icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

darusik7
28. mar 2011

@sisanka tak to ti zavidim..poumyvat okna mozes dojst aj ku mne,ked si taka velmi aktivna 😀

sisanka
28. mar 2011

@darusik7 neni som aktivna len uz nevidim cez ne 😀 😀 😀 a treba sa aj ucit na dalsiu skusku tak sa mi chce robit vsetko mozne len nie ucit 😀

skatarina
28. mar 2011

@darusik7 Ja som Petke tiez odsavala sople,ale to bolo krikuuuuu.Naucila sa fukat do vreckovky,lebo nechce odsavacku 😀 😀 😀 .Teraz ked nesmrka poriadne,tak poviem,ze ideme odsavat,hned fuka poriadne 😀 .My sme Ju ucili tak,ze sme smrkali cela rodina 😀 😀 😀
@sisanka Okna mam uz umyte,podarilo sa minuly tyzden.Teraz sa chystam do zahradky.Kupila som si krickove ruze 😵 😵 😵

darusik7
28. mar 2011

@skatarina ja som uz vysmrkana na rok dopredu mam pocit 😀 mozno sa to nauci v skolke..no ja neviem..

skatarina
28. mar 2011

@darusik7 Nauci sa urcite.Ved nebude chciet byt iny a hlavne v skolke 😉 😉 😉
A jemu nevadi odsavacka? Nasa Petka hrozne protestuje.Naposledy sme ju pouzili asi pred 1,5 rokom 😀

nelustek
28. mar 2011

@darusik7 Ja som Nelku naucila smrkat tak,ze ona sa odsavacky bala...vzdy som sa jej vyhrozila bud odsavackou,alebo kvapkami.Tak sa chcela naucit smrkat..niecim sa mu pohroz,neviem co na vas plati 😀

nelustek
28. mar 2011

Tak mi sme dnes boli u Dr. mala sa nam s niecoho vcera vyhadzala.Pocitam ze s rajcinoveho pretlaku ☹ ked bola malinka mala problem s pokozkou a hocico nemohla.Tak dufam ze sa nam to nevratilo.
Zajtra idem uz do prace po 2tyz.,ale sa mi nechce.Doma je dobre 😀

sisanka
28. mar 2011

@skatarina no mne sa nakoniec tie okna umyt nepodarilo,asi to budem musiet niekedy ked maly nebude doma lebo pri nom sa neda...sli sme von...a ja som nic neporobila 😀 😀 😀 a tolko som mala na plane dnes....no nic sak velka noc je este daleko 😉 😀

skatarina
28. mar 2011

@nelustek a kiahne ako?Uz ustupili?Dufam,ze bude ok a nebude musiet nieco obmedzovat 😒
@sisanka pockaj si radsej na krajsie pocasie.Dnes je take zubate to slniecko.
V stredu budu mat v skolke babkove divadlo,tak som zvedava co Petka povie.Este na babkovom nebola 🙂

nelustek
28. mar 2011

@skatarina uz ustupuju,ale ma toho este dost.Najradsej by som ju dala uz v pondelok do skolky,lebo jej neni rady doma.Vcera dostala nejaku alergicku reakciu z jedla...tak dnes sme boli zas u Dr. ked sa nieco serinka tak to stoji zato 😉 dakujem za opytanie

darusik7
29. mar 2011

@nelustek to nanho neplati 😒
@sisanka uz aj ja prestavm vidiet cez tie okna,ale mam taku strasnu migrenu,ze si budu musiet pockat
@skatarina ked ju vytiahnem,tak zacne plakat,ale necha si ho odsat..

sisanka
29. mar 2011

@darusik7 tak ti poviem ze my cez ne nevidime este stale 😀 😀 😀 nakoniec som nic neporobila,sli sme s malym von...a dnes ideme k nasim tak sa to vsetko odklada na neurcito 😀
a maly ako v skolke?spinkal tam? 🙂

darusik7
29. mar 2011

@sisanka spinkal 🙂najskor bol silny protest a plac,ze sa nebude prezliekat do pyzamka a potom,ze nebude lezkat,ale ucitelka mu povedala,ze musi oddychovat aby bol zdravy..tak sa ukludnil,lahol do postielky a do dvoch minut zaspal 😀 😀
tak som zvedava,ci to bude dnes uz bez placu

skatarina
29. mar 2011

@darusik7 Tak to nakoniec zvladol 😉 .Aj on musi pochopit,ze inac sa to proste neda 😀
Ja mavam obcas tiez migrenu.Zistila som,ze ked malo pijem,tak ich potom mavam.Tak uz mam v kazdej izbe nejake to pitie 😀
@sisanka Na UP nikto nebol,tak to slo rychlo,ale hlasit sa mam ist na buduci tyzden.Je to normalne?Treba tam chodit kazdy tyzden?
V sobotu sa chystame do Popradu za rodicmi.Mamka mala narodky,tak sa necham trosku rozmaznavat 😀 😀 😀

darusik7
29. mar 2011

@skatarina musim si ist kupit nejake tabletky do lekarne na tu migrenu,lebo to je neskutocna bolest ☹

skatarina
29. mar 2011

@darusik7 Viem ake to je.Neviem sa na nic sustredit a ked si idem lahnut,tak mam pocit,ze ma niekto bije z kladivom do hlavy 😠 .Mne zatial zabera ibalgin,staci mi 200-ka.

darusik7
29. mar 2011

@skatarina ja som isla okolo siestej spat a mama bola s Patkom..a ked som nespala,tak som cas travila na zachode..asi aj zajdem ku lekarke,lebo keby som mala mat taku migrenu v robote,tak to nevydrzim

skatarina
29. mar 2011

@darusik7 Tak dufam,ze ti to prejde.Je to neprijemne 😒

nelustek
1. apr 2011

Ahojte ako? U nas trosku nuda.. 3tyz.doma.Vcera sme boli na hodinku vonku,ale zacali sa tam zbiehat maminky tak sme museli domou..Aby nas niekto neobvinil ze roznasame kiahne :( Myslite ze by sme este niekoho nakazili? Ma to uz suche.Ved takto sa neda,predstavte si ze by ste museli byt tak dlho doma s neposednym dietatom.Som z toho smutna hlavne ked je tak pekne vonku

darusik7
2. apr 2011

@nelustek ahoj..uz by sa to nemalo prenasat,ked je to suche..mne staci,ked je vonku skaredo a nemozeme ist von..je to o nervy :(
@skatarina a vy ako vikendujete?patko placka uz ked sa rano zobudi,ze nechce ist do skolky,tak neviem ci ho nezacnem na obed bravat domov a mozno plakat prestane..
@sisanka a vy ako?skola,Denisko?

sisanka
2. apr 2011

@darusik7
@skatarina
@nelustek
ahojte kocky...konecne mame klud...urobili sme tri skusky behom dvoch tyzdnov tak sme radi...konecne je trosku volnejsie aspon na tyzden 😀 sa uz tesim na zajtra,bude klidecek a planujeme ist na zmrzku tak snad nebude prsat 😎
inak nemame nove nic...vonku uz byva pekne tak Denisko by bol cele dni vonku..ani domov nechce ist...ale aspon sa nenudi doma,aj ked ja nic potom nestiham..lebo jeho nechat v zahrade ani dve minuty nemozem nechat sameho...

skatarina
4. apr 2011

@darusik7
@sisanka
@nelustek Ahojte babulky.My sme sa dnes vratili z Popradu.Boli sme gratulovat mamke a trosku sme si to predlzili.To bola pohoda.Petke sa stale niekto venoval.Ja som bola pozriet kamosky a tak nam to rychlo ubehlo,ze az 😀 😀 😀 .Mamka nas obsluhovala,hned by som si na to zvykla 😀 😀 😀

skatarina
7. apr 2011

@sisanka
@darusik7
@nelustek
Kde ste vsetky? 😕 😕 😕 😕 😕

darusik7
7. apr 2011

@skatarina ahoj..dnes som sem akurat pozerala,ale len na chvilku..ako sa mate?patko este stale odmieta skolku,ale uz ked odidem,tak ucitelky hovorili,ze neplace..
ja uz chodim do prace,tak nemam nejako ani cas na konika a este mi aj odisiel monitor na pocitaci,a nejako sa mi teraz nechce davat cca 250€ za novy..

sisanka
8. apr 2011

@skatarina ahoj akosi ten cas rychlo ubieha...ked uz je pekne,bud sme stale vonku alebo niekde prec 😀 dnes som bola na UP a dost dlho som si tam posedela...a kukam ze doma mame vybuch..sme boli vcera na nakupe a ked som to vsetko konecne povybalovala tak sa mi uz nechcelo ani prstom pohnut tak sa idem dnes do toho pustit...a poobede mi treba seminarku pisat do skoly,snad bude maly dlho spat 😀
inak nam prislo rozhodnutie zo skolky ze Denisko je prijaty od septembra a platit sa bude 7eur plus strava..co nie je az take strasne...
tehotenstvo prebieha v poriadku...male bud kope az ma to boli alebo sa par dni strachujem ci je v poriadku bo kopne len sem tam 🙂 buduci tyzden idem na glukozovy test tak snad bude vsetko ok...

nelustek
8. apr 2011

Ahojte tak ja sem nazeram ale nic nove tu nebolo... 😉 Nelka ide v pondelok po mesiaci do skolky..hurrraaaa.Uz je z nej riadny cert.Hrozne som sa zacala rozculovat az mi je to neskor luto.V pondelok nam idu menit okna,sme dali reklamovat a ideme robit malej izbu 😲

skatarina
8. apr 2011

@darusik7 Fuha,tak to je smola.Patko hra asi divadlo,ci nahodou neuspeje 😉 😉 😉
@sisanka Aj my sme cele dni vonku,ked sa da.Mam novy problem z Petkou.Robi mi cirkus,ked po nu pridem do skolky 😒 .Nechce ist domov.Odchadza medzi poslednymi aj to jej musim slubit hory doly.Co s nou?
Tak to platite este menej ako my.Drzim palceky nech je vsetko ok 😉
@nelustek A co ste mali z oknami?

sisanka
8. apr 2011

@skatarina 😀 😀 😀 ze jej musis naslubovat hory doly...to ja velmi dobre poznam...tiez mame taky problem s Deniskom..ked sa mu niekde paci a nechce odtial ist...a najhorsie je ze on chape ze kolkokrat si aj navymyslame..napr ked nechce ist od svokry domov a to byvame v jednom dome 😀 jeho treba vzdy nejako zahlupit...

@nelustek a ako zvladas tehotenstvo?este mas nevolnosti??

skatarina
8. apr 2011

@sisanka Pre nas je to novinka.Nikdy to nerobila.Ale doma sa uz asi nudi a v skolke sa stale nieco deje.Teraz im tam dali smykalku,tak ani sa od nej nepohne 😀 😀 😀

nelustek
9. apr 2011

@skatarina ani neviem presne,prefukuje cez ne . Neboli schopný nám to prísť spraviť, tak budú meniť 😉
@sisanka ahoj tehotenstvo zvladam super,síce mi bývalo zle ,ale nevracala som.Len mi nechutilo papať.Teraz je to lepšie.Len sa stále bojím či je mimi v poriadku,stále ho necítim a to ma ubíja.Zatial mi ani krv nebrali idem v stredu a to budem v 15 tt , mam aj RH negatív a nič s tým zatial nerobia.Kedy si cítila prvé pohyby?