm ako je to s tymi svedskymi stolmi, keby sme ich chceli 😅
ahojte
ja sa tiez neviem rozhodnut s tou stravou, ale asi tiez plnu penziu na sobotu, aby mala tami polievocku teplu... a veceru v piatok este neviem, lebo netusím kedy prideme... ci poobede, ci az podvecer... ved ta strava sa bude dat upresnit esste pred prichodom a keby tam bola mikrovlnka, tiez by som radsej tami zobrala nieco z domu uvarene, co viem, ze by spapala...
baby a este som sa chcela spytat, ci by bol niekto ochotny nas v nedelu hodit do PD na autobus. stanicu. bracho nas sice privezie a povedal, ze pride aj po nas, ale usetrila by som mu jednu cestu a do nr, by sme sli busom a tam by nas pockal, nech ho nemusim hnat zas az do bojnic...
jajuš - hej na osobu sa rátajú švédske stoly, to proste taxa, a môžeš zjesť koľko chceš
lili, no my budeme 4 v aute tak ku nam by ste sa nezmestili, ale ak by nikto iny nemohol, tak mm sa otoci 2x, to nieje problem 😉 😉
ivu, a to keby chceli aj deti z toho jest, tak by to kvazi za 4-och bolo 20 eur?? 😒
lili - jasné, ja si myslím že určite sa nájde niekto kto vás hodí, kľudne aj my 😉
práve to neviem, že ako sa to ráta keď sú deti také malé, možno za také malé sa to neráta, alebo polovica, neviem fakt, teraz si ma dostala 😕
ivu, ja by som skor tipla ze to 5 eur na rodinu 😅 a vsetci styria by sme zrali do prasknutia 😀 😀 ale nie, ale bolo by fajn to zistit 🙂 🙂
Inak tiez som si uz neni ista s tou polpenziou, mm ked dostane hlad aj klince by jedol kurnik, bolo by fajn keby sme tuto stravu mohli upresnit az tam na mieste 😅 😅
no mne stačí zatial vediet kolky ideme spat a aké postele a približne stravu, ved strava sa dojedná aj na mieste.
Ja si myslím že také male dieta sa neučtuje, ved čo zje jeden rozok s čajom, ja beriem len pre nás dospelých ale na ranajky aj večeru veznem aj malu. 😉 Kukala som aj iné ubytká, no nie je to bohvie čo, dufam že sa mi podarí vybavit aspon 10% zlavu lebo to ubytko stojí naozaj dost, su aj lacnejsie ale v tých je zas malo izieb.
http://www.mado.sk/scms_bin/scms_index.php?seli...
baby a co bolo na tomto zle, je tam 33 dvojlozkových izieb a cena za dvojlozkovu je 530 SK..??????????
petka, lokalita je na prd...4 km od Bojnic to nikto nepojde s detmi do ZOO peso a sme vraveli ze ubytko musi byt blizko aby sme nemuseli ist hromadne autami, to by sme iba pol dna parkovali....
no ale je to tam pekne, aj detske ihrisko, a zas do ZOO sa pojde iba raz.... 😅
a s tým parkovaním to nie je az taká hruza, nie je tam v tom období žiadna akcia a parkovisiek tam je dost, my sme nikdy nemali problém zaparkovat aj cez strašidlá.
baby ja odpadnem, my sme sa tuto s majom spoznali. kde hodila petuska link. wauuuuu ako to super zrekonstruovali, parada. minuyl rok v lete to este robili, sme sli okolo. ono to je nad bojnicami. paraaaadne to tam je - rpe decka, a skoly. tam s adjeu hlavne skoly v prirode a tabory. ja odpadnem ake to ej kraaasne. ono to lezi úpresne nad bojnicami v lese. kraasne prostredie, pesi je to asi pol hodka, mozno aj viac,dole kopcom.
tak keby sa slo do Hlbokeho, to tam ideme aj spat, to nie je o com. my sme tam odvtedy neboli. takze to by sme mali ako nejaku honeymoon 😵 😵 😵 😵
vychádza to bez stravy na 1200 SK za dve noci a to je super cena si myslím, a polpenzia so švedskym stolom na ranajky je 8 EUR na den.
petka, vsetky parkoviska v okoli hradu a ZOO su platene a pekne mastne, viem ako sme s tym mali minuly rok ostaru tu nedelu ked sme sa boli s ivu a blskou najest, parkovne nas pomaly vyslo viac ako obed 😝
A my neberieme do ZOO kocik (urcite ani vacsina z vas) pochybujem ze budete mat chut deti nahnat 4 km tam, potom v ZOO a potom 4km nazad, a potom ma rovno odvezu...ta lokalita je pre nas podla mna doost od veci, aj ked sa budeme chciet ist najest do mesta, tak zase len autami....o nicom 😝
Ten penzion co nasla blska ma tiez celkom dobry dvor, spolocensku miestnost, krb, 10 min. peso od ZOO, neni o com 😉

baby ja neviem ako s tym ubytkom. kolko to vlastne vyjde? to ubytko, bez pristelky. normal dvojpostelova izba.