icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

petuska55
28. jan 2010

idem spat babule, však pokukajte všetky a dajte vediet vás názor, mne sa toto tiež pačí, no ale prisposobím sa, kuknem zajtra čo ste popísali. papa

capy
28. jan 2010

mne sa to tiez pacilo, ale nepreslo mi to. 😒 😒 😒

petuska55
28. jan 2010

no neviem jaji, kolko krát pojdes jest do mesta ked si objednávas jedlo v hotely? ja beriem kočík so sebou, ak by som sa zdržala v ZOO tak tam dám malu aj spat, nebudem sa nahanat do hotela. Mne to je jedno vsak nech sa vyjadria aj ostatný, idem haji papa

anezena
28. jan 2010

no my kocik do ZOO urcote vezmeme, nebudem ho potom vlacit na rukach ked nebude vladat.

a myslim, ze s tym ujom co vybera penazky zaparkovne sa da dohodnut. a da sa parkovat v bojniciach aj tak, aby si neplatila. musis vediet kde,m napr, v tych ulickach vselijakych, jak sa ide na cintorin, vsetky ulicky kt. su rovnobezne s tou hlavnou. talze v tomto problem nevidim.

a ked si chcete objednat plnu penziu, aj tak s abudete stravovat v tom hoteli, na co ist este raz do mesta?

no mne ten petuskin napad pripada fakt super. paradne usterime. ved nas to vyjde o polovicu lacnejsie.

anezena
28. jan 2010

a ozaj pod tym Hlbokym je super salas, tam s ada paradne najest 😉 😉 ale autom by sme sli

ja ked - tak si objednam polpenziu. my ked, tak zostaneme v ZOO dlhsie, nebudem letiet do hotela ho dat spat, zaspi v ZOO a hotovka ked bude pekne pocasko. ked uz tam budeme, nech to vyuzijeme.

ivularadula
28. jan 2010

baby mne sa to tiež páči, to prostredie je pekné, ja by som kľudne išla aj tam, ale tak prispôsobíme sa väčšine, ja som celkom nenáročná, inak veď jesť budeme väčšinou tam nie, aj aby sme boli čo najviac spolu, nebudeme behať na večere a na obedy preč, tak možno tú jednu jazdu do zoo by sem prežili,ale hovorím prispôsobíme sa väčšine 😉

petuska55
28. jan 2010

ja tiež nevidím žiadny problém v ceste do ZOO a zvyšok budeme si myslím na hotely a pred ním ved je to tam fakt krásne, hadam boh da a počasko bude pekné. Zatial sme 4 za /capy, anez, peta, ivu/, tak sup babule dalšie, vyjadrite sa.
S tým parkovným ma anez pravdu ani mi nikdy neplatíme a stojíme v tých uličkách. 😀

anezena
28. jan 2010

baby my by sme to mohli ist aj omrknut teraz cez vikend ked budeme v PD. a zistit co a ako.

capy
28. jan 2010

je to super a na cene sa da este dohodnut. aspon to pisu v cenniku 😉 a to co usetrite na ubytku mozte daj pripadne aj na parkovne 😅 a tiez si myslim ze sa tam da parkovat aj na miestach kde sa neplati. teda aspon ked sme boli my tak sa dalo 😉

petuska55
28. jan 2010

anez to by bolo fajn ak by si tam isla mrknut, spytat sa či poskytnu aj nejaku miestnost že sme s detmi a ak by bolo skaredo tak aby sa mali kde hrat, či by nam dali všetky tie dvojložkove izby na jednej chodbe aby sme boli pri sebe?

jaja0110
autor
28. jan 2010

Mne sa to nepaci, nehovorim o prostredi, to je fajn ale v nasom pripade my to pride neprakticke...nase baby v kociku nespia takze o tu cestu co pojdeme autom budeme musiet odist zo ZOO skor, takto by sme to vsetci mali pod nosom 10 minut...
Nieje tam zmienka o restike, len bufetove ranajky, obed a vacera takze presne ako sme mali minuly rok- nalinajkovane ze strava sa vydavala iba v urcitu hodinu 🙄

petuska55
28. jan 2010

jajuš ta restauracia je nonstop podla mna, nie len na určitý čas.

jaja0110
autor
28. jan 2010

Inak stale neviem co bolo zle na tom penzione co vybrala blska?? 😕 😕 ked sme sa tu rozhodovali o ubytovani tak sa nikto nevedel vyjadrit, a ked sme uz nakoniec vybrali tak to menime len preto aby si niekto uzil honeymoon???

anezena
28. jan 2010

jaja, ale ved cesta autoim ti bude trvat 5 minut apochybujem, ze prejdetee pesi zo ZOO do toho hotela za 10 minut s dvojickami, kt. maju cosi vyse roka

anezena
28. jan 2010

jaja - to o com tocis? ved ja som to nenasla. ja som nehladala ziaden penzion iny.

oki, ja uz nic nepisem. my budeme byvat u svokrovcoch a hotovo.

petuska55
28. jan 2010

vobec to nie je o tom jajuš, je to pekne a je to aj lacnejšie, niektorý rozmýšlaju aj o peniazkoch.

petuska55
28. jan 2010

anez kašli na to, však dohodneme zajtra ešte aj ostatné babule nech sa vyjadria a uvidíme. Hold menšina sa prisposobí.

chymenitta33
28. jan 2010

Ahojte kočky🙂

ja na sto procent ešte neviem aj ekd rada by som Vás všetky videla u mna je problém ten odvoz. Ako tak kuki tak peti čo dala ten link, tak ako vyzerá to pekne, ako ale podla mna je to nepraktické nielen pre tých čo parkuju ale čisto teoreticky že by som šla aj s Davkom, ako by som šla do tej zoo? busom, jedine len čakať na bus..

jaja0110
autor
28. jan 2010

A co baby ktore sa chystaju prist autobusom? napr. chym a lili ak nebudu mat odvoz pre nich to je tiez od veci trepat sa s dietatom autobusom na horne dolne alebo kde to je 😒

Ok ved ja vam to neberiem, ak bude vacsina "za" tak fajn ale ja vam dam este vediet ci pojdeme, resp. ci sa neubytujeme inde...

petuska55
28. jan 2010

jajuš - vieš čo to su 4 km, ved to je 5 minut autom a pešo z toho hotela čo bol prvý je to 10 minut, tak aký strasný rozdiel je v tom??????????
chym nebude mat sedačku? lebo ináč by mohla ist s niekym v aute, napr. s nami.
Príde mi to proste že ty si si vybrala a basta iné nerešpektuješ.

capy
28. jan 2010

myslim si ze nieje problem odviest chym a lili.

a v tomto hoteli Hlboke je aj detsky kutik a viac priestoru pre deti na vysantenie.

a kolko nas vlastne ide? lebo v tom penzione elitex je len 12 izieb a z toho len na osmych moze byt pristelka 😉

jaja0110
autor
28. jan 2010

petka, ale ved som napisala ak to prehlasuje vacsina tak v poriadku, ja len ze ak niekam idem na 3 dni tak by som si rada zaplatila za nieco co mi vyhovuje, aky je v tom problem? 😅

capy, zatial je nahlasenych 8 rodin a 6 pristelok...

jaja0110
autor
28. jan 2010

petka, inak ten penzion elitex som si nevybrala JA, bola tu moznost ovplyvnit rozhodnutie, niekolko krat som davala avizo do FB aby sa aj ostatni zapojili, lebo by bolo vhodne vybrat ubytovanie...nikto sa neunuval, tak SME vybrali ti, ktori tu chodili a citali to- a tych by som spocitala na jednej ruke...bohuzial 🙄

blcha
29. jan 2010

ahojte babulky no dost ste tu toho popisali ja sa musim pridat k jaje ja by som tiez chcela aby sme boli v bojniciach priamo takze mne ten elitex viac vyhovuje ale sak prisposobime sa aj inemu len by som bola radsej keby to bol ten elitex 😉

blcha
29. jan 2010

inak ja tiez neplanujem brat kocik do bojnic a ani v nom nespava takze cez obed budeme vzdy urcite v penzione a keby uz aj kocik brat budem tak qinny a v tom sa ani spat neda a ani by som to neskusala tak aj preto by som brala radsej ubytovanie priamo v bojniciach ale ked ste vacsina za ten druhy penzion n tak sa prisposobime co ine nam zostava 😉

petuska55
29. jan 2010

myslím že stále si možme vybrat kde budeme ubytovaný, ved sa este nikam nevolalo iba sa dohaduje stále kto ide, aku chce izbu a jedlo.
Mne sa ten hotel pači, lebo tam je pekne prostredie, možnost pre deti von či dnu/detský kutik/, velmi prijatelná cena za to vybavenie, je to novučké a v ZOO budeme len jedno doobedie a ak bude škaredo tak tak či tak budeme v hotely.
No však nech sa vyjadrí aj zvyšok kočiek a dohodneme. Hlavne dufam že sa tu nejdeme hadat jak psi, treba zvážit všetko, a ten hotel je predsa v bojniciach, ved 4 km to nie je vela, minulý rok to bolo asi 2 km vzdialené od ZOO.

blcha
29. jan 2010

patka jasne ved este sa stale moze vybrat aj neaky iny hotel nie ? no a podla mna to nieje az take strasne drahe zasa treba pozerat aj ako to tam vyzera lebo ja nema zaujem vikendovat niekde v komunistickej ubytovni ideme si to tam uzit tak nech to aj troska vypada a je fakt ze moze byt aj zle pocasie a stravime cely vikend v hotely a do zoo sa ani nedostaneme treba ratat aj s tym 😉

petuska55
29. jan 2010

blška a tebe ten prerobený hotel pripomína komunistiku ubytovnu, lebo mne teda vobec nie.

blcha
29. jan 2010

petka ved ja som ani nemyslela ten hotet co si ty navrhla ale uz tu boli dane take co boli sice lacnejsie ale aj to tak vyzeralo 😉

jaja0110
autor
29. jan 2010

baby Elitex bol schvaleny 9 ludmi (ak ratam aj chym) ktori maju skutocny zaujem ist....tak preco to teraz menime, ked to vyhovuje len polovicke tych ludi a ta zvysna sa "musi" prisposobit?